הי חברים אני 3 חודש כבר בלי הסייקל עשיתי פי סי טי הכל תקין בדיקות דם הורמונים אבל הפצעים אחרי 3 חודש מסרבים לעבור וממשיכים לצאת גם מדי פעם אני כל הזמן לוקח משחות חדשות מחליף רופאי אור וכלום לא עוזר זה טיפה עזר אבל מלא כתמים ופשוט יוצאים עוד מדי פעם ואני מיואש ובדיכאונות ... הרופא האחרון הציע ריקאוטן אבל אמר שאני לא יוכל להתאמן עם זה ומלא תופעות לוואי חרא . אני ממש בדיכאון מזה לא מצבע עוד סייקל נוסף ואני מבואס לגמרי אם מישהו חווה לאחר סייקל בעיות אקנה ממש רציניות ועזר לו טיפול מסויים כגון אור כחול או קוסמטיקה או טיפול תקופה אחרת או אם יש מישהו שיודע להגיד לי אחרי כמה זמן בערך הרמות ההורמונים חוזרות כמו שהיו לי בהתחלה אשמח זה מאוד יעזור ויתרום
הטסט שביצעתי זה 500 טסט אנתת בשבוע עם פרוויריון ולאחר מכן 30 יום נולבדקס וכלומיד הרמות תקינות והרופא בדק אותי אבל הרופאי עור לא יודעים מה להגיד לי והם יודעים שלקחתי טסט ....
אשמח מאוד מאוד לחברה שסובלים מאקנה חמורה או בינונית מהסייקלים איך זה עבר להם וכרגע אמי לא לוקח שום דבר נוסף בגלל זה שואל אם ביצעתי בדיקות הכל תקין ופי סי טי 3 חודש כבר אחרי הסייקל מתי ההורמונים שווים לקדמותם....
הטסט שביצעתי זה 500 טסט אנתת בשבוע עם פרוויריון ולאחר מכן 30 יום נולבדקס וכלומיד הרמות תקינות והרופא בדק אותי אבל הרופאי עור לא יודעים מה להגיד לי והם יודעים שלקחתי טסט ....
אשמח מאוד מאוד לחברה שסובלים מאקנה חמורה או בינונית מהסייקלים איך זה עבר להם וכרגע אמי לא לוקח שום דבר נוסף בגלל זה שואל אם ביצעתי בדיקות הכל תקין ופי סי טי 3 חודש כבר אחרי הסייקל מתי ההורמונים שווים לקדמותם....