הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה חמה על דרך להתפתחות אישית בזמן הקורונה (לימודים און ליין)

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
עכשיו שאני עובד מהבית, ומתאמן הרבה פחות, יש לי הרבה יותר זמן פנוי. בין היתר אני גם מחפש לעשות שינוי קריירה ולחפש עבודה חדשה במקצוע קצת שונה.

במקרה ניסיתי לשדרג (חודש ראשון חינם) ללינדקאין פרימיום בשביל לשפר את הסיכוי למצוא עבודה ע״י נטוורקינג וכו׳ בלינדקאין.

גיליתי על הדרך, שלינקאין פרימיום כולל אפשרות ללמידה חינם (כלול במחיר החודשי, אחרי החודש חינם). יש שם מאות אם לא אלפי קורסים, ברמה מאוד גבוהה, מוכרים ע״י הארגונים הרלוונטיים לקורס ולדעתי מאוד יעילים וענייניים.

אני כרגע במצב שקצת חסר לי ידע מקדים בכל מיני נושאים / תוכנות, אז זה עובד לי מצויין. ממליץ בחום לכל מי שיש לו קצת זמן על הידיים. אם לא יודעים מה ללמוד, שווה להסתכל על מודעות דרושים של עבודות שהייתם רוצים לעשות בעתיד ולראות איזה כישורים הם מחפשים.

באמת כל הזמן הזה חשבתי על איך אני יכול לנצל את הזמן וללמוד דברים חדשים שיפתחו אותי ויילמדו אותי סקילים שימושיים לעתיד. באמת ראיתי קורס תכנות למשל שיש באוניברסיטת ת"א בפייתון אבל ספציפי אליי זה דיי מיותר כי אני גם ככה יודע תכנות בסיסי של בית ספר ומתכנן ללמוד תואר במדמח. אני וחברים ניסינו לחשוב על דברים כאלה ולא כל כך הצלחנו, עלה לנו בעיקר קורס בישול כי זה דבר באמת שימושי שאני אצטרך בעתיד בתור סטודנט אבל לא הצלחנו למצוא עוד דברים. חברים זרקו קורס דיבייט\פיתוי וכו' ובאמת אם חברה יוכלו לתת פה דברים שאפשר שיפתחו אותי בתור בן אדם\ילמדו אותי דברים שימושיים לעתיד

לא ניסיתי בעצמי, אבל pluralsight די מוכרים בתחום של קורסים אונליין (בעיקר תחומי הייטק) ובדיוק עכשיו נותנים גישה חינם ליותר מ-7000 קורסים בעקבות המשבר.

• פותח/ת השרשור
אני חבר בקבוצת בישול~ (סודות המעשנות והסוויד) ואחד מהחברים שם מציע קורס מאוד מקיף לפיית׳ון שקצת גדול עלי מבחינת השקעה. אני לא בטוח אם הוא התחיל אבל יכול לברר לך אם מעניין אותך. הקורס הוא חינם לאור המצב.

אני חבר בקבוצת בישול~ (סודות המעשנות והסוויד) ואחד מהחברים שם מציע קורס מאוד מקיף לפיית׳ון שקצת גדול עלי מבחינת השקעה. אני לא בטוח אם הוא התחיל אבל יכול לברר לך אם מעניין אותך. הקורס הוא חינם לאור המצב.

סליחה על ההידחפות.. אבל אשמח לדעת איזה ידע מקדים צריך עבור הקורס?

אתה במקרה חושב על הסבת מקצוע לתחום פיתוח תוכנה? או שמדובר בתחום אחר?
לא ניסיתי בעצמי, אבל pluralsight די מוכרים בתחום של קורסים אונליין (בעיקר תחומי הייטק) ובדיוק עכשיו נותנים גישה חינם ליותר מ-7000 קורסים בעקבות המשבר.
ניסיתי אותם. יש להם קורסים מצוינים. מאוד ממליץ.

לצערי אני סטודנט שהעבודה שלו היא הפעלת ברים ומזנונים באירועי ספורט , והתחביב העיקרי הוא חדר כושר. כנראה יש עוד זמן עד שיהיו לי קצת חיים..

כבר ניסיתי לחדש קשר עם האקסית מראש נואשות - השלב הבא זה כדור בראש?

• פותח/ת השרשור
אתה במקרה חושב על הסבת מקצוע לתחום פיתוח תוכנה? או שמדובר בתחום אחר?

כרגע אני עובד בתור מהנדס (הצעות מחיר) בתחום הבניה (מעליות) ואני מכוון לתפקיד של ביזנס אנליסט.

זה מקצוע די רחב, החל משווקים פיננסים ועד פיתוח תוכנה. אני אומנם בתהליכי גיוס של כמה משרות שכנראה הוקפאו בגלל המצב, אבל אני רואה כישורים נדרשים במודעות שאני מחפש ובנתיים משפר את הכישורים שלי לאט לאט.

לא מחפש להיות מתכנת וכו׳, אבל לעיתים יש צורך בידע בסיסי. SQL מאוד נפוץ, לפעמים פיית׳ון וR.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית