הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מר ישראל ליאור גניש פתח חוג ל-kick boxing

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
לא בצחוק בכלל, זה יכול להיות הסטרואידים לא?
שמעתי הרבה פעמים שבודיבילדרים על סייקלים מדברים על זה שזה גורם להם להיות אגרסיביים ברמות של זעם.
אני לא חושב שזה ראוי למר ישראל להתנהג ככה אבל זה גם אפשרי שזה הסיבה
אשמח אם מישהו יגיד מה דעתו על זה

זה דיי מזכיר לי את החוויות שמישל שיתף פה כשניהל את אמינושופ, חבל שהשוק הזה (ובישראל בכלל) מלא בעבריינים עלובים שלא מסוגלים לנהל עסק עם תחרות
@Mishel Mishayev

זה דיי מזכיר לי את החוויות שמישל שיתף פה כשניהל את אמינושופ, חבל שהשוק הזה (ובישראל בכלל) מלא בעבריינים עלובים שלא מסוגלים לנהל עסק עם תחרות
@Mishel Mishayev
הסרטון הנ"ל הוא מאמינושופ לפני 3 שנים בסניף ת"א

הסרטון הנ"ל הוא מאמינושופ לפני 3 שנים בסניף ת"א
כאילו הייתה לי הרגשה, אבל העדפתי לא למהר להסיק מסקנות.
עצוב שמישל היה צריך להתמודד עם אנשים עלובים כאלו, אני מבין למה הוא בחר להתקדם לדברים אחרים.

לא בצחוק בכלל, זה יכול להיות הסטרואידים לא?
שמעתי הרבה פעמים שבודיבילדרים על סייקלים מדברים על זה שזה גורם להם להיות אגרסיביים ברמות של זעם.
אני לא חושב שזה ראוי למר ישראל להתנהג ככה אבל זה גם אפשרי שזה הסיבה
אשמח אם מישהו יגיד מה דעתו על זה

אנשים היו אלימים עוד לפני המצאת הסטרואידים...

סטרואידים בדר״כ יכולים להגביר רגשות / התנהגות שיש לך גם בתור טבעי. אם אתה אדיוט, תהיה אדיוט יותר על סטרואידים, אם אתה אלים, תהיה אלים יותר וכו׳.

תופעות שכיחות יחסית זה ״פתיל קצר״ / או חוסר סבלנות, אבל זה כמובן משתנה מאדם לאדם ובשימוש נכון ואחראי אתה תמנע מהתופעות הללו. אני בתור דוגמא בנאדם מאוד לא אלים, לא ״הלכתי מכות״ מאז כיתה ו׳ ~ למרות שהיו לי הרבה מצבים שזה היה יכול להגמר בזה בקלות. גם עם חומרים שלא כל כך הסכימו איתי ולא הרגשתי טוב בכלל, מעולם לא הייתי קרוב לכך, אפילו לא לצעוק על מישהו.

בנאדם יכול להיות 150 קילו, משתמש בהרואין, אוכל רק במקדונלדס ואם יקרה לו משהו יאשימו ישר את החומרים. אני נמצא בקשר כמעט יום יומי עם חבר׳ה שמשתמשים בחומרים, חלקם במינונים גבוהים, לא זכור לי שום מקרה אלימות. לרוב (אני מכליל) אנשים ברמה ספורטיבית גבוהה עם/בלי חומרים נדרשים לרמת משמעת גבוהה מאוד, ככה ש״לא ללכת מכות״ נשמע לי כמו משימה פשוטה.

פשש, הנה שם שלא ראיתי כאן הרבה זמן 😃

לנושא השרשור בשביל שההודעה לא תהיה ספאם מוחלט - הבנאדם כנראה היה אלים הרבה לפני שהוא התחיל להשתמש, מזכיר לי קצת את הסרט The Mask עם ג'ים קארי - זה רק מקצין תכונות שכבר יש לך.

• פותח/ת השרשור
פשש, הנה שם שלא ראיתי כאן הרבה זמן 😃

לנושא השרשור בשביל שההודעה לא תהיה ספאם מוחלט - הבנאדם כנראה היה אלים הרבה לפני שהוא התחיל להשתמש, מזכיר לי קצת את הסרט The Mask עם ג'ים קארי - זה רק מקצין תכונות שכבר יש לך.

אהלן וסהלן ידידי, תמיד משקיף מלמעלה ☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית