הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Nootropics

• פותח/ת השרשור SaarNa
  • פורסם בתאריך

SaarNa

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
האם מישהו מכאן התנסה עם נוטרופיקס* בעבר?
אולי ה״כבדים״ של הפורום מכירים? משה?
*חומרים שאמורים לעזור מבחינה מחשבתית, מסתבר שבברית המועצות פיתחו גם סטרואידים לגוף וגם חומרים** למוח.
** נוטרופיקס הם לא סטרואידים.

אז יצא לי לקרוא עליהם קצת בפורומים, והשגתי אריזונת של Piracetam & Oxiracetam שניסיתי במשך חודשיים~, ופייר? לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. ואני מבזבז שעות בהרצאות / פתירת תרגילים / כתיבת קודים במחשב. הייתי קצת יותר פרודוקטיבי בהתחלה, אבל זה יקרה לכל אחד שייקח 5 מיליגרם של אבקת קסם עם טעם דוחה.
יש משהו מאחורי המדע של התוספים הנ״ל, או שזה ״חרטא בפיתה״, כמו שאומרים?

המובהק, היעיל והנחקר ביותר הוא קפאין. כל השאר שנויים במחלוקת, ואם תראה מחקרים, בדוק את תנאי המחקר טוב-טוב לפני שתאמץ משם מסקנות. שינה עוזרת יותר מהכל, וגם תיסוף עם ויטמינים חשוב.
אם זמין לך, ואתה חי בארץ (כי כאן זה חוקי), נסה ללעוס גת - יש שם קתאין וקתינון בכמויות קטנות, ויש כאלה שזה עובד בשבילם.

רק רוצה להדגיש שזו לא תשובה צינית, יש מחקר שמראה עלייה ב4-5 נקודות איי קיו אצל אנשים המשתמשים בקריאטין.
אני חייב להגיד שהייתי סקפטי , ואומנם זו עדות אישית שאני באופן אישי לא הייתי מתייחס אליה ברצינות לו הייתה מגיעה מאיזשהו משתמש כאן, אבל לקחתי חודשיים קריאטין והיכולות הלימודיות שלי נסקו, הזיכרון שלי היה חולני, וחבר קרוב (שחבר כאן בפורום) גם כן דיווח על אותן תוצאות.

החיסרון הוא ספיחת נוזלים חולנית בפנים ובצדדים, אני נראתי כמו שקית חרא

• פותח/ת השרשור
רק רוצה להדגיש שזו לא תשובה צינית, יש מחקר שמראה עלייה ב4-5 נקודות איי קיו אצל אנשים המשתמשים בקריאטין.
אני חייב להגיד שהייתי סקפטי , ואומנם זו עדות אישית שאני באופן אישי לא הייתי מתייחס אליה ברצינות לו הייתה מגיעה מאיזשהו משתמש כאן, אבל לקחתי חודשיים קריאטין והיכולות הלימודיות שלי נסקו, הזיכרון שלי היה חולני, וחבר קרוב (שחבר כאן בפורום) גם כן דיווח על אותן תוצאות.

החיסרון הוא ספיחת נוזלים חולנית בפנים ובצדדים, אני נראתי כמו שקית חרא
עברתי הרבה קילוגרמים של קריאטין בחיי, וגם קפה אני די שותה קבוע.
חשבתי על נוטרופיקס רק בגלל שיש לי add וחיפשתי משהו שימתן את תופעות הלוואי של הריטלין, לא גלולות קסם.
אז גת / lsd וכאלה פחות מדברים אלי, גם ככה הריטלין זה קצת טו מאץ׳ לשפיות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית