הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לארוחת בוקר בחיטוב במקום חלב + פייבר 1

Vatos Locos

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
כרגע בחיטוב, אוכל בבוקר על פי המלצה פייבר וואן 40 גרם + 1 וחצי כוסות חלב.

הבנתי שחלב לא טוב בחיטוב כן טוב בחיטוב עוד לא הבנתי מה נסגר עם הנושא הזה.

237 קלוריות - 13 גרם שחלבון - 10 גרם שומן - 24 גרם פחמימה

יש המלצה אחרת ?

*המטרה שלי היא להוריד את הכרס ולהוריד אחוזי שומן! פחות הקטע של להוריד במשקל.

אני לא הכי אוהב חלב בחיטוב יש סוכרים, זה בסופו של דבר מינוס קלורי אבל הייתי "מבזבז" את הקלוריות שיש לי על חלבון

• פותח/ת השרשור
אני לא הכי אוהב חלב בחיטוב יש סוכרים, זה בסופו של דבר מינוס קלורי אבל הייתי "מבזבז" את הקלוריות שיש לי על חלבון

ביצים יותר טוב? דנונה פרו 20 גרם חלבון יותר טוב?
מה לאכול בבוקר במקום החלב והפייבר וואן ?

כריך עם גבינה
או פאקינג כל דבר שיגיע לסכום הזה של הקלוריות זה לא מדע טילים
תאכל חול עשיר בחלבון עם חצץ
העיקר שתגיע לקלוריות שצריך

קודם כל תקרא את המאמרים באתר ותבין איך מורידים אחוזי שומן ויורדים במשקל זה דבר ראשון עוד לפני שנדבר על השאר.
חלב בחיטוב אין בו שום דבר רע, כמו כל מאכל אחר, הרעיון בלהוריד אחוזי שומן זה לאכול פחות קלוריות ממה שאתה שורף, לא משנה אם הקלוריות הן מסוכר לבן או חלב או אורז. מה שכן חשוב זה לאכול הרבה חלבון כפי 2 ממשקל הגוף בשביל שתצליח להרזות ושזה לא יירד לך מהמסת שריר, אלא כמה שיותר מהשומן, ולא להרזות מהר מידי, עד 1%-1.5% ממשקל גוף בשבוע.
אתה יכול להחליף את הארוחה בכל מאכלים ווריאציות שאתה רוהצה שייכנסו לך בטווח הקלוריות-חלבון-שומן-פחמימה.
אני כרגע בחיטוב ולבקור אני אוכל 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות חמאת בוטנים + יוגורט פרו/גו 20 גרם חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית