הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סלט במקרר

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
טוב תגידו אם יש איזושהי דרך לשמור על סלט במקרר שיהיה רגיל לאחר כמה שעות.
בדרך כלל בלילה אני מכין סלט (מלפפון עגבניה), שם במקרר בקופסא סגורה, לאחר מכן הבוקר חותך ביצה קשה, מוסיף קוטג', מחזיר למקרר לאיזה שעה עד שאני אוכל לאכול, אבל עד אז הסלט נהיה קר (מן הסתם) ולא טעים וכל הקופסה כאילו נוזלים כאלה, יש אולי דרך שזה יצא כמה שיותר נורמאלי לאכול לאחר ששמים במקרר? אם אפשר להכין את הכל (סלט ביצה וקוטג) בלילה, לשים במקרר ולאכול אחרי כמה שעות בבוקר אבל שיהיה אכיל וכמה שיותר קרוב לסלט שמוכן במקום? אולי להוסיף לימון או מלח או משהו בסגנון ?

אל תתבל את הסלט בכלל ואל תשים קוטג' עד לרגע שלפני שאתה מתכוון לאכול אותו. הנוזלים (לימון, שמן, קוטג') גורמים לסלט להתרכך ולהיות פחות טעים. כנראה שלא תוכל למנוע את זה לגמרי כי גם הירקות בעצמם מפרישים נוזלים. אם יש לך קופסא עם תאים מופרדים אז תנסה לחתוך את הירקות ולשים אותם שם בנפרד ללילה. לפני שאתה אוכל תערבב אותם לקערה.

• פותח/ת השרשור
אל תתבל את הסלט בכלל ואל תשים קוטג' עד לרגע שלפני שאתה מתכוון לאכול אותו. הנוזלים (לימון, שמן, קוטג') גורמים לסלט להתרכך ולהיות פחות טעים. כנראה שלא תוכל למנוע את זה לגמרי כי גם הירקות בעצמם מפרישים נוזלים. אם יש לך קופסא עם תאים מופרדים אז תנסה לחתוך את הירקות ולשים אותם שם בנפרד ללילה. לפני שאתה אוכל תערבב אותם לקערה.
אני לא מתבל בכלל. רק מלפפון עגבניה (ביחד) במקרר, אחרי זה משהו כמו 3/4 שעה בתיק עד שמגיע לעבודה, פותח קוטג ולו לך ביצה קשה, מוסיף לקופסה, מחזיר למקרר לשעה שעתיים טאחר כך מערבב ואוכל, ובכל זאת זה לא משהו יוצא

מצטרף לקודמי.
אבל כן הייתי מוסיף מיץ לימון, זה משמר אותו טרי (במידה ואתה אוהב לימון).
אם כי לי לא איכפת לאכול הכל יחד לא משנה המרקם.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לקודמי.
אבל כן הייתי מוסיף מיץ לימון, זה משמר אותו טרי (במידה ואתה אוהב לימון).
אם כי לי לא איכפת לאכול הכל יחד לא משנה המרקם.
אני אוכל הכל ככה כבר הרבה זמן אבל חשבתי אולי יש איזה סוד שזה יצא אכיל יותר עכשיו זה סביר, השאלה אם מיץ לימון לא דווקא יעשה את זה גרוע יותר

אני אוכל הכל ככה כבר הרבה זמן אבל חשבתי אולי יש איזה סוד שזה יצא אכיל יותר עכשיו זה סביר, השאלה אם מיץ לימון לא דווקא יעשה את זה גרוע יותר
סלט עם מיץ לימון בלבד משתמר מצוין, כל הנוזלים האחרים הם בעיה.
תנסם לייבש את הירקות לפני שאתה חותך אותם, ותוסיף רק מיץ לימון, זה משתמר כמו חדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

תגובות
4
צפיות
562
Back
למעלה תחתית