הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוקסנבול (אנאבר) של אלפא פארמה

Yossimz

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן חברים
רציתי לקבל חוות דעת ממי שהתנסה או מכיר את הכדור , מבחינת איכות , תופעות לוואי , כבד וכו'.
אני לוקח 5 כדור שכל כדור 10 מ"ג ביום .

תודה !!

דיברו על זה הרבה פעמים בפורום. עם אתה רוצה לדעת מבחינת איכות מה יש לך תקנה ערכת בדיקה ותבדוק עם מדובר באמת באנאבר או בחומר אחר. בדרך כלל לאנאבר אין תופעות לוואי.

דיברו בפורום בכללי וחברה הזאת לא שונה .
וגם המשיך ואמר לך פרטני על החברה הזאת כדאי שתקנה ערכת בדיקה זאת חברה שהקרטונים היפים שלה נמכרים חופשי ב'אלי באבא' כמו עוד כמה חברות שמזייפים אותם טוב טוב בארץ .

אלפא פארמה חברה לא רע בכלל התנסתי רק ב טסטוסטרון שלהם ובקלן שלהם שתיהם עבדו מדהים מה לגבי שאר לין האוראלים איני יודע,

אני חושב שאלפא פרמה מקום ראשון .
אבל כאן בישראל זה לא בדיוק אלפא פארמה לרוב .. זה קרטונים יפים שלהם שצריך להכניס אליהם טבלטים .

אני חושב שאלפא פרמה מקום ראשון .
אבל כאן בישראל זה לא בדיוק אלפא פארמה לרוב .. זה קרטונים יפים שלהם שצריך להכניס אליהם טבלטים .
יש להם שתי בדיקות אחת שאתה מגרד ואחת על הוואיל חוץ מהאורלים שזה רק באריזה האריזה שלהם נעולה הרמטית וניתן להבחין את זה על ידי הגזירה שיש שם לעומת הזיוף שמודבק ב דבק שלוש שניות

נערך לאחרונה:
אכן @Yossimz אתה יכול להיות בטוח אם האריזה שלך עונה על כל מה שכתוב בתגובה מעל .
האריזה המזוייפת יפה ונוצצת .. אבל הקוד לבדיקה יתן לך באתר שלהם שהמוצר כבר נבדק פעם 😁 כן הם לוקחים תמיד קודים שהיו בעבר באריזות אמיתיות 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית