תסעי באופניים ואז בום!אומייגאד אפשר? באלי ._____.
אם כי לא בטוחה שיהיה אפשרי ליסוע בתחבץ עד ראשון חחחח
יש מישו בחולון?
קשוח לי.
מאודמאוד.
☠️
תגידי לי ''יו תשמע בסוף אני לא צריכה בכלל מכון כושר''
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסעי באופניים ואז בום!אומייגאד אפשר? באלי ._____.
אם כי לא בטוחה שיהיה אפשרי ליסוע בתחבץ עד ראשון חחחח
יש מישו בחולון?
קשוח לי.
מאודמאוד.
☠️
תסעי באופניים ואז בום!
תגידי לי ''יו תשמע בסוף אני לא צריכה בכלל מכון כושר''
אני עוד מעט הולך לקנות קצת ציוד הבייתה, זמן טוב להתאוששות
מאיפה אתה קונה? אתה יודע אולי איפה יש מחירים טובים במרכז למשקולות מתברגוץ?
האמת שאין לי מושג כי לעולם לא ביררתי, קניתי עכשיו מחנות בעיר שלי, צריך גם לאימונים שאני הולך להעביר בחוץ
בינתיים קניתי 2 מזרנים, משקולות (קטלבל עלה לי לפי 15 ש"ח לקילו) כמה סוגים של גומיות התנגדות, גומיות שתולים ואפשר בעצם לעבוד על כל חלקי הגוף, ומתקן כזה של המקבילים שיכול לשמש לכמה תרגילים.
מספיק בינתיים, אפשר להסתדר עם זה
משקולות יש ב ksp הכי זול שתמצאאני מחפש משקולות מברגות כאלו שאני אוכל להעמיס עליהם עד 25 קילו בכל משקולת (כולל המוט עצמו). וחגורה שיושבת במותן להוספת משקל במתח ומקבילים...
יש לך רעיון מאיפה אפשר להשיג וכמה אמור לעלות בערך?
תודה רבה על ההתראה!יש לכם בבית שמש מכון בשם טופ טריינר, הוא יהיה פתוח כל יום מהבוקר עד שעה 9 בערב, לא יהיו מעל ל10 מתאמנים כולל מאמן. אתם יכולים להתקשר ולקבוע טלפונית למרות שאני לא מאמין שהם יקבלו עוד אנשים.
עצה שלי, שבו בבית. לא התאמנתי חצי שנה, וזה רק גרם לי להתגעגע יותר, אז לא להתאמן כמה שבועות זה לא כזה נורא סתם מגזימים.
איפה בראשון? זורם לך אימון היום?אני גר בראשון אבל להתחשב בזה שכול בן אדם שני שואל אותי את זה קחו בחשבון שכנראה לא יהיה לי מקום לשבץ אותכם
אבל עדיין זה בסדר אם אתה רוצים לנסות
אני חוזר ואומר דברו איתי בפרטיאיפה בראשון? זורם לך אימון היום?
איזה סיוט זה המתברגות האלה, יש לי עד 40 ואני סובל כל האימון רק מלשנות משקליםלי יש מיטת באנצ ושני משקולות מתברגות כל אחת עד 25 קילו בפלטות, יורדים עם זה לגינה ליד הבית ובנוסף למכשירים שם יהיה בסדר, תקנו משקולות ותוכלו להתאמן על כל הגוף
עדיף מכלוםאיזה סיוט זה המתברגות האלה, יש לי עד 40 ואני סובל כל האימון רק מלשנות משקלים
אין ספקעדיף מכלום
היי חברים אני בצער רב מודיע שאגב הנחיות החדשות והחמרה במצב אני סוגר את הסטודיו שלי לאלתר , תחילה חשבתי שאוכל לעזור במצב הנוכחי ואגב כך הורדתי את המחיר האימון מ220 ל90 שח כדיי שאוכל לשמור איך שהוא על פרנסה מכול העניין הזה, אך ככול שהזמן עבר הבנתי שאני יותר תורם לסיכון הפצת המחלה במעשים שלי ולכן עליי להפסיק.
אני מבקש אנא חישבו לפני שאתם מחפשים מכון אחר ללכת עליו אני החלטתי לוותר על חלק נכבד מין הפרנסה שלי למען בריאות הציבור לא הייתי עושה זאת אם המצב לא היה כזה חמור, חשבו על עצמכם, חשבו על הקרובים עליכם חשבו על שאר עם ישראל שמקריב לא פחות מכם כדי להלחם בדבר הארור הזה.
לחבריי בפורום lbs אני שולח גם הודעה זאת בפורום לא רק על מנת לבקש להפסיק לשלוח לי הודעות בנושא, אלא כדיי שתעשו גם חושבים עם תוכן ההודעה.
אנחנו קהילת הספורט והאימונים הגדולה ביותר בארץ, בואו ניקח אחריות על כך ונפגין יוזמה אישית בכך שנראה דוגמה!
מתנצל מראש מכול אשר אכזבתי בהודעה זאת בין אם אלו מתאמנים קבועים שלי או מתאמנים זמניים אגב המצב
אני יהיה בקשר אישי עם כול אחד מכם בנוגע להתפתחות המצב
יום טוב ואנא שמרו על עצמכם
כבר אמרתי לך, בוא אליי. חימום של שעתיים ריצה לפני אימון משקולות אינטנסיבי לא הרג אף אחד.איפה בראשון? זורם לך אימון היום?