הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלוב פתוח של יורק או כלוב פתוח אחר?

• פותח/ת השרשור
במחחיר הזה תוכל לקנות כלוב רגיל מאותו מקום כלוב משקולות 475R.
הנה אחד ממש זול כלוב משקולות מבית BODYMAKER.
הנה אותו כלוב יותר זול כלוב משקולות York Rugby | ציוד מקצועי לחדר כושר | סמית-משין וכלובים.
אני רוצה פתוח כי הוא יהיה בגינה ואין הרבה מקום/זה יראה לא מתאים חח

תודה רבה על ההצעה הזולה יותר!

אני לא רואה טוב או שאין אפשרות לשנות את המיקום של הזרועות?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה פתוח כי הוא יהיה בגינה ואין הרבה מקום/זה יראה לא מתאים חח
איך אתה מתכוון לשמור על זה מלהחליד? לחות והכל...
אתה מכיר את החנות ו/או את המוצר? נראה זול בצורה קצת מחשידה לא?

לא מכיר, אבל יש כתובת, ואפשר לקפוץ אליהם.
עכשיו ראיתי שהמשקל המקסימלי הוא 250 ק"ג, שזה פחות ממה שכותבים בכלובים יותר יקרים. מבחינתי זה מספיק אבל זה אולי מסביר את המחיר.

• פותח/ת השרשור
איך אתה מתכוון לשמור על זה מלהחליד? לחות והכל...

אתה מכיר את החנות ו/או את המוצר? נראה זול בצורה קצת מחשידה לא?

קראתי על זה קצת, אני אמשיך לקרוא אבל מצאתי שאפשר לשים צבע מסוג Hammerite נגד חלודה ואם חלודה בכל מקרה מגיעה לאחר זמן אז אפשר להשתמש במוצר שנקרא Fertan להוריד אותו. ולהזהר לא לשרוט את הצבע על הj hooks כי אז חלודה יכולה להתפרץ אם הברזל נחשף, צריך לצבוע שוב בצבע רגיל אפילו. חשבתי גם לקנות j hooks אחרים שיש להם פלסטיק על הברזל ככה שהמוט ינחת על הפלסטיק וככה לא ישרוט את הצבע שם.
ובגשם אשים על זה משהו לכסות

אם למישהו יש עוד הצעות לחלודה אשמח לדעת

קראתי על זה קצת, אני אמשיך לקרוא אבל מצאתי שאפשר לשים צבע מסוג Hammerite נגד חלודה ואם חלודה בכל מקרה מגיעה לאחר זמן אז אפשר להשתמש במוצר שנקרא Fertan להוריד אותו. ולהזהר לא לשרוט את הצבע על הj hooks כי אז חלודה יכולה להתפרץ אם הברזל נחשף, צריך לצבוע שוב בצבע רגיל אפילו. חשבתי גם לקנות j hooks אחרים שיש להם פלסטיק על הברזל ככה שהמוט ינחת על הפלסטיק וככה לא ישרוט את הצבע שם.
ובגשם אשים על זה משהו לכסות

אם למישהו יש עוד הצעות לחלודה אשמח לדעת
מעניין, אקרא על הנושא גם. אתה יודע אם החומרים האלה אמורים להיות מספיק טובים גם נגד גשם ישיר או שזה יותר מדי?

• פותח/ת השרשור
מעניין, אקרא על הנושא גם. אתה יודע אם החומרים האלה אמורים להיות מספיק טובים גם נגד גשם ישיר או שזה יותר מדי?
מצאתי עכשיו שההמרייט מגן מפני מים אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר בגשם ולסמוך על זה?
ארכיון מוצרים - Hammerite Israel - Hebrew
במוצר הראשון בלינק כתוב שהוא מגן ממים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית