הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנות מmyprotein

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
פעם הזמנתי משם וזה לא הגיע לאחר 4 חודשים, ואז נשלח אליהם חזרה ולא היה ממש עם מי לדבר
אחרי עוד חודשיים החזירו את הכסף

קרה למישהו ? אם כן יש דרך לעקוף את זה? אולי שולחים להם מייל לפני או משהו, או סתם מישהו שהצליח להזמין אם יוכל להסביר לי ממני הוא קיבל כי בדואר אמרו לי שלא קשור אליהם שהחברת שליחויות זאת אחת אחרת ולא אמרו לי שם אמרו לי לוגו אדום או משהו ...
מפני שיש עוד כמה דברים שאני רוצה מהאתר שלהם מעבר לחלבון שאני יכול לקנות בארץ

אני גם הזמנתי שק של 5 ק"ג, תוך שבועיים הגיע מכתב מהדואר שיש לי חבילה בסניף העירוני.

• פותח/ת השרשור
אני גם הזמנתי שק של 5 ק"ג, תוך שבועיים הגיע מכתב מהדואר שיש לי חבילה בסניף העירוני.

אני אנסה עוד פעם אז פעם קודמת זה היה דרך חבר, הפעם מהאשראי שלי אולי יהיו לי את הפרטים
אם אתם אומרים שזה בסדר אז למה לא

פעם הם היו עובדים עם EMS.
היום כל עוד ההזמנה מתחת ל-10kg, זה מגיע לסניף הדואר.

*גם יצא לי להזמין מהם 5 חבילות מעל ל-75$, וזה לא "נתפס" במכס. (אבל לא הייתי מהמר על זה).

• פותח/ת השרשור

*גם יצא לי להזמין מהם 5 חבילות מעל ל-75$, וזה לא "נתפס" במכס. (אבל לא הייתי מהמר על זה).

כןןןן משהו עם השם הזה , הזמנתי איזה 14 קילו אולי בגלל זה

כנ"ל על מעל 75$
כנראה הבודק במכס גם מתאמן.

לא שווה את ההתעסקות

תזמין מ IHERB יש מחירים מעולים ומבצעים וזה מגיע תוך 4-5 ימים

עכשיו הסתכלתי באתר, בכמה בדר"כ אתה קונה 2.27 קילו? ראיתי שרוב המוצרים שם הם של אופטימום

אני לאחרונה מזמין את זה - 2.2 ק"ג ב 200 ש"ח בערך

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 79
אני הזמנתי מ-MP במחיר ממוצע של פחות מ-150 ל-2.5kg, על משלוח חינם, ומתנה -1kg חמאת בוטנים. (ועוד בלי ההנחה של 25% בקנייה ראשונה דרך רפרל)

ה-'מחיר' - לחכות שבועיים וקצת למשלוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית