עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף משהו אלחוטיממליץ על כל IN EAR של AKG, אין סיבה לבזבז יותר מדי כי כל האוזניות בטווח ה300-800 לא מוסיפות שום תמורה כמעט ביחס למחיר. זה או לקנות בפחות מ250 כזה או במעל 900.
יש לי אוזניות אלחוטיות בבית שהן ברמה של הakg הקטנות שהיו לי ב200 שח, האלחוטיות עולות משהו כמו 600 אבל(קיבלתי במתנה לא קניתי) אני אברר דגם כשאחזור הביתהאני מעדיף משהו אלחוטי
יש לך דגם ספציפי ?
הבעיה שלי עם האוזניות של בלודיו(והיו לי 2 דגמים שלהם) זה שהן מוחצות את האוזניים ולאחר חצי שעה של שימוש בהן אי אפשר שלא להוריד אותם במיוחד אם הסאונד שבו שומעים בהן הוא יחסית חזק.
לא הייתי ממליץ להשקיע יותר מ100 שקל באוזניות אימון כי הזיעה תהרוס אותם בסוף לא משנה כמה הן אטומות,אתה צריך שיהיו IN EAR עם NOISE CANCELING וזהו,קח איזו חברה סינית מאליאקספרס או משהו
לא רציתי סתם לפתוח נושא חדש
אבל אחרי 9 חודשים שהייתי מרוצה מאוד מאוזניות שעלו לי 87 ש"ח ואתמול פשוט נהרסו
הזמנתי עכשיו את אלו: אעדכן על איכות המוצר כשאקבל
US $23.54 41% OFF|TWS 5.0 Bluetooth Earphone True Wireless Earbuds Stereo Mini Headset Sport Headphones with Microphone Charging Box for Phone-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
אני קניתי אותם ב580 בבלאק פריידי אפשר למצוא אותם כבר בפחות מ700 ומסכים הם מטורפותתתתהייתי מוסיף עוד כמה מאיות וקונה את הJabra elite active 65t. הן עולות בסביבות ה700 שקל.
יש לי אותן כבר שלושה חודשים ומרוצה מכל רגע, לא מתחרט לשניה.
סאונד ואיכות מפגרים לגמרי ולא נופלות בזמן אימון בכלל (לא נפלו לי פעם אחת אם זה בזמן ריצה או אימון). + אפליקציה של Jabra שמסנכרנת את האוזניות שלך לאפליקציה ונותנת אופציה לשלוט על הסאונד מבחינת באס וכו' + מעקב של האוזניות במפה.
משתמש בהן גם לראות סרטים בנטפליקס וזה פשוט דבר אלוהי.