הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות מומלצות

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
איזה אוזניות אתם ממליצים בסגנון של jbl
עד 500 שקל
המטרה שאני ישמע רק את המוזיקה במהלך האימון לא כמו אוזניות רגילות
שיהיה איכות טובה מבחינת סאונד וגם שלא יתפרקו בטווח הקצר
תודה לכולם חג שמח 🥰🥰

לא הייתי ממליץ להשקיע יותר מ100 שקל באוזניות אימון כי הזיעה תהרוס אותם בסוף לא משנה כמה הן אטומות,אתה צריך שיהיו IN EAR עם NOISE CANCELING וזהו,קח איזו חברה סינית מאליאקספרס או משהו

יש לי את המומנטום in ear של סנהייזר, אחלב אוזניות

ממליץ על כל IN EAR של AKG, אין סיבה לבזבז יותר מדי כי כל האוזניות בטווח ה300-800 לא מוסיפות שום תמורה כמעט ביחס למחיר. זה או לקנות בפחות מ250 כזה או במעל 900.

• פותח/ת השרשור
ממליץ על כל IN EAR של AKG, אין סיבה לבזבז יותר מדי כי כל האוזניות בטווח ה300-800 לא מוסיפות שום תמורה כמעט ביחס למחיר. זה או לקנות בפחות מ250 כזה או במעל 900.
אני מעדיף משהו אלחוטי
יש לך דגם ספציפי ?

אני מעדיף משהו אלחוטי
יש לך דגם ספציפי ?
יש לי אוזניות אלחוטיות בבית שהן ברמה של הakg הקטנות שהיו לי ב200 שח, האלחוטיות עולות משהו כמו 600 אבל(קיבלתי במתנה לא קניתי) אני אברר דגם כשאחזור הביתה
עריכה: impact wireless soul, בדקתי ויש אותם באינטרנט לא בארץ באיזה 100 דולר, יש מצב שמשתלם לך להזמין

נערך לאחרונה:
הבעיה שלי עם האוזניות של בלודיו(והיו לי 2 דגמים שלהם) זה שהן מוחצות את האוזניים ולאחר חצי שעה של שימוש בהן אי אפשר שלא להוריד אותם במיוחד אם הסאונד שבו שומעים בהן הוא יחסית חזק.

הבעיה שלי עם האוזניות של בלודיו(והיו לי 2 דגמים שלהם) זה שהן מוחצות את האוזניים ולאחר חצי שעה של שימוש בהן אי אפשר שלא להוריד אותם במיוחד אם הסאונד שבו שומעים בהן הוא יחסית חזק.

האמת שהיה לי jbl שקניתי ב 300 ש"ח מבאג וזה מה שהיה חסר לי בהן, לא עוטפות חזק את האוזן והסאונד פחות טוב.

התאמנתי איתם אתמול לראשונה במשך שעה והייתי מאוד מרוצה.

באמת ש 80 ש"ח זה כלום ביחס לתועלת והאיכות.

לא הייתי ממליץ להשקיע יותר מ100 שקל באוזניות אימון כי הזיעה תהרוס אותם בסוף לא משנה כמה הן אטומות,אתה צריך שיהיו IN EAR עם NOISE CANCELING וזהו,קח איזו חברה סינית מאליאקספרס או משהו

אחי חבל שאתה מפסיד חווית משתמש מאוזניות in ear הם קצת יקרות אבל שוות כל שקל,
הייתי ממליץ לך לבדוק באתר הזה
גאדג'טס און פייר – הגאדג'טים החמים
יש שם הסבר מפורט על אוזניות in ear שווה בדיקה.

לא רציתי סתם לפתוח נושא חדש

אבל אחרי 9 חודשים שהייתי מרוצה מאוד מאוזניות שעלו לי 87 ש"ח ואתמול פשוט נהרסו

הזמנתי עכשיו את אלו: אעדכן על איכות המוצר כשאקבל

US $23.54 41% OFF|TWS 5.0 Bluetooth Earphone True Wireless Earbuds Stereo Mini Headset Sport Headphones with Microphone Charging Box for Phone-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

תאכלס אומר לך, חיפשתי אוזניות טרו ווירלס במשך חודשים, ראיתי כל סירטון ביוטיוב וכל הסבר על הסוגים שיש
מהזולות ביותר של אלי אקספרס ליקרות ביותר שעולות גם 1000 שקל
אני קניתי את הג'ברא עלית אקטיב ומבסוט עליהם עד השמיים
לי היה חשוב סאונד חזק ושאשמע רק את הצרחות במטאל לפני סט כבד. והם ללא ספק שוות את זה

[
לא רציתי סתם לפתוח נושא חדש

אבל אחרי 9 חודשים שהייתי מרוצה מאוד מאוזניות שעלו לי 87 ש"ח ואתמול פשוט נהרסו

הזמנתי עכשיו את אלו: אעדכן על איכות המוצר כשאקבל

US $23.54 41% OFF|TWS 5.0 Bluetooth Earphone True Wireless Earbuds Stereo Mini Headset Sport Headphones with Microphone Charging Box for Phone-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

טוב קיבלתי את האוזניות, אחלה שמיעה, נוחות, ובתמורה לכסף מקבלים אחלה מוצר
ממליץ

קבצים מצורפים

• IMG-20190206-WA0006.jpeg
    IMG-20190206-WA0006.jpeg
    KB 50.9 · צפיות: 77
הייתי מוסיף עוד כמה מאיות וקונה את הJabra elite active 65t. הן עולות בסביבות ה700 שקל.
יש לי אותן כבר שלושה חודשים ומרוצה מכל רגע, לא מתחרט לשניה.
סאונד ואיכות מפגרים לגמרי ולא נופלות בזמן אימון בכלל (לא נפלו לי פעם אחת אם זה בזמן ריצה או אימון). + אפליקציה של Jabra שמסנכרנת את האוזניות שלך לאפליקציה ונותנת אופציה לשלוט על הסאונד מבחינת באס וכו' + מעקב של האוזניות במפה.
משתמש בהן גם לראות סרטים בנטפליקס וזה פשוט דבר אלוהי.

הייתי מוסיף עוד כמה מאיות וקונה את הJabra elite active 65t. הן עולות בסביבות ה700 שקל.
יש לי אותן כבר שלושה חודשים ומרוצה מכל רגע, לא מתחרט לשניה.
סאונד ואיכות מפגרים לגמרי ולא נופלות בזמן אימון בכלל (לא נפלו לי פעם אחת אם זה בזמן ריצה או אימון). + אפליקציה של Jabra שמסנכרנת את האוזניות שלך לאפליקציה ונותנת אופציה לשלוט על הסאונד מבחינת באס וכו' + מעקב של האוזניות במפה.
משתמש בהן גם לראות סרטים בנטפליקס וזה פשוט דבר אלוהי.
אני קניתי אותם ב580 בבלאק פריידי אפשר למצוא אותם כבר בפחות מ700 ומסכים הם מטורפותתתת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית