עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר חושב על תכנית גיבוי במידה והוא לא ייתןאם יש לך בעיה אמיתית .
תעשה בדיקת דם הורמונלית , וכשאתה מגיע לאנדו עם הבדיקות תנסה לבקש אוביטרל .
תגיד שראית ברשת שיש טיפולים מוצלחים עם HCG בחו"ל .
אני לא מצליח למצוא הוספירה הבנתי שהם פשטו את הרגל או משהו כזב ולדילר אין:confused001:אני לא שים אבל החברה הזו לא מוכרת. בזמנו הייתי קונה את הבקבוק הסגול של הוספירה (שתמיד הייתי מחלק בסוף חח). יש להם אבל בעיות ספק משהו אז עברתי למים בקטריוסטטים אנדרגראונג תשאל את הדילר
ממממ עם תעשה חיפוש טוב טוב טוב אתה תמצא מבטיח סורי על התשובה הלא מפורטתאני לא מצליח למצוא הוספירה הבנתי שהם פשטו את הרגל או משהו כזב ולדילר אין:confused001:
חחחח הפכתי את האינטרנט פשוט לא יודע אם לסטוח גם בחלק מהאתרים שמפרסמים בכל מקרה כנראה שאארבב מים סטרלייפ עפ בנזיל אלכוהול ואקווה לטובממממ עם תעשה חיפוש טוב טוב טוב אתה תמצא מבטיח סורי על התשובה הלא מפורטת
תקשיב נשבע לך יותר קל למצוא באינטרנט מאיפה לקנות מים בקטריוסטטים מאשר עניבה קולמביאנית כמובן שפה לא תקבל מקורות לא לעניבה קולמביאנית ולא למקור של מים בקטריוסטטיםחחחח הפכתי את האינטרנט פשוט לא יודע אם לסטוח גם בחלק מהאתרים שמפרסמים בכל מקרה כנראה שאארבב מים סטרלייפ עפ בנזיל אלכוהול ואקווה לטוב
חחח מה הבעיה עם קישור למים זה לא סטרואידיםתקשיב נשבע לך יותר קל למצוא באינטרנט מאיפה לקנות מים בקטריוסטטים מאשר עניבה קולמביאנית כמובן שפה לא תקבל מקורות לא לעניבה קולמביאנית ולא למקור של מים בקטריוסטטים
הבעיה שאין לא מוצא שםמה שיש באיביי ואמזון זה סבבה תקנה.
למה שזה לא יהיה טוב, תכין לעצמך במקום לשבור את הראשמים סטרלייפ עפ בנזיל אלכוהול ואקווה לטוב