הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין נוזלי/אבקה

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על קרדרין בצורה של נוזל או אבקה והאם מישהו מכיר את בחברה science ?

סדר בעניינים
הכל מתחיל באבקה ואז מוסיפים לאבקה אבקה נוספת שלא עושה כלום ושמים בתוך קפסולות או שלוקחים את האבקה ומערבבים בתוך ממס ומוכרים לך כפתרון נוזלי

לגבי חברה כזאת או אחרת, לא חסר חברות

היתרון בנוזל שאם לא תרצה לקחת 10 מג כל יום אז קל לפצל כי זה נוזל. בכדור תצטרך לחצות ל2 וכמו שכבר נאמר לך בכדור שמים לך 2 אבקות לך תדע אם בכל חצי כדור באמת יש חצי מהחומר הפעיל (שהוא בסהכ 10 מג)

אני אישית מעדיף נוזל בדיוק מהסיבה שקל יותר לפצל את המנות במידה ותרצה. לגביי סיינס ביו יש עליהם אחלה ביקורת ב reddit.
אני משתמש בסיינס ביו והוא עושה לגמרי את העבודה אם כי אני חושד שהחומר ממש טיפה מדולל.

אני משתמש בסיינס ביו והוא עושה לגמרי את העבודה אם כי אני חושד שהחומר ממש טיפה מדולל.
ממש טיפה = בקושי מדולל
יש פה בחור שקנה אבקה של חברה מוכרת והריץ ביקורת על הפנים. בנוסף יש פה עניין גנטי (אני ואתה לא נרגיש 10 מ״ג של חומר מסויים אותו דבר) וכמובן צריך להתחשב בהיסטוריית סייקלים, הכוונה שאם הרצת טסט או אפילו סארמס כלשהו, לעומת מישהו שהוא טבעי על החיים סביר להניח שהרגישות לחומר תהיה שונה. בגדול אסכם שסיינו ביו אחלה חברה, אם כי תמיד צריך להקשיב לגוף - אם יש תופעות לוואי הזויות כנראה שזה זיוף

נוזל יותר קל לדולל באופן מכוון (אם רותים לחסוך את חומר גלם), אבל אבקה אפשר לקבל במינון לא אחיד בגלל מכשור ברמה ירודה (יותר קשה להגיע לאבקה אחידה מכמה רכיבים, מאשר נוזל).
בתכלס כאשר זה underground זה הכל עניין של ניסיון ותהיה ותפילה שיצרן לא החליט פתאום לחסוך או למכור את העסק לאיזה סיני עם ראש עסקי במיוחד.

יהיה לך קשה להתעסק עם האבקה שלהם .. הם שולחים לך ריכוז טהור של חומר פעיל , אני לא יודע מה הכלים למדוד מיליגרמים 1-5 כאלה קטנים . אל תסתבך תזמין נוזל .

יהיה לך קשה להתעסק עם האבקה שלהם .. הם שולחים לך ריכוז טהור של חומר פעיל , אני לא יודע מה הכלים למדוד מיליגרמים 1-5 כאלה קטנים . אל תסתבך תזמין נוזל .
אני בזמנו קניתי משקל מיוחד של מיליגרמים חח.. התעסקות מסריחה האמת, אני מעדיף לשלב עוד כמה עשרות שקלים ולהיות עם נוזל כשהל מדוד לי בפיפטה

זה לא משנה נוזלי פשוט עם טעם של חרא אבקה אתה יכול להכניס לכוס מים ולשתות כי הטעם שלהם הרבה פחות מורגש אבל גם יותר עבודה לשקול וכו כל פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית