הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה קטנה בנוגע לסייקל אנאבר פלוס טסט

טולימן

משתמש מתחיל
4
2
נק' מוניטין:
2
4
2
למה צריך להוסיף טסט לסייקל של אנאבר ? הרי בכל מיקרה הציר מגיע להשבתה אז מה ההיתרון של הטסט במיקרה כזה? סליחה מראש על השאלה 😃

מיקרה הציר מגיע להשבתה
אתה מעדיף לעבור את הסייקל עם בולבול עומד וחשק מיני תקין,או עם עייפות,חוסר ליבידו וחוסר מצב רוח?

טסטוסטרון זה ההבדל.

תעשה טובה ענקית לעצמך ותתרחק מהשטויות האלה עד שיהיה לך הבנה בסיסית כלשהי בחומרים

זה כמו שתשאל למה צריך לשים יותר מגחל אחד במנגל, הרי גם אחד מוציא חום.

קודם כל אתה לא חייב להוסיף שום דבר לאנאבר או בכלל לקחת משהו 😃
לאנאבר יש את היכולות שלו - שורף שומן, מעלה כוח, מבליט טיפה שרירים. אבל הוא לא כל כך מועיל בהגדלת של מסת שריר. יש אנשים שעושים סייקל של סולו אנאבר, במיוחד בחיטוב ובמיוחד נשים. כמובן כמו כל אורליים הוא פוגע בכבד בצורה די ניכרת.
הרי בכל מיקרה הציר מגיע להשבתה
בדיוק זאת הסיבה למה אנשים מעמיסים כמה חומרים ביחד. אם כבר אתה דופק את מערכת הורמונלית שלך, אז כבר תקבל כמה שיותר תועלת. להשבית את הציר בשביל קצת שריפת שומן? גם אם הציר מושבת (במיוחד מרגישים את זה עם SARMS) ואין טסט חיצוני, מתחילים להרגיש חרה, עייפות,חוסר חשק מיני וכו'

להשבית את הציר בשביל קצת שריפת שומן?

עוד תגרום לו לחשוב שזה באמת ישרוף לו שומן..

אתה סך הכל תקבל בוסט מטבולי קטן,לערך 5% ותוכל לצרוך טיפה יותר קלוריות מהניטרלי הנוכחי שלך ותיצור ניטרלי חדש.

שוב,ומכל הלב,אל תגע בזה אתה לא במצב גופני ושכלי בשביל להשתמש בתרופות כאלה

וד תגרום לו לחשוב שזה באמת ישרוף לו שומן..
זה יגרום לו להיות יותר רעב וכנראה לצבור שומן 😅
שוב,ומכל הלב,אל תגע בזה אתה לא במצב גופני ושכלי בשביל להשתמש בתרופות כאלה
בהחלט מסכים, חבל אחר כך להוציא המון כסף וזמן על ניסיון להבין מה קורה עם האשכים שלך

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות 😃
חחחחח אתם ממש מגזימים חברים הכל טוב אף אחד לא קופץ לשום סייקל אנחנו לא ילדים אני לפחות וכן יש לי הבנה בסיסית וכן אני יודע למה לוקחים טסט עם כל סייקל חשבתי אולי תפתיעו אותי במשו שאני לא יודע תודה בכל מיקרה והמשך יום נעים 😃

מצאתי עכשיו מאמר שבדק השפעה של אנאבר על שריפת שומן, אז ב3 חודשים של טיפול ב 20מג יומי, נשרף להם רק 1.8 קג .
Effects of androgen therapy on adipose tissue and metabolism in older men. - PubMed - NCBI

אפשר לעשות את זה בקלות גם כך

לא הייתי קורא לאפקט "שריפת שומן של אנאבר" אלא יכולת לשמר מסת שריר בגרעון גלורי או עלייה במטבוליזם.

הדבר היחיד שבאמת תורם לשריפת שומן זה טרנבולון מעצם היותו אנטי-גלוקוקורטיקואיד
אפשר לעשות את זה בקלות גם כך
רק תפסיק לשתות מיצים ותרד יותר מזה,בפחות זמן

לא הייתי קורא לאפקט "שריפת שומן של אנאבר" אלא יכולת לשמר מסת שריר בגרעון גלורי או עלייה במטבוליזם.

הדבר היחיד שבאמת תורם לשריפת שומן זה טרנבולון מעצם היותו אנטי-גלוקוקורטיקואיד

רק תפסיק לשתות מיצים ותרד יותר מזה,בפחות זמן
אני אישית התחטבתי מאוד עם טסט ומסטרון , אבל יכול להיות שאתה צודק frozen כי עצם העובדה שאתה בסייקל אתה מתאמן חזק יותר עושה אירובי ואוכל יותר נקי , יש מצב שהייתי מתחטב ויורד באחוזי שומן בטירוף אם הייתי מקפיד ככה גם באוף סייקל , שורה תחתונה הכל עניין של תזונה , מה שבטוח עם טסט כמו שכולנו מבינים ויודעים אתה עם הרבה יותר כוח ומוטיבציה להתאמן מבחינתי טסט לבד תזונה נכונה ואימונים עצימים יכולים לעשות עבודה מצויינת לחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית