הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

S.A.R.M.S BANNED

• פותח/ת השרשור Moti_b1
  • פורסם בתאריך

Moti_b1

משתמש מתחיל
12
8
נק' מוניטין:
16
12
8
כן אנשים כמו שאתם רואים בכותרת סארמס קיבלו באן עצבני שהגיע דרך הקונגרס האמריקאי ישירות למשרדים של ה-DEA.

המסמך המקורי נמצא פה https://www.hatch.senate.gov/public/index.cfm/releases?ID=F1021776-7B96-4244-A82E-23A9931C99CD

למי שמעוניין.

למרות שיש סעיף קטן שם שאומר שאסור לייצר,לייבא,לייצא ולהפיץ את המוצרים תחת הכותרת S.A.R.M.S אלא אם הם מתוייגים כמו שצריך.

אני לא בטוח מה זה אומר כי המוצרים הללו כבר מתוייגים ככימיכלים לצורכי מחקר בלבד.

אבל אני משער שנראה בהמשך 😃

זה קצת מצחיק כי ההגדרה של SARMS בפני עצמה שנוי במחלוקת לכן יהיה כמעט בלתי אפשרי לאכוף חלק גדול מהמוצרים שמוגדרים בפועל כ SARMS אבל לאף אחד אין מושג מה באמת המכניזם שלהם בבני אדם.

חוץ מזה יש הרבה חומרים כמו קרדרין ו MK677 שמגדירים אותם כסארמס אבל הם ממש לא בקטגוריה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה קצת מצחיק כי ההגדרה של SARMS בפני עצמה שנוי במחלוקת לכן יהיה כמעט בלתי אפשרי לאכוף חלק גדול מהמוצרים שמוגדרים בפועל כ SARMS אבל לאף אחד אין מושג מה באמת המכניזם שלהם בבני אדם.

חוץ מס יש הרבה חומרים כמו קרדרין ו MK677 שמגדירים אותם כסארמס אבל הם ממש לא בקטגוריה.

צודק!
אני מחכה לראות את השינוי תרכובות 🤩

בינתיים רק החבילה שלי תקועה כבר חודש במכס 🤬

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180503-171420.png
    Screenshot_20180503-171420.png
    KB 67.1 · צפיות: 192
בינתיים רק החבילה שלי תקועה כבר חודש במכס 🤬
דןןקא על פי ההודעה זה נירא שזה כבר בדרך אליך תנסה בדואר לשאול לגבי מספר מעקב הרבה דברים משום מה במיוחד אם לא לרוב מה שאני מקבל מרוסיה אני לא מקבל לא הודעה ולא פתק ולא זיבי אז אני שואל על מספר מעקב ובאופן מפתיע החבילה נמצאת ביחידה כבר כמה ימים
אולי כי אני רוסי מסריח? חחחח:lol:

ביג פארמה מכים שנית..

יש תרופות מעל המדף פי שתיים יותר מסוכנים מזה אבל אף אחד לא עוצר אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית