הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטט+מסטרון מסתדרים ביחד בסייקל ?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שילוב של אנטט+מסטרון זה הולך טוב ביחד בסייקל ?

אני מתכוון להתחיל סייקל קטן בשילוב של אנטט , מסטרון, פרו וירון, קלן
הקלן מצטרף באמצע הסייקל , פרו וירון כדור אחד לאורך כל הסייקל
אמור להיות 9 שבועות בערך
אשמח לשמוע את דעתכם בשילוב החומרים , תודה מראש לכל העונים .

בעבר היתי שם מסטרון בכל סייקל, בכל מצב תמיד. זה אחד החומרים הכי אוהבים עליי, לא ולא בגלל היכולת שלו בצורה מסיומת להוריד רמות אסטרדיול או לתת קשיחות, אלא דווקא בגלל שהוא די נטול תופעות לוואי לעומת סטרואידים אחרים אחרים שאמורים לתת את אותו מענה, כן יתכן כמובן שעירות, אקנה עור שומני, בכל זאת סטרואיד אנדורגני. עם זאת, יש ממנו את האגרסיה שאני אישית צריך באימונים, לא צובר מים, מעלה בכוח וסינרגטי איפשהו עם טסטוסטרון בגלל הייחודיות שבו.
הבעיה שנותנים לו יותר מדי קרדיט בנושא של הפחדת אסטרדיול, הוא עובד שונה לגמרי ולעולם לא יכול להיות תחליף ל Ai
אצרף את מה שכתבתי בעבר בנושא פרווירון מסטרון ו- Ai

פרווירון -
מתי משתמשים? כשרוצים לנסות להוריד רמות shbg או חוסר אנדורגניות בסייקל. איך לדעת? בדיקות דם.
מינון התחלתי למטרה זו 12.5 מג מפצל פעמיים ביום. סה״כ 25 מ״ג ליום בתור התחלה.

מטרות נוספות - אומנם משווים אותו למסטרון (2-methyl-dihydrotestostern)
אך אין לפרווירון (oral 1-methyl-dihydrotestosterone) יכולות אנאבוליות וזה בגלל הקשירה הכל כך חזקה של הפרווירון לאנזים 3-alpha hydroxysteroid dehydrogenase
(3HSD) הקשירה לאנזים בעצם מסירה את מהמולקולה את קבוצת ה 3 keto מה שמונע מהסטרואיד לעבור את המחסום ולהיקשר לרצפטורים.
עכשיו שחידדתי למה הם לא אותו דבר, פרווירון משמש לא רק להורדת החלבון shbg, יש לו יכולות מסוימות למנוע ארומוטיזציה (המרה של הטסטסטרון לאסטרדיול). כמובן שכל ai כמו ארימדקס, לטרזול, אקסמסטן יעשו את העבודה תמיד טוב יותר כי התרופות האלו עובדות ישירות על האנזים הארומטואז אך הפרווירון פשוט עובד שונה.
השימוש בו נעשה במטרה של לנסות להוציא עוד יותר מים ולתת מראה קשיח יותר.

בשורה תחתונה - פרווירון לא יכול להיות תחליף ל ai, זה לא הייעוד של התרופה ולא המטרה.
פרווירון ניתן לשילוב על מנת לאזן או להגביר רמות dht ובכך לנסות להוריד shbg = יותר טסט חופשי = יותר קשירה לרצפטורים האנדורגנים.
משתמשים רק כשצריך - shbg שמתחיל לעלות במהלך הסייקל ואו לקראת סוף החיטוב על מת לתת מראה קשיח יותר.
מסטרון תמיד יהיה איפשהו עדיף, יש למסטרון תכונות אנאבוליות בנוסף, מכיוון שהמצב הזיופים והשמנים לא כל כך במיטבו ופרווירון תמיד אפשר להשיג רפואי אז למטרות אלו הפרווירון כנראה תהיה הבחירה הנבונה יותר.

משתמשים ב- Ai כמעט בכל סייקל שהרמות אסטרדיול עולות הרבה מעל הנורמה. אנחנו כן רוצים שהיו גבוהות, יש לזה יתרונות, אבל גבוהות מדי זה כבר מסוכן ואף יכול לפגוע. לכן, איזון זה שם המשחק, חשוב בכל סייקל של חומרים שיש להם תכונות ארומטיות לבצע בדיקות דם בהתאם לזמני מחצית חיים ולוודא שהרמות בגבול העליון או קצת מעל אבל לא מעבר. במידה וזה מעבר יש להתחיל בטיפול Ai ולבצע בדיקות דם נוספות על מנת לוודא שהמינון התחלתי מספיק.

בחיטוב המצב קצת שונה אבל זה לפוסט אחר.

לשאלתך, כן השילוב הינו הוא שילוב קיים ועובד.
לא ציינת שום דבר מעבר, גיל, מטרות, ניסיון, מצב בריאותי, מינונים, חברות וכו׳
לשאלה היבשה אז כן זה שילוב נפוץ ביותר.

*הכותב אינו רופא, יש להתייעץ עם רופא המטפל לפני תחילת שימוש בתרופות מרשם.
כל ההמלצות על מינונים הן המלצות מנסיון אישי בלבד ואינן מחליפות ייעוץ של רופא או איש מקצוע.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה המפורטת זה בהחלט עוזר.
שאלה נוספות תופעות הלוואי במסטרון יש משהו מסויים שכדאי להתייחס אליו ולהשים לב יותר ?
כעס עצבים או כאלה דברים ?
לשאלתך על הנתונים שלי :
גיל 38, גובה 1.83, משקל 102
מתאמן כמה שנים טובות מגיל צעיר מאוד
זה סייקל 6/7 שלי האחרון היה לפני שנתיים פלוס .
מטרות הסייקל : להרים קצת את הגוף לקיץ קצת נפח עם חיטוב קל .
חשוב להדגיש לא רוצה לגדול מדיי רוצה משהו עדין יפה.
מצב בריאותי תקין
החברה של החומרים L.A pahrma
מינונים: ימים ראשונים 1cc מכל אחד ולאט לאט עולה
מגיע ל2.5 cc באנטט ובמסטרון מגיע עד 1.5cc
ויורד לקראת הסוף ,
פרו וירון כדור אחד כל יום לאורך כל הסייקל
קלן מתחיל מאמצע הסייקל ,
אורך הסייקל 9 שבועות בערך .
ושוב תודה רבה על התשובה והעזרה .

יש חברות שאוהבת לעשות מיקסים עם טסט,טרן,מסטרון. על פי תגובות של אנשים השילוב הזה משנה אותם מקצה לקצה אך בגלל הטסט והטרן גם עם זה במנות קטנות יש תופעות לוואי שחייב להיות במעכב,מגניב שמסטרון יודע קצת לדרוך על האסטרודיול אבל ai מבחינתי חובה בכל סייקל שיש ארמוטוזציה

מינונים: ימים ראשונים 1cc מכל אחד ולאט לאט עולה
מגיע ל2.5 cc באנטט ובמסטרון מגיע עד 1.5cc
כשאתה בא לרשום מינונים אל תרשום את ה cc תרשום כמה מ"ל אתה מתכוון לקחת . .
כי יש ויאלים שמגיעים ב100 מ"ל לכל cc ויש 250 מ"ל לcc

• פותח/ת השרשור
יש חברות שאוהבת לעשות מיקסים עם טסט,טרן,מסטרון. על פי תגובות של אנשים השילוב הזה משנה אותם מקצה לקצה אך בגלל הטסט והטרן גם עם זה במנות קטנות יש תופעות לוואי שחייב להיות במעכב,מגניב שמסטרון יודע קצת לדרוך על האסטרודיול אבל ai מבחינתי חובה בכל סייקל שיש ארמוטוזציה
תודה על התשובה , על איזה תופעות לוואיי כדאי להשים לב יותר ?
אני שואל בגלל שכתבת שיכול להיות שיש במסטרון גם טרן במינון מסויים,

• פותח/ת השרשור

מה הכוונה שלך "על פי תגובות של אנשים השילוב הזה משנה אותם מקצה לקצה" ??

מה הכוונה שלך "על פי תגובות של אנשים השילוב הזה משנה אותם מקצה לקצה" ??
למשל מישהו סיים מסה מלוכלת והוא החליט לעשות סייקל חיטוב בסייקל הוא פשוט בסייקל חיטוב משמר את כל המסה שצבר ויורד לאחוזי שומן נמוכים עם מסה מאוד מכובדת ויבשה "משנה מקצה לקצה" אכן נשמע בור ולא נכון מצטער על הטעייה
תודה על התשובה , על איזה תופעות לוואיי כדאי להשים לב יותר ?
אני שואל בגלל שכתבת שיכול להיות שיש במסטרון גם טרן במינון מסויים,
טרן הוא בן הסטארודים החזקים עם התופעות לוואי הקשות+קשה לגוף להתאושש ממנו זאות אומרת חייב pct אגרסיבי אחריו (שגם לו יש תופעות לוואי) אתה מוזמן לעיין בנעוץ על התופעות הלוואי שלו. הרבה אנשים מקבלים ממנו roid rage בגלל האגרסיה שהוא נותן אבל זה רק פרחים לעומת התופעות שהוא עושה לבריאות והכליות.אין לי ניסיון איתו אך שוקל שימוש בעתיד איתו העדיפות לאסטר קצר כדי ליראות איך הגוף מגיב ובמידה אני לא אסתדר איתו פשוט לא אצטרך לסבול שבועות ממנו אלה תוך כמה ימים זה נגמר. ברגע שהיה לי אור עליו אתן חוות דעת וחוויות אישיות

• פותח/ת השרשור
למשל מישהו סיים מסה מלוכלת והוא החליט לעשות סייקל חיטוב בסייקל הוא פשוט בסייקל חיטוב משמר את כל המסה שצבר ויורד לאחוזי שומן נמוכים עם מסה מאוד מכובדת ויבשה "משנה מקצה לקצה" אכן נשמע בור ולא נכון מצטער על הטעייה

טרן הוא בן הסטארודים החזקים עם התופעות לוואי הקשות+קשה לגוף להתאושש ממנו זאות אומרת חייב pct אגרסיבי אחריו (שגם לו יש תופעות לוואי) אתה מוזמן לעיין בנעוץ על התופעות הלוואי שלו. הרבה אנשים מקבלים ממנו roid rage בגלל האגרסיה שהוא נותן אבל זה רק פרחים לעומת התופעות שהוא עושה לבריאות והכליות.אין לי ניסיון איתו אך שוקל שימוש בעתיד איתו העדיפות לאסטר קצר כדי ליראות איך הגוף מגיב ובמידה אני לא אסתדר איתו פשוט לא אצטרך לסבול שבועות ממנו אלה תוך כמה ימים זה נגמר. ברגע שהיה לי אור עליו אתן חוות דעת וחוויות אישיות

איך הגעת לזה שיש פה טרן בכלל ?? מסטרון+ אנטט ,
הבנתי ממה שכתבת שיכול להיות טרן במינון מסוים בתוך המסטרון , אבל אגיד לך את האמת פעם ראשונה שאני שומע את זה שזה קיים בכלל במסטרון .
ונגיד נגיד שמה שאתה אומר זה באמת קיים , אז המינון של הטרן קטן ביותר אם ובכלל נכנס בתוך המסטרון ,

יש מישהו נוסף שיכול לשפוך אור על עניין זה ?

איך הגעת לזה שיש פה טרן בכלל ?? מסטרון+ אנטט ,
הבנתי ממה שכתבת שיכול להיות טרן במינון מסוים בתוך המסטרון , אבל אגיד לך את האמת פעם ראשונה שאני שומע את זה שזה קיים בכלל במסטרון .
ונגיד נגיד שמה שאתה אומר זה באמת קיים , אז המינון של הטרן קטן ביותר אם ובכלל נכנס בתוך המסטרון ,

יש מישהו נוסף שיכול לשפוך אור על עניין זה ?
לא חבר אני מדבר על המיקס של חברות מסוימות על מסטרון וטרן וטסט
במסטרון לא צריך להיות טרן. מסטרון יותר סלחני מי טרן

נסיון אישי שלי עם מסטרון (מינון נמוך 200-300 מ״ג, בשילוב עם 200 מ״ג טסט):

אם לא הייתי יודע מה זה, הייתי חושב שזה טרן. אני בחור מאוד רגוע ושקול בטבע שלי, מסטרון גרם לי לבעיות הבאות:
- חרדה מדברים טפשיים
- הפרעות שינה בלי שום סיבה (מתעורר באמצע הלילה)
- חוסר יכולת להתרכז בעבודה לפרקי זמן ארוכים
- אנטי סוציאלי עם אנשים
- אכילת סרטים מוגזמים מדברים שהיו מפריעים לי ברגיל, הפכו להיות סוף העולם

לא הייתי עצבני או עם התקפי זעם בלתי נשלטים, הכל היה נשלט אבל בראש היה סלט.

מנגד, רוב הביקורות על מסטרון הן חיוביות.

יצא לי לנסות משני מותגים (אוסטרלים) ככה שקשה לי להאמין שנפלתי על חומר אחר.

יצא לי לנסות מגוון חומרים אחרים שאף אחד מהם לא עשה לי ככה בעיות - טסט, אנאבר, בולדנון, וויני, היילו.

עכשיו אני עם מינון הרבה יותר גבוה של חומרים אחרים (375 טסט ו450 בולדנון) ואין מה להשוות, שמיים וארץ, מאוד רגוע עכשיו.

• פותח/ת השרשור
נסיון אישי שלי עם מסטרון (מינון נמוך 200-300 מ״ג, בשילוב עם 200 מ״ג טסט):

אם לא הייתי יודע מה זה, הייתי חושב שזה טרן. אני בחור מאוד רגוע ושקול בטבע שלי, מסטרון גרם לי לבעיות הבאות:
- חרדה מדברים טפשיים
- הפרעות שינה בלי שום סיבה (מתעורר באמצע הלילה)
- חוסר יכולת להתרכז בעבודה לפרקי זמן ארוכים
- אנטי סוציאלי עם אנשים
- אכילת סרטים מוגזמים מדברים שהיו מפריעים לי ברגיל, הפכו להיות סוף העולם

לא הייתי עצבני או עם התקפי זעם בלתי נשלטים, הכל היה נשלט אבל בראש היה סלט.

מנגד, רוב הביקורות על מסטרון הן חיוביות.

יצא לי לנסות משני מותגים (אוסטרלים) ככה שקשה לי להאמין שנפלתי על חומר אחר.

יצא לי לנסות מגוון חומרים אחרים שאף אחד מהם לא עשה לי ככה בעיות - טסט, אנאבר, בולדנון, וויני, היילו.

עכשיו אני עם מינון הרבה יותר גבוה של חומרים אחרים (375 טסט ו450 בולדנון) ואין מה להשוות, שמיים וארץ, מאוד רגוע עכשיו.

קצת מלחיץ מה שאתה מספר פה ,
אם ואני ארגיש משהו דומה למה שאת מספר פה אפסיק עם המסטרון מייד ,
?אם אמשיך עם אנטט בלבד+פרו וירון זה עדין בסדר/ממולץ אפשרי ?
המטרה לסייקל עדין ונחמד לא משהו מפוצץ , רק לתת פוש קטן לגוף בקיץ
כמה זמן כדאי למשוך עם מסטרון במינונים נמוכים ?

אני ממש לא מומחה לחומרים, רק יכול לספר על נסיון אישי. אני אישית נעזר במישהו חיצוני שיבנה לי את כל הדברים האלו.

אני אישית השתמשתי במסטרון אנטט, קח בחשבון שיקח לזה זמן לצאת מהמערכת.

שאתה מתעסק עם חומרים, התופעות לוואי שציינתי עלולות לצוץ במוקדם או במאוחר. אני אישית לא התנסיתי עם שום חומר חוץ מטסט לפני שנגעתי במסטרון אז לא היה לי מושג שכל זה קורה בגלל החומרים (התחלתי קשר חדש וחשבתי שהלחץ וכו׳ היה בגלל זה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית