הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pepsi max

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
רשום שזה 0.4 קלוריות ל-100 מיל זה הגיוני?
זה מרגיש עם המון סוכר וטעים אפילו יותר מקולה רגילה. איך זה שקולה רגילה זה 40 קלוריות ל-100 מיל וזה רק 0.4 משהו מריח לי מסריח

• פותח/ת השרשור
בפפסי מקס וביתר משקאות הדיאט/ זירו למיניהם יש ממתיקים מלאכותיים ללא ערך קלורי במקום סוכר
והם בריאים?
קשה לי להאמין, שאני שותה פפסי מקס זה מרגיש לי ממש כמו קולה רגילה, ואפילו יותר טעים.

והם בריאים?
קשה לי להאמין, שאני שותה פפסי מקס זה מרגיש לי ממש כמו קולה רגילה, ואפילו יותר טעים.
אני מאמין שזה ממש לא בריא. ה FDA טוען שלאדם ממוצע בצריכה ממוצעת לתקופה ממוצעת (5 שנים אם אני לא טועה) זה לא יזיק, אבל זה לא אומר שזה בריא, אין לזה ערך לגוף, כך שהוא לא יכול להעניק בריאות.
יש אנשים שיטענו לך שאין לזה דרך בעולם להזיק, ואחרים לך יגידו שזה השטן ושה FDA קיבל ים כסף לאשר את זה.
השאלה היא לא האם זה בריא או לא (כי זה לא מעניק בריאות בשום דרך). השאלה האם זה פחות מזיק או רצוי מהתחליף (פפסי עם סוכר).
אני אישית חושב ש"בריא", זה להימנע משניהם. ואני לא בטוח מה יותר מזיק.
מבחינת קלוריות (אם זה כל מה שמעניין אותך), במקס יש פחות (כמעט אין).

בכל המשקאות האלה.. לא הסוכר והקלוריות זה מה שצריך להדאיג אותך.
העובדה שאפשר לנקות את האסלה עם קולה,ולקבל תוצאות של אקונומיקה זה מה שצריך להדאיג

בכל המשקאות האלה.. לא הסוכר והקלוריות זה מה שצריך להדאיג אותך.
העובדה שאפשר לנקות את האסלה עם קולה,ולקבל תוצאות של אקונומיקה זה מה שצריך להדאיג

גם לימון טרי יכול להעלים כתמים וכו' תכלס....

אני יכול לסמוך על משהו שגדל בטבע(חוץ מהרדוף הנחלים).
לא על משקה שחור מבעבע שלעולם לא ייפרסמו את המרכיבים שלו

אני יכול לסמוך על משהו שגדל בטבע(חוץ מהרדוף הנחלים).
לא על משקה שחור מבעבע שלעולם לא ייפרסמו את המרכיבים שלו

זה לא משנה. אתה נתת כאן דוגמה למשהו שבעינייך ''מסוכן'' בעוד לימון גם יכול לעשות פעולות כאלו.

זה כן משנה כי לימון זה לימון.
בקולה,חוץ מסוכר,אנחנו לא יודעים מה שמו שם

גם מי חמצן יכול לנקות הכל וזה לא רעיל,אבל אנחנו יודעים ממה זה עשוי לפחות

זה כן משנה כי לימון זה לימון.
בקולה,חוץ מסוכר,אנחנו לא יודעים מה שמו שם

גם מי חמצן יכול לנקות הכל וזה לא רעיל,אבל אנחנו יודעים ממה זה עשוי לפחות

אתה לא מבין את כוונתי. אני מסביר לך שאתה אמרת שזה אמור להדאיג בעוד לימון גם עושה פעולה דומה לזו (ואתה כן סומך על לימון)
זאת אומרת שיש דברים לא ''מזיקים'' כמו לימון שמסוגלים לבצע דברים כאלו. אז למה דווקא זה מדאיג אותך? אין בעיה תגיד אתה לא יודע מה המרכיבים
אז אתה מדואג - מובן. אבל אם יש משהו לא מזיק שמסוגל לבצע פעולה דומה, רק בגלל שקולה זה קולה אז זה מסוכן? הרי אין לך יותר מידי מושג מה יש שם
אז האי ידיעה מדאיגה, זה שזה גם אחלה מנקה כתמים זה משהו אחר.

אני מבין מה אתה אומר..
הכוונה שלי הייתה שבניגוד למיץ תפוזים או תה קר או ענבים,לקולה יש יכולת לנקות שירותים בדומה לאקונומיקה.

לא אומר שכל חומרי ניקוי כגון לימון ומי חמצן הם מדאיגים,רק החוסר ידיעה הזה,כמו שציינת,שלא יודעים מה יש בזה. הרי בסוף יש משהו בקולה שמלבין אסלות ולא קיים במיצים אחרים.זה הייתה הכוונה שלי,כמו שהבנת כבר
אז האי ידיעה מדאיגה, זה שזה גם אחלה מנקה כתמים זה משהו אחר.

אני מבין מה אתה אומר..
הכוונה שלי הייתה שבניגוד למיץ תפוזים או תה קר או ענבים,לקולה יש יכולת לנקות שירותים בדומה לאקונומיקה.

לא אומר שכל חומרי ניקוי כגון לימון ומי חמצן הם מדאיגים,רק החוסר ידיעה הזה,כמו שציינת,שלא יודעים מה יש בזה. הרי בסוף יש משהו בקולה שמלבין אסלות ולא קיים במיצים אחרים.זה הייתה הכוונה שלי,כמו שהבנת כבר

אתה אומר יש גם דברים מאוד לא בריאים שמסוגלים לעשות את הפעולה הזו ובנוסף לכך אנחנו לא יודעים מה יש בקולה (ככה שיש חשש) אני מבין
והכל פשוט זה לא הדבר הכי מדאיג שם כמו שאנשים מנפחים מזה. הדבר הכי מדאיג הוא חוסר הידיעה. זה שזה גם מנקה כתמים זה לא ממש עוזר להירגע מסכים.

נראה לי שהם משהו מזיק ולא מזיק זה דיון אחד, והאם משהו בריא או לא, זה דיון אחר.
קולה לא בריא !!!
האם הוא מזיק, וכמה, זה כנראה נושא הדיון שלכם.
יש כל כך הרבה דעות ומחקרים שקשה להחליט.

נראה לי שהם משהו מזיק ולא מזיק זה דיון אחד, והאם משהו בריא או לא, זה דיון אחר.
קולה לא בריא !!!
האם הוא מזיק, וכמה, זה כנראה נושא הדיון שלכם.
יש כל כך הרבה דעות ומחקרים שקשה להחליט.
לא בריא הכוונה לא תורם לבריאות/לגוף? אני מניח שכולם מסכימים עם זה, אבל זאת לא סיבה להימנע מקולה. אם זה עושה נזק כלשהו זה כן תהיה סיבה מספיק טובה, לפחות לחלקינו, להימנע או להפחית.

לא בריא הכוונה לא תורם לבריאות/לגוף? אני מניח שכולם מסכימין עם זה, אבל זאת לא סיבה להימנע מקולה. אם זה עושה נזק כלשהו זה כן תהיה סיבה מספיק טובה, לפחות לחלקינו, להימנע או להפחית.
זה בדיוק מה שהתכוונתי. בריאות זה לא הנושא, אלא האם וכמה זה מזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית