הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארם מומלץ לסייקל סולו ללא טסט

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אהלן מחפש להתחיל עדין חומרים,איזה סארם מומלץ לסייקל סולו ללא טסט/ללא pct? שייתן תוצאות טובות כמה שאפשר

• פותח/ת השרשור
חשבתי על ליגנדרול אבל הבנתי שחייב פיסיטי איתו . מחפש. משהו ללא פיסיטי שיהיה הכי טוב שאפשר

• פותח/ת השרשור
הולך על אוסטרין שהוא גם סארם עדין וככה לראות מה קורה איתו ...לא מצפה למשהו מטורף כי הוא עדין אבל כן מקווה לקצת בוסט באימונים. תודה חברים

• פותח/ת השרשור
יש בוסט רציני 🏋️ מחברות טובות .
דיברתי איתך פעם שרצתי LGD זוכר? בסוף הזמנתי ולא הגיע כלום :( עכשיו אני מזמין מvenogen או chemyo נראה נקווה שיגיע חחח אין לי מאיפה להשיג חומרים לפיסיטי בגלל זה אני מחפש עכשיו אוסטרין

• פותח/ת השרשור
לlgd לא חייב pct בהנחה שאתה לא עובר את ה8 שבועות ואת ה10mg.
חחח אני מת לליגנדרול אבל כולם אומרים צריך פיסיטי ...אני לא מתכוון לעבור את ה8 שבועות...בכול מקרה נלך על בטוח אוסטרין

ועדיין לקבוע ש lgd צריך pct זה לא מדוייק. זה תלוי. באופן כללי sarms לא מצריך pct אם לא משתגעים עם המינונים.
וואלה קצת לא אחראי לדעתי להגיד דבר כזה. האם תתאושש בסופו של דבר בלי pct? סביר מאוד להניח, כן. אותו דבר אפשר להגיד על בחור בשנות העשרים בריא שעושה סייקל ראשון טסט.

נושא נורא מסורבל אני לא חזק בסארמס על פי ההבנתי כן יש השבתה על הציר לכן בכל זאות מומלץ אולי במינון נמוך להוסיף טסט אבל דעתי האישית היא אם כבר נוסף טסט למה לא לתת מינון של 500?. אם יש בעיה עם מחטים אז אנלא מוצא פיתרון אחר אלה מי לא לגעת בזה מלכתחילה. לא ממליץ על סייקלים שמשביתים בלי חומר בסיס.

וואלה קצת לא אחראי לדעתי להגיד דבר כזה. האם תתאושש בסופו של דבר בלי pct? סביר מאוד להניח, כן. אותו דבר אפשר להגיד על בחור בשנות העשרים בריא שעושה סייקל ראשון טסט.
אז לא הובנתי כראוי.. sarm זה לא משחק, וכמו סטרואידים, צריך לקרוא כמה שיותר. אני צורך לעניין על 5mg lgd ו20mg mk667 ונכנסתי לשבוע החמישי.
אז ככה, כן כדאי שיהיה מישהו שיוכל לספק לך תרופות pct במידה ותהיי בעיה, אבל שוב.. גם אם תסתכל על מחקר שמייק פרסם כאן על lgd, אתה תראה שהפגיעה בהורמון הlh זה מזערי. 0.1mg ו1mg פגעו באותה מידה כמעט בהורמון.
נכון שכל אחד נפגע אחרת, אבל תסתכל סטסיטית (bro science) על כמות האנשים שהיו צריכים pct במינונים 'סבירים' ותראה שהם לא היו צריכים. רובם המוחלט חזרו למצב רגיל בין שבועיים לחודש שזה בערך אורך של pct. אז למה לגעת בזה מלחתחילה ?

לכן הכי בטוח זה לא לקחת, אבל מי שמחליט, שיעשה בדיקות דם לפני ואחרי, אבל שוב באופן כללי, במידה ואתה גבר בריא עם רמות הורומונים תקינה, לא תצטרך לקחת תרופות למי שכל הציר שלו הושבת אחרי סייקל של טסט' כי גם לתרופות האלה יש תופעות לוואי לא פשוטות. במיוחד לכלומיד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית