הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקתי עם קלומיד - השלב הבא

פרשתי

משתמש מתחיל
65
25
נק' מוניטין:
48
65
25
היי,
אז אני בהפסקה של קלומיד וביקשתי טיפול אחר מהאנדוקרינולוגים שלי - טיפול שיעזור לי ליצור טסט פנימי טבעי, לתומי חשבתי שיציעו לי מגוון של חלופות (כפי שידוע שיש). אך זה לא הלך כך. האופציה היחידה שהוצעה לי היא "נבידו" אחת לשלושה חודשים וללא פרגניל לשימור תפקוד האשכים (לטענתם, הhcg ינתן רק כאשר אני ואשתי נרצה להביא ילדים). ידוע לי שקיימות חלופות אחרות להיפוגונדיזם שניוני - מתן פרגניל פעם פעמיים בשבוע, מדוע הם כל כך מתנגדים לדבר?
האם להגיד שלום ולהתראות לפוריות? למה לדפוק לי את תפקוד התקין של האשכים הבריאים שלי?
ולמה לעזאזל חובה לקבל את הזריקות במרפאה ולא עצמאית?

נערך לאחרונה:
למה לקחת כלומיד, בשביל pct?
עקרונית הוא היה אמור להביא אותך למצב של ייצור טסט טבעי, תלוי כמובן למה הטסט שלך צנח.
נבידו זה תכשיר עם שחרור לא אידאלי, רואים טסט גבוה בחודש הראשון וטסט מתחת לנורמה בחודש השלישי.
אתה יכול לשבת על trt שנים ולהזריק כל שבועיים hcg כדאי לעודד קצת תאים להשאיר בפעולה, ואז מתי שתרצה לעשות ילדים לעשות pct ולתת עבודה.
לפי פרוטוקול בישראל טיפול בהיפוגונדיזם שניוני, בלי שום בירור לתת טסט +וויאגרה. באמת שלא מבין למה לא מגדילים טיפה את הראש.

• פותח/ת השרשור
לא בשביל pct, אני מעולם לא לקחתי חומרים, הקלומיד היה במרשם לטיפול בהיפוגונדיזם שניוני שאובחן לפני כשלושה חודשים.

היי,
אז אני בהפסקה של קלומיד וביקשתי טיפול אחר מהאנדוקרינולוגים שלי - טיפול שיעזור לי ליצור טסט פנימי טבעי, לתומי חשבתי שיציעו לי מגוון של חלופות (כפי שידוע שיש). אך זה לא הלך כך. האופציה היחידה שהוצעה לי היא "נבידו" אחת לשלושה חודשים וללא פרגניל לשימור תפקוד האשכים (לטענתם, הhcg ינתן רק כאשר אני ואשתי נרצה להביא ילדים). ידוע לי שקיימות חלופות אחרות להיפוגונדיזם שניוני - מתן פרגניל פעם פעמיים בשבוע, מדוע הם כל כך מתנגדים לדבר?
האם להגיד שלום ולהתראות לפוריות? למה לדפוק לי את תפקוד התקין של האשכים הבריאים שלי?
ולמה לעזאזל חובה לקבל את הזריקות במרפאה ולא עצמאית?
היפוגניזם שיניוני? קשור לבלוטת יותרת המוח?
•לגבי האשכים,הרגשה לא נעימה שהם מתכווצים.
•אני את הזריקות עשיתי עצמאית,רכשתי את האמפולה והזרקתי בבית.

• פותח/ת השרשור
היפוגניזם שיניוני? קשור לבלוטת יותרת המוח?
•לגבי האשכים,הרגשה לא נעימה שהם מתכווצים.
•אני את הזריקות עשיתי עצמאית,רכשתי את האמפולה והזרקתי בבית.

כן, הlh שלי נמוך, המוח לא שולח אות מסודר והאשכים תקינים ע"פ האולטרסאונד והבדיקה עם הקלומיד.
ניסיתי בכל דרך להמנע מטסט חיצוני, אבל הם בורים כנראה.

• פותח/ת השרשור
תקשיבו חברים, ברור לי שההודעה הבאה היא דבילית ותכעיס פה הרבה אנשים (כי כל עניין האנדרגראונד וסלף מדיקייטינג הוא טאבו) אבל יש פה חבר'ה שכן עושים את זה ומודים בכך, בבקשה עזרו לבן אדם בצרה ותכוונו אותי לאיך להשיג טסט או פרגניל טיפולי. כמובן שאסור לכתוב בפורום עצמו בטופיק, שלחו לי בבקשה הודעה בפרטי ואם יש בנגב מה טוב. ממש אודה לכם, נשבר לי מהסחבת הרפואית ואני רוצה כבר להתחיל לחיות..הרופאים רוצים שאחכה עוד חודש עד לתוצאות דם חדשות לראות שהכלומיד יצא לי מהמערכת או עשה "ריסטרסט" לייצור הפנימי טבעי (שזה לא קורה עפ כל הספרות המחקרית, וביחוד לא תוך שימוש קצר מועד).

המנהלים מוזמנים למחוק את ההודעה הזו ואת כל הטופקים שלי ואפילו את המשתמש שלי אם תראו את זה בעין לא יפה.

אני כבר סובל שנתיים מכל זה, מגיל 28 נכנסתי לדיקליין הדרגתי, לא יכול יותר. ואני לא נעשה צעיר יותר, חבל לי לבזבז את שנים הצעירות הבודדות שנותרו לי עוד על הגיהנום החסחבת הרפואית הזו.

אני אפילו שוקל כבר לפתוח ויזה לתאילינד ולהשתכן שם כי לפי הבנתי השוק שם פרוץ.

רק גברים שחוו את קריסת הטסטסטרון שלהם בגיל צעיר באופן טבעי פיזיולוגי יבינו את הגיהנום הזה, לאט לאט שלב שלב כל הגבריות שלך מתקלפת ממך עד שנשאר לא יותר מרוח רפאים של עצמך.

כן, אני פאקינג מתלונן כמו ביץ', אבל אין לי ברירות אחרות.

נערך לאחרונה:
תקשיבו חברים, ברור לי שההודעה הבאה היא דבילית ותכעיס פה הרבה אנשים (כי כל עניין האנדרגראונד וסלף מדיקייטינג הוא טאבו) אבל יש פה חבר'ה שכן עושים את זה ומודים בכך, בבקשה עזרו לבן אדם בצרה ותכוונו אותי לאיך להשיג טסט או פרגניל טיפולי. כמובן שאסור לכתוב בפורום עצמו בטופיק, שלחו לי בבקשה הודעה בפרטי ואם יש בנגב מה טוב. ממש אודה לכם, נשבר לי מהסחבת הרפואית ואני רוצה כבר להתחיל לחיות..הרופאים רוצים שאחכה עוד חודש עד לתוצאות דם חדשות לראות שהכלומיד יצא לי מהמערכת או עשה "ריסטרסט" לייצור הפנימי טבעי (שזה לא קורה עפ כל הספרות המחקרית, וביחוד לא תוך שימוש קצר מועד).

המנהלים מוזמנים למחוק את ההודעה הזו ואת כל הטופקים שלי ואפילו את המשתמש שלי אם תראו את זה בעין לא יפה.

אני כבר סובל שנתיים מכל זה, מגיל 28 נכנסתי לדיקליין הדרגתי, לא יכול יותר. ואני לא נעשה צעיר יותר, חבל לי לבזבז את שנים הצעירות הבודדות שנותרו לי עוד על הגיהנום החסחבת הרפואית הזו.

אני אפילו שוקל כבר לפתוח ויזה לתאילינד ולהשתכן שם כי לפי הבנתי השוק שם פרוץ.

רק גברים שחוו את קריסת הטסטסטרון שלהם בגיל צעיר באופן טבעי פיזיולוגי יבינו את הגיהנום הזה, לאט לאט שלב שלב כל הגבריות שלך מתקלפת ממך עד שנשאר לא יותר מרוח רפאים של עצמך.

כן, אני פאקינג מתלונן כמו ביץ', אבל אין לי ברירות אחרות.
תלמד קצת איזה חומרים ואיזה מינונים אתה צריך בדיוק ותזמין מהאינטרנט בלי יותר מדי דרמה

• פותח/ת השרשור
תלמד קצת איזה חומרים ואיזה מינונים אתה צריך בדיוק ותזמין מהאינטרנט בלי יותר מדי דרמה

מדריכי שימוש ממה שאני רואה יש בשפע, ידע עיוני קיים. ההזמנות והספקים זה יותר מבעייתי.

מדריכי שימוש ממה שאני רואה יש בשפע, ידע עיוני קיים. ההזמנות והספקים זה יותר מבעייתי.
תראה, מקורות שוב - לא תקבל פה. אבל מדברים אפילו פה הרבה על חברות ועם קצת כישורי אינטרנט בסיסיים אתה כבר תסתדר. שלא לדבר על פורומים גדולים כמו רדיט ששם הכל בכלל גלוי

אחי אתה כותב buy והחומר הרצוי בודק קצת מסביב שהמחיר והחומר והאתר נראה לגיט שיש ביקורות טובות על החברה או אתר או חומרים שהכל בסדר וזהו קונה ומחכה 1-3.5 שבועות ואז שואל פה אם נפלת על חומר טוב בלי לאכול תסביכים יותר מדי

הינה אחריי שכתבתי לו ללכת לרופא מיוחד לבעיה שלו .. הוא החליף את השם ל פרשתי ..
הוא מסתיר משהו .. בגלל זה הוא לא יכול ללכת לרופאים ומנסה שדרכנו ילמד לטפל בעצמו . 🙁

אולי באמת לקח איזה סטרואיד מטומטם שלא עובדים איתו ככה והוא מתבייש שהוא עשה אותו בצורה כזאת.. סתם דוגמא כן .. יש אנשים כאלו .
והוא חושב להתחמק מרופאים , חבל , אפשר ללכת אליהם ולא לספר למה , אבל עדיין לטפל.
מעניין איזה תשובות יתנו לו בFXP 🫤
"תשתה שפיך כל בוקר " ?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית