עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מעדיף לעבור את הסייקל עם בולבול עומד וחשק מיני תקין,או עם עייפות,חוסר ליבידו וחוסר מצב רוח?מיקרה הציר מגיע להשבתה
בדיוק זאת הסיבה למה אנשים מעמיסים כמה חומרים ביחד. אם כבר אתה דופק את מערכת הורמונלית שלך, אז כבר תקבל כמה שיותר תועלת. להשבית את הציר בשביל קצת שריפת שומן? גם אם הציר מושבת (במיוחד מרגישים את זה עם SARMS) ואין טסט חיצוני, מתחילים להרגיש חרה, עייפות,חוסר חשק מיני וכו'הרי בכל מיקרה הציר מגיע להשבתה
להשבית את הציר בשביל קצת שריפת שומן?
זה יגרום לו להיות יותר רעב וכנראה לצבור שומן 😅וד תגרום לו לחשוב שזה באמת ישרוף לו שומן..
בהחלט מסכים, חבל אחר כך להוציא המון כסף וזמן על ניסיון להבין מה קורה עם האשכים שלךשוב,ומכל הלב,אל תגע בזה אתה לא במצב גופני ושכלי בשביל להשתמש בתרופות כאלה
אתה צוחק אבל זה קורה להרבה חובבנים שמקשיבים למדריך הס1ס שלהם ולוקחים סל תרופות מסובסד כלשהוזה יגרום לו להיות יותר רעב וכנראה לצבור שומן 😅
מצאתי עכשיו מאמר שבדק השפעה של אנאבר על שריפת שומן, אז ב3 חודשים של טיפול ב 20מג יומי, נשרף להם רק 1.8 קג .עוד תגרום לו לחשוב שזה באמת ישרוף לו שומן..
מצאתי עכשיו מאמר שבדק השפעה של אנאבר על שריפת שומן, אז ב3 חודשים של טיפול ב 20מג יומי, נשרף להם רק 1.8 קג .
Effects of androgen therapy on adipose tissue and metabolism in older men. - PubMed - NCBI
אפשר לעשות את זה בקלות גם כך
רק תפסיק לשתות מיצים ותרד יותר מזה,בפחות זמןאפשר לעשות את זה בקלות גם כך
אני אישית התחטבתי מאוד עם טסט ומסטרון , אבל יכול להיות שאתה צודק frozen כי עצם העובדה שאתה בסייקל אתה מתאמן חזק יותר עושה אירובי ואוכל יותר נקי , יש מצב שהייתי מתחטב ויורד באחוזי שומן בטירוף אם הייתי מקפיד ככה גם באוף סייקל , שורה תחתונה הכל עניין של תזונה , מה שבטוח עם טסט כמו שכולנו מבינים ויודעים אתה עם הרבה יותר כוח ומוטיבציה להתאמן מבחינתי טסט לבד תזונה נכונה ואימונים עצימים יכולים לעשות עבודה מצויינת לחיטוב.לא הייתי קורא לאפקט "שריפת שומן של אנאבר" אלא יכולת לשמר מסת שריר בגרעון גלורי או עלייה במטבוליזם.
הדבר היחיד שבאמת תורם לשריפת שומן זה טרנבולון מעצם היותו אנטי-גלוקוקורטיקואיד
רק תפסיק לשתות מיצים ותרד יותר מזה,בפחות זמן