עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שם משהו ספציפי שאני רוצה לנסות, זה מיקס חטיפים של myprotein ובגלל שאני לא רוצה להמר על טעם רציתי לנסות את כולם ואין סמפלים באתר שלהם כרגע.. השאלה אם האתר הזה שולח מוצר אמין ומקורי..אני, וכן הם סבבה.
אבל המחירים שלהם די יקרים.... לרוב אייהרב יוצא יותר זול
אבל יש אצלם דברים שאין באייהרב.
יש שם משהו ספציפי שאני רוצה לנסות, זה מיקס חטיפים של myprotein ובגלל שאני לא רוצה להמר על טעם רציתי לנסות את כולם ואין סמפלים באתר שלהם כרגע.. השאלה אם האתר הזה שולח מוצר אמין ומקורי..
My Protein 6 Layer Protein Bar Mix Box
גם המחיר לא כלכך יקר ביחס לאתר של myprotein
בדרך כלל מזמין מvitacost בגלל שהמשלוח בiherb יקר, אתמול פתחתי שם משתמש חדש ככה את מקבלת קוד קופון של 25% על כל ההזמנה וגם יש 20% על מוצרים של QUEST שזה מה שרציתי להזמין אז יצא לי ממש ממש זולאם כבר שואלים פה על משלוחים שהם לא מאייהרב - איך M&S?
מישהו מכיר...?
לאחרונה עושה אצלהם תוכנית אימון אבל כן מאמין שכן והם גם שולחים לפה ובלה בלהאם כבר שואלים פה על משלוחים שהם לא מאייהרב - איך M&S?
מישהו מכיר...?
בדרך כלל מזמין מvitacost בגלל שהמשלוח בiherb יקר, אתמול פתחתי שם משתמש חדש ככה את מקבלת קוד קופון של 25% על כל ההזמנה וגם יש 20% על מוצרים של QUEST שזה מה שרציתי להזמין אז יצא לי ממש ממש זול
😁אוממייייגאאאדדד מה זה המחירים האלההה!!! :0
מושלם, תודה!!!
(אבל באסה שאין להם פאי תפוחים של קווסט חחח אני מתה לטעום אותו...)
בדרך כלל מזמין מvitacost בגלל שהמשלוח בiherb יקר, אתמול פתחתי שם משתמש חדש ככה את מקבלת קוד קופון של 25% על כל ההזמנה וגם יש 20% על מוצרים של QUEST שזה מה שרציתי להזמין אז יצא לי ממש ממש זול
כשנכנסתי אתמול לאתר זה ביקש ממני לשים מייל כדי לקבל קוד קופון של 25% וזה עבד, תנסי להיכנס לאתר כשאת לא מחוברת למשתמש.איזה טעמים של קווסט הם מהמוצלחים?
ניסיתי בינתיים מאפין אוכמניות - שאהבתי אותו מאווווד
וקרם עוגיות - שלא אהבתי בכל.... :S
איך מקבלים את הקוד של 25%?
נרשמתי ולא קיבלתי כלום... רק את ה20% של קווסט...
כשנכנסתי אתמול לאתר זה ביקש ממני לשים מייל כדי לקבל קוד קופון של 25% וזה עבד, תנסי להיכנס לאתר כשאת לא מחוברת למשתמש.
את החטיפים שלהם לא ניסיתי אני ממש אוהב את הציפס חלבון שלהם
כןמוזר... לא נותן לי 😭
זה נתן לך 20% + 25% ?? :0