הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה של מוצר כבד מאמזון.

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
היי אני רוצה לקנות תוספת לסטודיו שלי , ולפי החישוב שלי גם עם המעמ יוצא לי עדיין זול יותר מאשר בארץ העניין הוא שהמוצר שאני רוצה להזמין שוקל כ30 קילו האם ידוע למישהו האם אני ישלם תוספת מס על זה וכמה?

לא משלמים מס על משקל. אגב, המחיר שתשלם באמזון הוא סופי ולפי המדיניות שלהם אתה לא תשלם אגורה יותר מזה.

היי אני רוצה לקנות תוספת לסטודיו שלי , ולפי החישוב שלי גם עם המעמ יוצא לי עדיין זול יותר מאשר בארץ העניין הוא שהמוצר שאני רוצה להזמין שוקל כ30 קילו האם ידוע למישהו האם אני ישלם תוספת מס על זה וכמה?
חישבת עלויות משלוח?
כנראה שתשלם מס על מוצר כזה מאחר והוא כנראה עולה כמה מאות דולרים.

לא צריך לחשב כלום. בעמוד הסופי של התשלום באמזון, המחיר שמופיע שם הוא המחיר הסופי (עד הבית: כולל משלוח, מיסים וכל חרטה אפשרית). במידה ואמזון טעו בחישוב, הם ייקחו את זה על עצמם. כדאי לשלם בדולר ולא בשקל כי הם לוקחים עמלת המרה שבד"כ גבוהה יותר מעמלת ההמרה של חברות האשראי.

• פותח/ת השרשור
חישבת עלויות משלוח?
כנראה שתשלם מס על מוצר כזה מאחר והוא כנראה עולה כמה מאות דולרים.
כן זה עדיין יוצא לי יותר זול , בשביל השוואה
המוצר פלוס משלוח עולה כ2000 (שזה אחרי שעגלתי כמה שקלים מעלה) ופה בישראל עם משלוח של רבע שעה נסיעה יוצא לי יותר מ3000 שח סתם ככה .
לא צריך לחשב כלום. בעמוד הסופי של התשלום באמזון, המחיר שמופיע שם הוא המחיר הסופי (עד הבית: כולל משלוח, מיסים וכל חרטה אפשרית). במידה ואמזון טעו בחישוב, הם ייקחו את זה על עצמם. כדאי לשלם בדולר ולא בשקל כי הם לוקחים עמלת המרה שבד"כ גבוהה יותר מעמלת ההמרה של חברות האשראי.
תודה אני יסתכל ויראה אם משתלם לי

מניסיון עם הזמנה של מעשנה ששוקלת 30 קג ,היה מבצע חינם ,אבל עבר חלק, אפילו קיבלת זיכוי על חלק מהמכס

כן זה עדיין יוצא לי יותר זול , בשביל השוואה
המוצר פלוס משלוח עולה כ2000 (שזה אחרי שעגלתי כמה שקלים מעלה) ופה בישראל עם משלוח של רבע שעה נסיעה יוצא לי יותר מ3000 שח סתם ככה .

תודה אני יסתכל ויראה אם משתלם לי
אם הפער במחיר הוא כל כך שונה,אז כן גם אני מזמין את זה מחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית