הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות על ראקוטן וסייקל

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
היי חברה, רוצה להתחיל לקחת ראקוטן.
שלושה שאלות לי אליכם.
1. האם ראקוטן פוגע באימונים והאם עדין אפשר להתאמן תוך כדי לקיחת ראקוטן?
2 אחרי כמה זמן הראקוטן מתחיל להשפיע?
3. אני רוצה לקחת ראקוטן חודשיים ואז להיכנס לסייקל, כמה זמן לחכות בין לבין?
תודה רבה לתשובות יאלופים!!!!

בן כמה אתה שאתה לוקח ראקוטן?
איך הגעת למסקנה שחודשיים ראקוטו יספיקו לך?
כן ראקוטן פוגע באימונים וזה יהיה טימטום לשלב את זה עם סייקל כי לא תוכל להתאמן כמו שצריך

ראקוטן זאת תרופה מאוד חזקה ואתה תרגיש הרבה תופעות לוואי מעצבנות, לשחק איתה ועם עוד חומרים זה דבר מאוד לא חכם. חבל אם תדפוק לעצמך משהו.
ובשביל שהגוף יתנקה מהתרופה צריך כמה חודשים טובים, לדעתי 3 לפחות.
אה ולהשפיע היא מתחילה מאוד מהר ואלה תתחיל להרגיש את ההשפעה כבר אחרי שבוע ואולי אף ימים בודדים.

1. האם ראקוטן פוגע באימונים והאם עדין אפשר להתאמן תוך כדי לקיחת ראקוטן?
עלול לפגוע. יש לעקוב אחר ה CPK בבדיקות דם. אין להתאמן 72 שעות לפני ביצוע הבדיקה. אני אישית התאמנתי בזמן הזה והעלתי 15 ק"ג במשקל/מסה. התופעת לוואי הכי חזקה שהייתה לי זה כאבים חזקים בשורש כף יד בזמן כפיפת מרפק, אבל חוץ מזה כלום.

2 אחרי כמה זמן הראקוטן מתחיל להשפיע?
כמה שבועות

3. אני רוצה לקחת ראקוטן חודשיים ואז להיכנס לסייקל, כמה זמן לחכות בין לבין?
אתה אמור לסיים רואקוטן לפי ההמלצה של רופא העור ולא על דעת עצמך. אם לא תסיים את הטיפול כמו שצריך אז האקנה עלולה לחזור

• פותח/ת השרשור
עלול לפגוע. יש לעקוב אחר ה CPK בבדיקות דם. אין להתאמן 72 שעות לפני ביצוע הבדיקה. אני אישית התאמנתי בזמן הזה והעלתי 15 ק"ג במשקל/מסה. התופעת לוואי הכי חזקה שהייתה לי זה כאבים חזקים בשורש כף יד בזמן כפיפת מרפק, אבל חוץ מזה כלום.

כמה שבועות

אתה אמור לסיים רואקוטן לפי ההמלצה של רופא העור ולא על דעת עצמך. אם לא תסיים את הטיפול כמו שצריך אז האקנה עלולה לחזור

כמובן שאפסיק לפי המלצת רופא עור גם אם זה יהיה יותר מחודשיים. השאלה היא מתי אוכל להתחיל סייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית