הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעים לא עוברים אחרי סייקל

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
הי חברים אני 3 חודש כבר בלי הסייקל עשיתי פי סי טי הכל תקין בדיקות דם הורמונים אבל הפצעים אחרי 3 חודש מסרבים לעבור וממשיכים לצאת גם מדי פעם אני כל הזמן לוקח משחות חדשות מחליף רופאי אור וכלום לא עוזר זה טיפה עזר אבל מלא כתמים ופשוט יוצאים עוד מדי פעם ואני מיואש ובדיכאונות ... הרופא האחרון הציע ריקאוטן אבל אמר שאני לא יוכל להתאמן עם זה ומלא תופעות לוואי חרא . אני ממש בדיכאון מזה לא מצבע עוד סייקל נוסף ואני מבואס לגמרי אם מישהו חווה לאחר סייקל בעיות אקנה ממש רציניות ועזר לו טיפול מסויים כגון אור כחול או קוסמטיקה או טיפול תקופה אחרת או אם יש מישהו שיודע להגיד לי אחרי כמה זמן בערך הרמות ההורמונים חוזרות כמו שהיו לי בהתחלה אשמח זה מאוד יעזור ויתרום
הטסט שביצעתי זה 500 טסט אנתת בשבוע עם פרוויריון ולאחר מכן 30 יום נולבדקס וכלומיד הרמות תקינות והרופא בדק אותי אבל הרופאי עור לא יודעים מה להגיד לי והם יודעים שלקחתי טסט ....
אשמח מאוד מאוד לחברה שסובלים מאקנה חמורה או בינונית מהסייקלים איך זה עבר להם וכרגע אמי לא לוקח שום דבר נוסף בגלל זה שואל אם ביצעתי בדיקות הכל תקין ופי סי טי 3 חודש כבר אחרי הסייקל מתי ההורמונים שווים לקדמותם....

• פותח/ת השרשור
איך התזונה שלך נראית?
תעשה ניקוי רעלים

התזונה פיקס ללא מוצרי חלב או סוכר חלבון פחמימות מורכבות . עושה פעם בשבוע ציט בקטנה וגם לא ממש עם מוצרי חלב .
סליחה על הבורות אבל מזה ניקוי רעלים?
התזונה פיקס ללא מוצרי חלב או סוכר חלבון פחמימות מורכבות . עושה פעם בשבוע ציט בקטנה וגם לא ממש עם מוצרי חלב .
סליחה על הבורות אבל מזה ניקוי רעלים?
הכוונה תזונה טבעונית נגיד לתקופה?

עברתי את אותו הדבר בדיוק, היה לי אקנה חריף ביותר בפנים חזה גב וכתפיים
קח ראוקוטן חד משמעית! אחרת תגיע למצב הרבה יותר גרוע , אל תתלבט!
אני לקחתי 40 מג יומי והתאמנתי מצוין ללא בעיות, אומנם זה אינדיבידואלי אבל עם הרבה שתיית מים יהיה בסדר,

אני לקחתי 40 מג יומי והתאמנתי מצוין ללא בעיות, אומנם זה אינדיבידואלי אבל עם הרבה שתיית מים יהיה בסדר,
לקחת רקאוטן בזמן סייקל?

• פותח/ת השרשור
אין לי פצעים בפנים ברוך השם כרגע! אבל בחודש הראשון אני מפחד קצת מזה הבנתי שזה עושה יותר פצעים ותופעות לוואי וזה יכול לעשות לי פתאום יותר פצעים בהתחלה ואפילו בפנים

האם אפשרי לקחת רקאוטן בזמן סייקל? והאם זה יהיה אפקטיבי? או עדיף בזמן off לעשות עליו סיבוב?

• פותח/ת השרשור
אין לי פצעים בפנים ברוך השם כרגע! אבל בחודש הראשון אני מפחד קצת מזה הבנתי שזה עושה יותר פצעים ותופעות לוואי וזה יכול לעשות לי פתאום יותר פצעים בהתחלה ואפילו בפנים

דרך אגב כמה זמן לקחת ?

האם אפשרי לקחת רקאוטן בזמן סייקל? והאם זה יהיה אפקטיבי? או עדיף בזמן off לעשות עליו סיבוב?
רואקוטן לא ימנע ממך פצעים מלכתחילה, כי תמיד בתחילת שימוש הוא מוציא טיפה יותר פצעים ואז מתחיל תהליך של העלמת פצעים, מה גם שאם היובש לא תוכל להתאמן כבד ועם מקסימום משקל,
דעתי:
1)מתחיל התפרצות תוך כדי הסייקל ? שקול הורדת מינון חומרים ,שימוש ברואקטן במינון הנדרש להעלמת פצעים תפגע בסייקל עקב יובש אגרסיבי,
2)התפרצות בפיסיטי? קח בלי שום ספק! רואקוטן 20/40 מג ביום ,תקפיד על שתיה אגרסיבית והורדת משקל כבד לממוצע,

אם כבר, אשבור פה מיתוס לגבי אקנה לאחר סייקל
אז לא, אקנה לאחר סייקל לא עובר לאחר שהמדדים חזרו להיות תקינים, הפצעים ישארו/ההתפרצות תמשיך אפילו כמה חודשים אחרי, אם יש אקנה ברמה גבוהה קחו ריקוטאן במינון נמוך/ בינוני ותמשיכו להתאמן אבל עם שמירה על משקלים בינוניים ושתיית מים

רואקוטן לא ימנע ממך פצעים מלכתחילה, כי...
הבנתי ממך שרקאוטן בסייקל זה טיפשי וזה חכם בpct
אם כן, מה זמן משך 'סייקל' כדי לקבל תוצאות מרקוטן? וכמה זמן אחרי זה כבר אפשר להרים כבד בחזרה?

הבנתי ממך שרקאוטן בסייקל זה טיפשי וזה חכם בpct
אם כן, מה זמן משך 'סייקל' כדי לקבל תוצאות מרקוטן? וכמה זמן אחרי זה כבר אפשר להרים כבד בחזרה?
תיקח רואקוטן עד שהפצעים יעלמו ויהפכו לכתמים אדומים(זמניים בדרך כלל) ולאחר מכן תוריד מינון ללכדור אחד פעמיים בשבוע (20 מג יום ראשון, 20 מג יום חמישי) בנוסף לשתייה מספקת לא אמורה להיות בעיה עם המשקלים לאחר הירידה במינון לפעמיים בשבוע, הבעיה העיקרית באימון עם רואקוטן במינון ממוצע הוא היובש במפרקים, אך מינון נמוך (פעמיים בשבוע) לפחות לי לא גרם ליובש בכלל חוץ משפתיים

תיקח רואקוטן עד שהפצעים יעלמו ויהפכו לכתמים אדומים(זמניים בדרך כלל) ולאחר מכן תוריד מינון ללכדור אחד פעמיים בשבוע (20 מג יום ראשון, 20 מג יום חמישי) בנוסף לשתייה מספקת לא אמורה להיות בעיה עם המשקלים לאחר הירידה במינון לפעמיים בשבוע, הבעיה העיקרית באימון עם רואקוטן במינון ממוצע הוא היובש במפרקים, אך מינון נמוך (פעמיים בשבוע) לפחות לי לא גרם ליובש בכלל חוץ משפתיים
כמה זמן לקיחה ממוצעת עד שהפצעים נעלמים אמורה לקחת? 5 שבועות 9 שבועות? שבועיים?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן לקיחה ממוצעת עד שהפצעים נעלמים אמורה לקחת? 5 שבועות 9 שבועות? שבועיים?
מחזק את השאלה . דרך אגב הפצעים שלי כמכט הרוב הפכו לכתמים אדומים אבל הם לא נעלמים אין לי כמעט פצעים מוגלתיים גם שיוצא לי זה ישר אדום והרוב קטנים...

רואקוטן באמת תרופה לא קלה. יש לה המון תופעות לוואי, ממה שקשור לתחום שלנו - השפעה חזקה על כבד, פוגע בצפיפות העצם (בגלל זה אומרים להתאמן פחות ויותר בעדינות), פוגע בפרופיל ליפידים (כולוסטרול גם ככה לא טוב בסייקלים). חוץ מזה ראיה ושמיעה יכולים להפגע זמנית, דלקת במעיים ויובש קיצוני של כל העור כמעט בטוח יגיעו.
עדיף לטפל בג׳ל אנטיביוטי מקומי , כמו דואק נגיד.

אולי הגיל שלך משפיע על העניין, הורמונים משתוללים 😃

• פותח/ת השרשור
רואקוטן באמת תרופה לא קלה. יש לה המון תופעות לוואי, ממה שקשור לתחום שלנו - השפעה חזקה על כבד, פוגע בצפיפות העצם (בגלל זה אומרים להתאמן פחות ויותר בעדינות), פוגע בפרופיל ליפידים (כולוסטרול גם ככה לא טוב בסייקלים). חוץ מזה ראיה ושמיעה יכולים להפגע זמנית, דלקת במעיים ויובש קיצוני של כל העור כמעט בטוח יגיעו.
עדיף לטפל בג׳ל אנטיביוטי מקומי , כמו דואק נגיד.

אולי הגיל שלך משפיע על העניין, הורמונים משתוללים 😃

תודק לגמרי אחי אני בן 22. איך זה שלמבוגרים אין כמעט אקנה באמת? הבאדי בילדרים הכי וותיקים אני רואה שאין להם הרבה

תודק לגמרי אחי אני בן 22. איך זה שלמבוגרים אין כמעט אקנה באמת? הבאדי בילדרים הכי וותיקים אני רואה שאין להם הרבה

זה פחות עניין של גיל אלה גנטיקה .
לי יש עור שמן אבל מעולם לא היה לי אקנה לא בנעורים ולא בסייקלים של 600 -750 מאסטרון .
שייגמר הפייק אס וירוס הזה כבר יאללה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית