עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבין אותךבאופן אישי סדרה שבעיקר מדכאת אותי יותר מהכל.
ערוץ 11 סדרה על דור ה y ילידי 1980 עד 1999
פרק על לימודים אקדמאיים
כך קבעו...לא הבנתי איך ילידי 1980 וילידי 1999 נכנסים באותה קטגוריה....
בשנת 1980 כל הטכנולוגיה לא הייתה קיימת בכלל בצורה הזאת שכאלה שנולדו ב1995+(אולי טיפה פחות) נחשפו אליה. פשוט נולדו וגדלו כבר בתוך עידן טכנולוגי
אוקי, לדעתי הם טמבלולים, אני חולק על הקביעה שלהם.כך קבעו...
Millennials - Wikipedia
המושג ״לדעתי״ חסר משמעות במחקר אקדמי.אוקי, לדעתי הם טמבלולים, אני חולק על הקביעה שלהם.
שיחליטו מה שבא להם אני מהדור הזה ואני יודע ש10 שנים לפניי זה דור אחר לגמריהמושג ״לדעתי״ חסר משמעות במחקר אקדמי.
יש חוקרים שזאת העבודה שלהם ויש מתודות לקבוע ולנסות להגיע להסכמה אקדמית.
מסכים, בתור יליד 83 אני לא מבין איך ילידי 99 יכולים נחשבים מאותו דורשיחליטו מה שבא להם אני מהדור הזה ואני יודע ש10 שנים לפניי זה דור אחר לגמרי
סדרה מאוד מעניינת אבל מצד שני היא מאוד מדכאת אותי אז לפעמים אני מכבה פרקים באמצע.
כמו כן, בחלק מהמקרים הם מתמקדים במקרי קיצון.
כמו למשל בפרק על תרבות הצריכה שיש שם את הבחור שיושב בסאונה ואומר שהוא במינוס והוא חי בצורה כזו רק בשביל האינסטגרם. קצת קיצוני, אני לא מאמין שיש כל כך הרבה צעירים שעד כדי כך חסרי אחריות.
או למשל בפרק עם האקדמיה, אני סטודנט ואני מרגיש ומסכים עם כל הדברים שנאמרו שם. אבל עדיין קצת קיצוני, כל עוד לא עושים תואר מונפץ כלשהו אלא לומדים מקצוע ספציפי התואר כן יכול לפתוח דלתות ולהוסיף לשכר, לפחות בהתחלה.
ובקשר להכללה של שנתון 99' בדור הY אני יכול להבין את הטענות. אני שנתון 99' וקשה לי לשים את עצמי באותה משבצת עם מישהו שנולד ב80'. ובאמת כבר גדלנו עם הטכנולוגיה אבל ממש לא ברמה של מה שקורה עכשיו. כן, כבר היו לנו מסכי מחשב לבנים וענקיים, נוקיה עם סנייק, דואר של וואלה, טל מוסרי בערוץ הילדים ועוד שיט של ילדי ה-90 אבל לא היינו דבוקים למסכים. היינו יוצאים כל יום לשחק כדורגל עד הערב, נפגשים עם חברים ועוד. רק באיזה גיל 12-14 אפשר לומר שהטכנולוגיה נכנסה לחיים שלנו חזק ושינתה אותם בעזרת סמארטפונים עוצמתיים שבאמת אפשר לעשות איתם דברים מעניינים, רשתות חברתיות וכו'.
מסכים הפרק הראשון היה טוב. למרות שגם שם היו כמה מקרים של אנשים שפשוט למדו תארים מונפצים או תיזזו בין עבודות כל 3 חודשים ואז ברור שאי אפשר להתקדם ככה.דווקא את הפרק הראשון מאוד אהבתי כי הראו שם אנשים "נורמליים" כמוני כמוך של אנשים עם ראש על הכתפיים שלמדו, עשו תואר וכיום בעל כורחם הם עושים עבודות אחרות לגמרי מהתארים שהם למדו והאנשים הללו שונים מהותית מסוג האנשים של החבר'ה מהבועה התל אביבית שהראו בפרקים אחר כך.
מסכים הפרק הראשון היה טוב. למרות שגם שם היו כמה מקרים של אנשים שפשוט למדו תארים מונפצים או תיזזו בין עבודות כל 3 חודשים ואז ברור שאי אפשר להתקדם ככה.
אני ממש לא שופט, גם אני כזה ולכן הסדרה הזאת קצת מבאסת ומפחידה אותי.
אני חושב שזה לא בגלל רצון להתקדם אלא בגלל שזה דור בלי סבלנות וחשיבה קדימה אלא רוצים הכל כאן ועכשיו בלי להבין שצריך להשקיע בשביל תוצאות.אם אנחנו רואים שאחרי חצי שנה, שנה אנחנו לא מתקדמים לשום מקום(ואני לא אומר שזה טוב או רע) אנחנו נהיים מתוסכלים ומתחילים לחשוב על עזיבה אם לא כבר עשינו את זה.