הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש פספוס בצה"ל

• פותח/ת השרשור ror
  • פורסם בתאריך

ror

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי חברים
התגייסתי במרץ לאחת החטיבות בצהל, לגדוד. לצערי פספסתי המון מיונים כולל את היחטיות בגלל פציעות, חלקן סתמיות לחלוטין אך באותו רגע פשוט מנעו ממני להשתתף במיון. התאמנתי המון לגיבושים וליחטיות ולבסוף זה לא צלח, בהתחלה אמרתי ניחא- אתן את המקסימום כאן, אצא לפיקוד וכו', יש מספיק איך "למצות" את עצמי בכל מקום, הרי תמיד אמרו לי "זה לא איפה אתה משרת, אלא איך אתה משרת".
המשכתי ככה עם חיוך אך עם הזמן יצא לי להתקל בגדוד בדברים רבים מאוד שפשוט הורידו והורידו אותי. מפקדים לא אכפתיים, סטנדרט נמוך בכל תחום (כושר, תזונה, לימודים והכשרה מקצועית, ממש הכל), בזבוז הזוי של כמויות אדירות של זמן, ואני מרגיש שאני פשוט טוחן פה מים. מה שהפלוגה של היחידות המובחרות הספיקו פה בחודש הראשון עוד לא הספקנו בחודשיים וחצי.
הגעתי להחלטה שאני אעשה את אחד הגיבושים בצה"ל. אני לא מעוניין חלילה להגיע ליחידה מובחרת בשביל הסקסיות שבסיכה, אלא אני באמת מרגיש בלב שלם שזו הדרך שבה אוכל לתרום הכי טוב למדינה לצבא ולעצמי, ובאמת למצות את עצמי ואת היכולות שלי ולהתקדם בצה"ל.

מישהו יודע מה האופציות העומדות בפני כטירון בגדוד? לא מדבר בהכרח על אופציה קונבציונאלית כלשהי, גם על אופציה שדורשת קצת ויכוחים וחיכוכים עם הסגל, גם טופס 55 וויתור פזם, מה שלא יהיה.
תודה לכולם

היי חברים
התגייסתי במרץ לאחת החטיבות בצהל, לגדוד. לצערי פספסתי המון מיונים כולל את היחטיות בגלל פציעות, חלקן סתמיות לחלוטין אך באותו רגע פשוט מנעו ממני להשתתף במיון. התאמנתי המון לגיבושים וליחטיות ולבסוף זה לא צלח, בהתחלה אמרתי ניחא- אתן את המקסימום כאן, אצא לפיקוד וכו', יש מספיק איך "למצות" את עצמי בכל מקום, הרי תמיד אמרו לי "זה לא איפה אתה משרת, אלא איך אתה משרת".
המשכתי ככה עם חיוך אך עם הזמן יצא לי להתקל בגדוד בדברים רבים מאוד שפשוט הורידו והורידו אותי. מפקדים לא אכפתיים, סטנדרט נמוך בכל תחום (כושר, תזונה, לימודים והכשרה מקצועית, ממש הכל), בזבוז הזוי של כמויות אדירות של זמן, ואני מרגיש שאני פשוט טוחן פה מים. מה שהפלוגה של היחידות המובחרות הספיקו פה בחודש הראשון עוד לא הספקנו בחודשיים וחצי.
הגעתי להחלטה שאני אעשה את אחד הגיבושים בצה"ל. אני לא מעוניין חלילה להגיע ליחידה מובחרת בשביל הסקסיות שבסיכה, אלא אני באמת מרגיש בלב שלם שזו הדרך שבה אוכל לתרום הכי טוב למדינה לצבא ולעצמי, ובאמת למצות את עצמי ואת היכולות שלי ולהתקדם בצה"ל.

מישהו יודע מה האופציות העומדות בפני כטירון בגדוד? לא מדבר בהכרח על אופציה קונבציונאלית כלשהי, גם על אופציה שדורשת קצת ויכוחים וחיכוכים עם הסגל, גם טופס 55 וויתור פזם, מה שלא יהיה.
תודה לכולם
איפה אתה משרת עכשיו?

בתור מישהו שבא משם יש הרבה על מה לדבר על זה. המלצה הכי גדולה שאני יכול לתת לך: להיות מפקד ובטח שקצין בגדוד זה אחד הדברים המשמעותיים והקשים שאפשר לעשות בצבא. אל תישבר מההתחלה זה שטויות, תוביל את המחלקה שלך ותהיה מפקד טוב לחיילים שלך בעתיד.

יום סיירות/גיבוש טייס(לא יודע איך זה עובד עם המיונים וכו) אפשר בכל זמן בצבא בהנחה ולא עשית כבר אם אני לא טועה

ממה שאני זוכר רק טופס 55 + ויתור פז"מ יכול לעזור אבל לא יוותרו עליך בגדוד ולכן כל טופס שתוציא מגיע למפקד הגדוד והוא יזרוק אותו.

במצב שלך רק ויטמין P (פרוטקציה) יכולה לעזור או יציאה לקורס קצינים משם תוכל לעבור ליחטיות של החטיבה (מאז הקמת חטיבת עוז לא חושב שזה אפשרי שווה לבדוק) או לגדסר.

אגב, באיזה חטיבה אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית