עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אחי ענינו לךחשבתי על ליגנדרול אבל הבנתי שחייב פיסיטי איתו . מחפש. משהו ללא פיסיטי שיהיה הכי טוב שאפשר
כן תודה אח יום טובכן אחי ענינו לך
דיברתי איתך פעם שרצתי LGD זוכר? בסוף הזמנתי ולא הגיע כלום :( עכשיו אני מזמין מvenogen או chemyo נראה נקווה שיגיע חחח אין לי מאיפה להשיג חומרים לפיסיטי בגלל זה אני מחפש עכשיו אוסטריןיש בוסט רציני 🏋️ מחברות טובות .
זה לא מדע מדוייקלlgd לא חייב pct בהנחה שאתה לא עובר את ה8 שבועות ואת ה10mg.
חחח אני מת לליגנדרול אבל כולם אומרים צריך פיסיטי ...אני לא מתכוון לעבור את ה8 שבועות...בכול מקרה נלך על בטוח אוסטריןלlgd לא חייב pct בהנחה שאתה לא עובר את ה8 שבועות ואת ה10mg.
ועדיין לקבוע ש lgd צריך pct זה לא מדוייק. זה תלוי. באופן כללי sarms לא מצריך pct אם לא משתגעים עם המינונים.זה לא מדע מדוייק
וואלה קצת לא אחראי לדעתי להגיד דבר כזה. האם תתאושש בסופו של דבר בלי pct? סביר מאוד להניח, כן. אותו דבר אפשר להגיד על בחור בשנות העשרים בריא שעושה סייקל ראשון טסט.ועדיין לקבוע ש lgd צריך pct זה לא מדוייק. זה תלוי. באופן כללי sarms לא מצריך pct אם לא משתגעים עם המינונים.
אז לא הובנתי כראוי.. sarm זה לא משחק, וכמו סטרואידים, צריך לקרוא כמה שיותר. אני צורך לעניין על 5mg lgd ו20mg mk667 ונכנסתי לשבוע החמישי.וואלה קצת לא אחראי לדעתי להגיד דבר כזה. האם תתאושש בסופו של דבר בלי pct? סביר מאוד להניח, כן. אותו דבר אפשר להגיד על בחור בשנות העשרים בריא שעושה סייקל ראשון טסט.