הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספת של סארם ל pct

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
היי, אני אחרי סייקל ראשון די קלאסי (טסט אנטט, פעמיים בשבוע מינון רגיל), ויש לי במגירה כבר כמה חודשים mk677 שלא היה בו שימוש, פשוט הזמנתי כי היה מחיר טוב..

בכל מקרה, חשבתי האם אפשרי (או יותר נכון, יעיל וכדאי) יהיה בזמן ה- pct, במטרה לשמור קצת יותר טוב על הכוח והמסה לשלב mk677? אני כמובן מתכונן למינון רגיל קבוע, זה לא שיש בסארמ הזה טעם להעלות מינון..

ההיגיון שלי אומר שזה אחלה רעיון ובאמת יכול לעזור לי, וגם לא יפריע תוך כדי ה פיסיטי, כי אין השפעה על ה hpta.

דעות ממלומדיי הפורום יתקבלו בברכה! תודה מראש

"מחיר טוב" על MK677 צריך להדליק לך נורה אדומה. חומר הגלם הוא מאוד יקר וכך גם המוצר עצמו כשנמכר במינונים הנכונים לקהל הרחב. מה שנמכר בזול זה לא MK677 אלא חיקוי. בכל מקרה זה יעזור לך לשמור על הכוח ואפשר לשלב מאחר וזה לא מדכא את הציר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
"מחיר טוב" על MK677 צריך להדליק לך נורה אדומה. חומר הגלם הוא מאוד יקר וכך גם המוצר עצמו כשנמכר במינונים הנכונים לקהל הרחב. מה שנמכר בזול זה לא MK677 אלא חיכוי. בכל מקרה זה יעזור לך לשמור על הכוח ואפשר לשלב מאחר וזה לא מדכא את הציר
תודה על התשובה. ואני מבין איך שזה נשמע, אבל כשאני אומר מחיר טוב, זה מחיר טוב ביחס לכל המקורות שאני לפחות מכיר ויודע באופן וודאי שאמינים.

אני מתכוון כמו שכתבתי ל mk677, איבוטמורן. עד כמה שידוע לי, מוגדר כסארם.

לא, SARM זה SELECTIVE ANDROGEN RECEPTOR MODULATOR. איבוטמורן לא עובד על קולטנים אנדרוגנים בשום צורה. הוא מפריש הורמון גדילה באמצעות גרלין.

זה כמו שתקרא לקריאטין סטרואיד.

לא, SARM זה SELECTIVE ANDROGEN RECEPTOR MODULATOR. איבוטמורן לא עובד על קולטנים אנדרוגנים בשום צורה. הוא מפריש הורמון גדילה באמצעות גרלין.

זה כמו שתקרא לקריאטין סטרואיד.
וגרלין על מה עובד??? גרלין עובד על רצפטורים שהם קולטנים ואיבוטמורן הוא נחשב sarm

וגרלין על מה עובד??? גרלין עובד על רצפטורים שהם קולטנים ואיבוטמורן הוא נחשב sarm

אתה עושה דאווינים?

איך זה סארם אם זה לא עובד על קולטני אנדרוגן? אתה בכלל יודע מה זה קולטן אנדרוגן? איבוטאמורן אפילו לא מתקרב לשם

תחזור לשיעור ביולוגיה

יכול להיות הבנתי לא נכון.....
בכל מקרה מישהו פה יודע איך להשתמש נכון באבקת איבוטמורן? לפי מה שאני קורא הסבירו לי לא נכון

• פותח/ת השרשור
יכול להיות הבנתי לא נכון.....
בכל מקרה מישהו פה יודע איך להשתמש נכון באבקת איבוטמורן? לפי מה שאני קורא הסבירו לי לא נכון
אבקת איבוטמורן? אתה מתכוון פשוט לחומר גלם עצמו? פשוט לקחת לפי מינון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית