הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא הצלחתי להבין מה זה קיטוטיפן (22)

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
התחלתי לברר לגבי קלן והתופעות לוואי והמוכר אמר לי שמסייקל אחד לא יהיה לי שום תופעות לוואי בגלל שיחד עם הקלן הוא מוכר קוטיטיפן שמונע תופעות לוואי.

עד כמה זה נכון? אני בכלל הבנתי שקוטיטפן מאפשר שימוש של יוצר משבועיים בסייקל לא מעבר.

לא הצלחתי למצוא מאמר שמסביר על קוטיטיפן בצורה ברורה.

שמע אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל אני אענה מסיבה אחת.
למה לעזאזל אתה מקשיב למה שמוכר אומר לך?
כמעט כל המוכרים בעלי אינטרס אחד והוא למכור לך את המוצר שלהם ולהוכיח לך שהוא טוב וזה כולל גם שקרים אז אל תתייחס אפילו למה שהוא אמר לפני שאתה מאמת ומבהיר את הדברים עם אדם שמבין בתחום ואינו ירוויח כלום מכך שתרכוש את המוצר.

כמעט כל המוכרים בעלי אינטרס אחד והוא למכור לך את המוצר שלהם ולהוכיח לך שהוא טוב וזה כולל גם שקרים אז אל תתייחס אפילו למה שהוא אמר לפני שאתה מאמת ומבהיר את הדברים עם אדם שמבין בתחום ואינו ירוויח כלום מכך שתרכוש את המוצר.
זה בדיוק מה שהוא עושה. מנסה לאמת מידע. אם היה לוקח את הדברים שלו כתורה לא כתובה, הוא לא היה מגיע לשאול פה בפורום

• פותח/ת השרשור

נו... אני מאמת את זה פה מתרוצה לא הבנתי
קטוטיפן זה תרופה אחרת שמונעת שיתוק של הרצפטורים ואז אתה יכול להשתמש הקלן לזמן ממושך

זה באמת מונע את התופעות לוואי כגון רעידות בידייפ וכו'?

ולא הבנתי כל כך... אם התכנון שלי היה לעשות סייקל ראשון במשך שבועיים אז כמה זמן זה סייקל עם קיטוטיפן? שלושה שבועות?
בול

בגלל זה אל תעשה את זה .. ותעשה את הקלן ב"סייקלים" כמו שצריך .
לא הבנתי תתגובה שלך,.לא לעשות מה?

קלן מעל שבועים סכנה לרצפטורים שאפשר לדפוק אותם לכל החיים לכן משבלים קיטוטיפן ומושכים בסייקל חודש (לצערי אין לי ניסיון עם החומר אני לא מודע לתופעות לוואי)

• פותח/ת השרשור
לא זה לא מעביר את התופעות לוואי

המוכר אומר לי שכן מעביר, משקר?
זה של חברת vertex, אמר שיחד עם הקוטיטפן לא יהיה לי תופעות לוואי של הרעידות בידיים וכו'

בקיצור מה שקוטיטפן עושה זה מאפשר לי למשוך את הסייקל לאזור החודש במקום רק שבועיים?

המוכר אומר לי שכן מעביר, משקר?
זה של חברת vertex, אמר שיחד עם הקוטיטפן לא יהיה לי תופעות לוואי של הרעידות בידיים וכו'

בקיצור מה שקוטיטפן עושה זה מאפשר לי למשוך את הסייקל לאזור החודש במקום רק שבועיים?
לא
התופעות לוואי קשורות לפעילות של הקלן
הפעילות של הקלן משתקת עם הזמן את הרצפטורי בטא ובמיוחד הבטא 2 , הקטוטיפן היא תרופה אחרת שמונעת את השיתוק של אותם רצפטורים
התופעות לוואי ישארו זהות ויכול להיות שתחווה גם תופעות לוואי של קטוטיפן בנוסף למה שיש בקלן
אני משתמש בקלן של VERTEX ולא חוויתי תופעות לוואי כמו רעידות עד 120 מקג
כרגע אני מריץ אותו על 120 מקג , אני מרגיש רעד חלש בכף יד , דופק גבוה וזהו.
ולא יודע אם זה פסיכולוגי אבל היום היה לי שיעור נהיגה והרגשתי שקשה לי להיות יציב עם הדוושה בגלל רעידות ברגל
או שזה הLEG DAY חחחח

• פותח/ת השרשור
לא
התופעות לוואי קשורות לפעילות של הקלן
הפעילות של הקלן משתקת עם הזמן את הרצפטורי בטא ובמיוחד הבטא 2 , הקטוטיפן היא תרופה אחרת שמונעת את השיתוק של אותם רצפטורים
התופעות לוואי ישארו זהות ויכול להיות שתחווה גם תופעות לוואי של קטוטיפן בנוסף למה שיש בקלן
אני משתמש בקלן של VERTEX ולא חוויתי תופעות לוואי כמו רעידות עד 120 מקג
כרגע אני מריץ אותו על 120 מקג , אני מרגיש רעד חלש בכף יד , דופק גבוה וזהו.
ולא יודע אם זה פסיכולוגי אבל היום היה לי שיעור נהיגה והרגשתי שקשה לי להיות יציב עם הדוושה בגלל רעידות ברגל
או שזה הLEG DAY חחחח

אוקיי, לא ענית לי על משהו אחד.
בלי קוטיטפן מומלץ לעשות סייקל של שבועיים בלבד ולא מעבר.

עם הקוטיטפן סייקל של כמה זמן אני יכול להריץ? (סייקל ראשון) וכמה זמן מנוחה בין סייקל לסייקל?

אוקיי, לא ענית לי על משהו אחד.
בלי קוטיטפן מומלץ לעשות סייקל של שבועיים בלבד ולא מעבר.

עם הקוטיטפן סייקל של כמה זמן אני יכול להריץ? (סייקל ראשון) וכמה זמן מנוחה בין סייקל לסייקל?
אני חושב בין 4-6 שבועות אבל זה מזכרון מאוד מעורפל
תבדוק פה בפורום

לא הבנתי תתגובה שלך,.לא לעשות מה?
אין לי ניסיון עם קיטוטפן .. בגלל שאני לא אוהב את התרופות האלה שמשבשות את ההגנה של הגוף .
תעשה סייקל של שבועיים כמו שצריך תפסיק שבועיים ותחזור ..
אבל זה דעה אישית

• פותח/ת השרשור
אין לי ניסיון עם קיטוטפן .. בגלל שאני לא אוהב את התרופות האלה שמשבשות את ההגנה של הגוף .
תעשה סייקל של שבועיים כמו שצריך תפסיק שבועיים ותחזור ..
אבל זה דעה אישית

אם כבר שבועיים כמו שצריך לא עדיף עם הקיטוטיפן? להזיק זה לא יכול הרי וזה בהישג יד הקיטוטיפן

בפועל מי אנשים שאני מכיר שהם עושים סייקל קלן למשך חודש עם קיטוטיפן ללא שום תלונות אבל כל זה בגדר השמועות אין לי שמץ של מושג מה קורה באמת אין לי ניסיון עם קלן

• פותח/ת השרשור
בפועל מי אנשים שאני מכיר שהם עושים סייקל קלן למשך חודש עם קיטוטיפן ללא שום תלונות אבל כל זה בגדר השמועות אין לי שמץ של מושג מה קורה באמת אין לי ניסיון עם קלן

אז מה אני אמור לעשות? לא באלי למות חחח

אז מה אני אמור לעשות? לא באלי למות חחח
שוב ההמלצה מבחינתי כן,היא לעשות סייקל קלן על פי הספר שבועים on שבועים off
אמה מה אני כן מתכוון להוסיף קלן לסייקל הבא אבל גם רק לתקופת הpct נטו כי הוא גם אנטיקטבולי וכן אוסיף קיטוטיפן ואמשוך חודש אבל זה אני

עד כמה זה נכון? אני בכלל הבנתי שקוטיטפן מאפשר שימוש של יוצר משבועיים בסייקל לא מעבר.
קטוטיפן זה בגדר השערה/היפותזה וזה לא בהכרח ישקם את הרצפטורים. צריך לקחת אותו מהיום הראשון ואפשר כנראה למשוך את הקלן איתו עד 6 שבועות. מאמרים על כך יש לך בנעוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית