עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והם בריאים?בפפסי מקס וביתר משקאות הדיאט/ זירו למיניהם יש ממתיקים מלאכותיים ללא ערך קלורי במקום סוכר
והם בריאים?
קשה לי להאמין, שאני שותה פפסי מקס זה מרגיש לי ממש כמו קולה רגילה, ואפילו יותר טעים.
אני מאמין שזה ממש לא בריא. ה FDA טוען שלאדם ממוצע בצריכה ממוצעת לתקופה ממוצעת (5 שנים אם אני לא טועה) זה לא יזיק, אבל זה לא אומר שזה בריא, אין לזה ערך לגוף, כך שהוא לא יכול להעניק בריאות.והם בריאים?
קשה לי להאמין, שאני שותה פפסי מקס זה מרגיש לי ממש כמו קולה רגילה, ואפילו יותר טעים.
זה לא מזיק בצריכה נורמלית לפי מחקרים.והם בריאים?
בכל המשקאות האלה.. לא הסוכר והקלוריות זה מה שצריך להדאיג אותך.
העובדה שאפשר לנקות את האסלה עם קולה,ולקבל תוצאות של אקונומיקה זה מה שצריך להדאיג
אני יכול לסמוך על משהו שגדל בטבע(חוץ מהרדוף הנחלים).
לא על משקה שחור מבעבע שלעולם לא ייפרסמו את המרכיבים שלו
זה כן משנה כי לימון זה לימון.
בקולה,חוץ מסוכר,אנחנו לא יודעים מה שמו שם
גם מי חמצן יכול לנקות הכל וזה לא רעיל,אבל אנחנו יודעים ממה זה עשוי לפחות
אז האי ידיעה מדאיגה, זה שזה גם אחלה מנקה כתמים זה משהו אחר.
אני מבין מה אתה אומר..
הכוונה שלי הייתה שבניגוד למיץ תפוזים או תה קר או ענבים,לקולה יש יכולת לנקות שירותים בדומה לאקונומיקה.
לא אומר שכל חומרי ניקוי כגון לימון ומי חמצן הם מדאיגים,רק החוסר ידיעה הזה,כמו שציינת,שלא יודעים מה יש בזה. הרי בסוף יש משהו בקולה שמלבין אסלות ולא קיים במיצים אחרים.זה הייתה הכוונה שלי,כמו שהבנת כבר
לא בריא הכוונה לא תורם לבריאות/לגוף? אני מניח שכולם מסכימים עם זה, אבל זאת לא סיבה להימנע מקולה. אם זה עושה נזק כלשהו זה כן תהיה סיבה מספיק טובה, לפחות לחלקינו, להימנע או להפחית.נראה לי שהם משהו מזיק ולא מזיק זה דיון אחד, והאם משהו בריא או לא, זה דיון אחר.
קולה לא בריא !!!
האם הוא מזיק, וכמה, זה כנראה נושא הדיון שלכם.
יש כל כך הרבה דעות ומחקרים שקשה להחליט.
זה בדיוק מה שהתכוונתי. בריאות זה לא הנושא, אלא האם וכמה זה מזיק.לא בריא הכוונה לא תורם לבריאות/לגוף? אני מניח שכולם מסכימין עם זה, אבל זאת לא סיבה להימנע מקולה. אם זה עושה נזק כלשהו זה כן תהיה סיבה מספיק טובה, לפחות לחלקינו, להימנע או להפחית.