הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחיל סייקל נוסף בלי ניקוי!

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז סיימתי סייקל לפני חודשיים בערך...
מרגיש כרגע שהגוף משום מה לא התאושש והביצים לא חזרו לעניינים .
עכשיו הדילמה היא האם לבצע ניקוי חזק ואז להיכנס לסייקל נוסף או להיכנס לסייקל נוסף וכבר אחרי לעשות את הניקוי כי הרי זה אותו דבר לא?
מהתייעצות עם כמה חברים הבנתי ש״זה לא באמת משנה״ אם אעשה עכשיו את הניקוי או אחרי הסייקל כי הרי ״המערכת מושבתת״ אז לכאורה לתקן את המערכת ואז להשבית אותה שוב מיותר ואפילו פוגע.
לטענתם, במקום לעשות PCT חזק ואז להיכנס לסייקל שוב עדיף כבר עכשיו להיכנס חזרה לסייקל ובסיום לעשות pct מסודר.

דעתכם ?
@frozen דעתך חשובה לי.

נערך לאחרונה:
אני יתאר את זה ככה, קח פצע ובוא נתחיל לחתוך אותו שוב פעם ושוב פעם ושוב פעם
לאחר מכן שנפסיק לחתוך לפצע יקח כל כך הרבה זמן להחלים שאפילו יכול להיות שהיו סיבוכים (מאגניב שב שעה כזו חשבתי על משהו)

לא התריע לי בכלל שתייגת אותי,במקרה ראיתי. מוזר

עכשיו הדילמה היא האם לבצע ניקוי
קודם כל תעיף את המושג הזה "ניקוי". אם אתה רוצה לנקות משהו קח סמרטוט וספוג. אין לי מושג מה אתה מנסה לנקות ולמה,אבל אין שום דבר בגוף שלך שצריך "ניקוי".
Pct לא בא לנקות שום דבר,הוא בא להחזיר לך את ייצור הטסטוסטרון הטבעי,בעצם להחזיר לפעילות את ציר הhpta.
מרגיש כרגע שהגוף משום מה לא התאושש והביצים לא חזרו לעניינים .
וזה ימשיך להיות המצב אם לא תקפיד לטפל בעצמך.
עד שיום אחד זה כבר יהיה סופי ולא יחזור לעצמו.

אני לא מבין מה הלחץ להיכנס ישר לעוד סייקל במקום לראות איך אתה מתאמן טבעי,שומר על המשקלים,מקפיד על תזונה וכו.
ברגע שתהיה מצויין במה שאתה עושה טבעי,התוצאות של הסייקל יהיו בשמיים(במידה ותקפיד כמו שצריך)
כל עוד אתה מסייקל את עצמך בלי להבין לגמרי איך לעבוד נכון טבעי,אתה לא תממש שום פוטנציאל.

תכלס למצב שאתה מתאר עכשיו לא באמת משנה אם תעשה pct או תתחיל להזריק שוב בתנאי :

1. השימוש לא יהיה ארוך
2.תטפל בעצמך כמו שצריך בסיום
3.תתחיל לקחת הפסקות יותר ארוכות

• פותח/ת השרשור
לא התריע לי בכלל שתייגת אותי,במקרה ראיתי. מוזר

קודם כל תעיף את המושג הזה "ניקוי". אם אתה רוצה לנקות משהו קח סמרטוט וספוג. אין לי מושג מה אתה מנסה לנקות ולמה,אבל אין שום דבר בגוף שלך שצריך "ניקוי".
Pct לא בא לנקות שום דבר,הוא בא להחזיר לך את ייצור הטסטוסטרון הטבעי,בעצם להחזיר לפעילות את ציר הhpta.

וזה ימשיך להיות המצב אם לא תקפיד לטפל בעצמך.
עד שיום אחד זה כבר יהיה סופי ולא יחזור לעצמו.

אני לא מבין מה הלחץ להיכנס ישר לעוד סייקל במקום לראות איך אתה מתאמן טבעי,שומר על המשקלים,מקפיד על תזונה וכו.
ברגע שתהיה מצויין במה שאתה עושה טבעי,התוצאות של הסייקל יהיו בשמיים(במידה ותקפיד כמו שצריך)
כל עוד אתה מסייקל את עצמך בלי להבין לגמרי איך לעבוד נכון טבעי,אתה לא תממש שום פוטנציאל.

תכלס למצב שאתה מתאר עכשיו לא באמת משנה אם תעשה pct או תתחיל להזריק שוב בתנאי :

1. השימוש לא יהיה ארוך
2.תטפל בעצמך כמו שצריך בסיום
3.תתחיל לקחת הפסקות יותר ארוכות

קודם כל תודה על ההתייחסות, רק כמה נקודות.
ברור לי מה זה PCT , עשיתי כבר כמה וכמה סייקלים עם חומרים שונים ואני גם שומר על תזונה ומתאמן רק 15 שנה בערך...
תאמין לי... יודע מה זה להתאמן טבעי...
הסייקל האחרון יצא קצת עקום בגלל עניינים משפחתיים ובגלל שלא הייתי בחודשיים האחרונים בארץ ולכן כרגע רוצה לתקן עם סייקל נוסף (קיץ וזה..) זו הסיבה היחידה שאני ״לחוץ״ על סייקל נוסף.
לדעתי עדיף שלא יתרבה

שלא יתרבה? מה זה אומר? סתם התנשאות?

קודם כל תודה על ההתייחסות, רק כמה נקודות.
ברור לי מה זה PCT , עשיתי כבר כמה וכמה סייקלים עם חומרים שונים ואני גם שומר על תזונה ומתאמן רק 15 שנה בערך...
תאמין לי... יודע מה זה להתאמן טבעי...
הסייקל האחרון יצא קצת עקום בגלל עניינים משפחתיים ובגלל שלא הייתי בחודשיים האחרונים בארץ ולכן כרגע רוצה לתקן עם סייקל נוסף (קיץ וזה..) זו הסיבה היחידה שאני ״לחוץ״ על סייקל נוסף.

שלא יתרבה? מה זה אומר? סתם התנשאות?
בן אדם שמוכן לדחות טיפול בבעיה חמורה כי זה יקרה שוב פעם גם ככה...

• פותח/ת השרשור
אגב איך היה הdnp

עדיין במגירה... לא מוצא זמן להתחיל אני כל היום בשטח והחום אללה יסטור....
אבל עוד יגיע זמנו... אולי בתוך הסייקל...
בן אדם שמוכן לדחות טיפול בבעיה חמורה כי זה יקרה שוב פעם גם ככה...

אולי קשה לך להבין את העיקרון שאני מדבר עליו ואתה קורא לזה ״לדחות טיפול בבעיה״ אבל בסדר... שיהיה... בכל זאת תודה רבה על תשובה משכילה ועניינית.

מהתייעצות עם כמה חברים הבנתי ש״זה לא באמת משנה״ אם אעשה עכשיו את הניקוי או אחרי הסייקל כי הרי ״המערכת מושבתת״
🤣🤣🤣

לא . אתה חייב PCT עכשיו ומנוחה של כמה חודשים טובים , כמה שהציר מושבת יותר הבעיה נהיית גדולה יותר עד יש מצב שלא תדע לטפל במה שעשית .
PCT מנוחה של כמה חודשים טובים, ותבין שיותר לא תכנס לסייקל כשאין לך זמן בחיים 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית