הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אטרקציות בפראג

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
טס לפראג עם החברה.
מעבר לאטרקציות שכל העולם מגיע אליהן וידועות לכולם, על מה הייתם ממליצים?

טס לפראג עם החברה.
מעבר לאטרקציות שכל העולם מגיע אליהן וידועות לכולם, על מה הייתם ממליצים?

אם את בקטע, זה לקחת נגיד מטרו מחוץ למרכז. לנסוע כמה תחנות טובות. תגיעו לאזורים של המקומיים. תכנסו לפאב כלשהו. חוויה נחמדה.

יש שם פשוט מבשלות שכל מה שהם מגישים זה בירה. ויש גם פאבים כמו אצלנו. אבל מפסיקים להגיש אוכל בהם דיי מוקדם.

זה מגניב לראות מקום שהוא לא מתוייר, אבל תזהרו כנראה לא יהיה תפריט באנגלית ולא ידעו לדבר באנגלית. אנחנו ידענו רוסית אז היה יותר קל.

לא הייתי ולא מכיר ממש את צ'כיה אבל מנחש שיש שם גם אחלה טבע. הרבה פעמים שטסים לעיר ספציפית נוטים להתמקד בדברים עירוניים, אז ממליץ לחפש טיולי יום בשמורות טבע או אתרי סקי באיזור (הרבה אתרי סקי הם יעד מעולה לטיולים כשאין שלג) ולא לפחד משעה שעתיים נסיעה או לינה במקומות האלה.

לא הייתי ולא מכיר ממש את צ'כיה אבל מנחש שיש שם גם אחלה טבע. הרבה פעמים שטסים לעיר ספציפית נוטים להתמקד בדברים עירוניים, אז ממליץ לחפש טיולי יום בשמורות טבע או אתרי סקי באיזור (הרבה אתרי סקי הם יעד מעולה לטיולים כשאין שלג) ולא לפחד משעה שעתיים נסיעה או לינה במקומות האלה.
מסכים ממש
משתדל בכל טיול אירופאי קלאסי להקדיש איזה יום או יומיים (תלוי באורך הטיול) לטבע

ספציפית בפראג עשינו יומיים (שני טיולי יום שונים, ללא לינה) של טבע יחד עם מדריך בשם פיליפ
Hiking Tours - Prague day trips
אפשר לראות מה כתבתי פה:
A must do while you're in Prague! - Review of Prague Day Trips, Prague, Czech Republic - TripAdvisor
קצת יקר אבל ממש כיף

מה שלא רשמתי שם - הטיול של היום שלם (״DISCOVER KARLSTEJN AND “AMERIKA”״) לא קל, זכור לי מעל 15 ק״מ של הליכה כולל עליות וירידות ככה שהייתי ממליץ רק אם אתם מוכנים לזה ועשיתם דברים דומים לאחרונה (אנחנו לא והיינו די שבורים אחרי היום הזה 😵)
הטיול של החצי יום (עשינו את ״half day in the rocks״) יותר קליל גם מבחינת אורך הטיול וגם מבחינת העליות והירידות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית