הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Vitamins Ninja

אני, וכן הם סבבה.
אבל המחירים שלהם די יקרים.... לרוב אייהרב יוצא יותר זול
אבל יש אצלם דברים שאין באייהרב.

• פותח/ת השרשור
אני, וכן הם סבבה.
אבל המחירים שלהם די יקרים.... לרוב אייהרב יוצא יותר זול
אבל יש אצלם דברים שאין באייהרב.
יש שם משהו ספציפי שאני רוצה לנסות, זה מיקס חטיפים של myprotein ובגלל שאני לא רוצה להמר על טעם רציתי לנסות את כולם ואין סמפלים באתר שלהם כרגע.. השאלה אם האתר הזה שולח מוצר אמין ומקורי..
My Protein 6 Layer Protein Bar Mix Box
גם המחיר לא כלכך יקר ביחס לאתר של myprotein

יש שם משהו ספציפי שאני רוצה לנסות, זה מיקס חטיפים של myprotein ובגלל שאני לא רוצה להמר על טעם רציתי לנסות את כולם ואין סמפלים באתר שלהם כרגע.. השאלה אם האתר הזה שולח מוצר אמין ומקורי..
My Protein 6 Layer Protein Bar Mix Box
גם המחיר לא כלכך יקר ביחס לאתר של myprotein

כן, הם בסדר גמור, אל חשש 😃

יש להם גם צ'אט תמיכה בפייסבוק בעברית.

• פותח/ת השרשור
אם כבר שואלים פה על משלוחים שהם לא מאייהרב - איך M&S?
מישהו מכיר...?
בדרך כלל מזמין מvitacost בגלל שהמשלוח בiherb יקר, אתמול פתחתי שם משתמש חדש ככה את מקבלת קוד קופון של 25% על כל ההזמנה וגם יש 20% על מוצרים של QUEST שזה מה שרציתי להזמין אז יצא לי ממש ממש זול

בדרך כלל מזמין מvitacost בגלל שהמשלוח בiherb יקר, אתמול פתחתי שם משתמש חדש ככה את מקבלת קוד קופון של 25% על כל ההזמנה וגם יש 20% על מוצרים של QUEST שזה מה שרציתי להזמין אז יצא לי ממש ממש זול

אוממייייגאאאדדד מה זה המחירים האלההה!!! :0
מושלם, תודה!!!
(אבל באסה שאין להם פאי תפוחים של קווסט חחח אני מתה לטעום אותו...)

הזמנתי מהם פעמיים, בפעם הראשונה הייתי ממש מרוצה. בפעם השנייה (לפני איזה חצי שנה) הזמנתי 3 דברים באותה ההזמנה קריאטין, כדורי קפאין ושייקר וכשההזמנה הגיעה השייקר והקפאין לא היו מאותה חברה שהזמנתי והיו דברים שונים בעצם. מה גם שכדורי הקפאין היו עם תאריך תפוגה של כמה חודשים ככה שגם אם הייתי לוקח כדור כל יום (ואני לא) לא הייתי מצליח לסיים אותם בזמן התפוגה.
בכל מקרה פניתי אליהם והתגובה שלהם הייתה ממש זלזול והחלטתי לא לקנות מהם פעם נוספת. לשיקולך

איזה טעמים של קווסט הם מהמוצלחים?
ניסיתי בינתיים מאפין אוכמניות - שאהבתי אותו מאווווד
וקרם עוגיות - שלא אהבתי בכל.... :S

איך מקבלים את הקוד של 25%?
נרשמתי ולא קיבלתי כלום... רק את ה20% של קווסט...

• פותח/ת השרשור
איזה טעמים של קווסט הם מהמוצלחים?
ניסיתי בינתיים מאפין אוכמניות - שאהבתי אותו מאווווד
וקרם עוגיות - שלא אהבתי בכל.... :S

איך מקבלים את הקוד של 25%?
נרשמתי ולא קיבלתי כלום... רק את ה20% של קווסט...
כשנכנסתי אתמול לאתר זה ביקש ממני לשים מייל כדי לקבל קוד קופון של 25% וזה עבד, תנסי להיכנס לאתר כשאת לא מחוברת למשתמש.
את החטיפים שלהם לא ניסיתי אני ממש אוהב את הציפס חלבון שלהם

כשנכנסתי אתמול לאתר זה ביקש ממני לשים מייל כדי לקבל קוד קופון של 25% וזה עבד, תנסי להיכנס לאתר כשאת לא מחוברת למשתמש.
את החטיפים שלהם לא ניסיתי אני ממש אוהב את הציפס חלבון שלהם

מוזר... לא נותן לי :(
זה נתן לך 20% + 25% ?? :0

הלויייייייייייהההה הצלחתי לסדר את זה:s85:
אשכרה שתי חבילות של קווסט ב150 כולל משלוח!!!
מזל שלא ויתרתי על ה25%, מסתבר שזו הייתה בעיה טכנית פשוטה בהרשמה...🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית