הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טוטאל לוס?

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך

Biggg

משתמש משקיע
2,320
2,251
נק' מוניטין:
1,715
2,320
2,251
מפה לשם, קניתי גיינר שנקרא big mass gainer. לפני שקניתי לא בדקתי את כמות הסוכר אלא רק את הפחמימה והחלבון. 72 גרם סוכר ל100 גרם מנה (מנה יומית היא 300 גרם, זאת אומרת 216 גרם סוכר)
אני מתאמן מתחיל רזה רוצה לעלות במסה. אני אוכל לפי תפריט תזונה אך חסרים לי כ400 קלוריות בערך כדי להיות במאזן חיובי.
תכננתי כל יום לשתות מנה של 100 גרם על מנת להוסיף 400 קלוריות לתפריט. הנתון של הסוכר מפחיד אותי ונראה שנפלתי חזק..
בגלל שאני לא מבין בנושא, האם הנתון הזה הוא כמו שהוא כלומר 70 אחוז מהדבר הזה זה סוכר ולא לגעת בזה?

אתה יכול להשתמש בו אבל אתה יכול לקחת נניח מהגיינר 200 קלוריות ולהוסיף עוד משהו בנוסף בריא יותר כדי למתן את הסוכר מעט ..

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להשתמש בו אבל אתה יכול לקחת נניח מהגיינר 200 קלוריות ולהוסיף עוד משהו בנוסף בריא יותר כדי למתן את הסוכר מעט ..

מההתחלה תכננתי לקחת סקופ של 100 גרם ביום ולא את כל המנה אבל זה שווה 72 גרם סוכר. זה המון. כנראה אוותר על התענוג.

בשביל מה , חבל על הכסף להכניס זבל לגוף , מה הבעיה להביא בלנדר לשים שיבולת שועל חמאת בוטנים סקופ של חלבון קצת פירות אם בא לך מתוק אפילו להוסיף חלב וקיבלת אחלה גיינר שבעולם בקלות יכול להגיע ל1000 קלוריות במנה בלי להרגיש , עם ערכים תזונתיים מעולים ומלא קלוריות . אם אתה מאלה שקשה להם לאכול אז לדעתי בלנדר ישמש אותך מעולה להכין שייקים כאלה . חוץ מזה הלוואי הייתי במצב שלך אני במסה ועדיין רעב מידי פעם פעם חח . תנסה לאכול שיבולת שועל חמאת בוטנים אגוזים כל מיני כאלה מאכלים עם הרבה קלוריות שלא הכי משביעים ויתנו לך תאבון , אני אם אני אוכל הרבה בשר ואורז נגיד אני נסתם מזה , בגלל זה תגוון , אצלי שיבולת שועל המאכל שאני הכי הרבה משתמש בו כי אני אוכל את זה וזה לא סותם אותי אני יכול לאכול מזה הרבה בגלל זה אני מגיע לקלוריות בקלות , יש הרבה מאוד דרכים לשלב את זה בתפריט ולא אוכל את זה כדייסה שזה מגעיל אותי .

• פותח/ת השרשור
בשביל מה , חבל על הכסף להכניס זבל לגוף , מה הבעיה להביא בלנדר לשים שיבולת שועל חמאת בוטנים סקופ של חלבון קצת פירות אם בא לך מתוק אפילו להוסיף חלב וקיבלת אחלה גיינר שבעולם בקלות יכול להגיע ל1000 קלוריות במנה בלי להרגיש , עם ערכים תזונתיים מעולים ומלא קלוריות . אם אתה מאלה שקשה להם לאכול אז לדעתי בלנדר ישמש אותך מעולה להכין שייקים כאלה . חוץ מזה הלוואי הייתי במצב שלך אני במסה ועדיין רעב מידי פעם פעם חח . תנסה לאכול שיבולת שועל חמאת בוטנים אגוזים כל מיני כאלה מאכלים עם הרבה קלוריות שלא הכי משביעים ויתנו לך תאבון , אני אם אני אוכל הרבה בשר ואורז נגיד אני נסתם מזה , בגלל זה תגוון , אצלי שיבולת שועל המאכל שאני הכי הרבה משתמש בו כי אני אוכל את זה וזה לא סותם אותי אני יכול לאכול מזה הרבה בגלל זה אני מגיע לקלוריות בקלות , יש הרבה מאוד דרכים לשלב את זה בתפריט ולא אוכל את זה דייסה שזה מגעיל אותי .
אין וויכוח על זה אוכל הרבה יותר טוב מכל אבקה מלאכותית. אבל השתמשתי בעבר באבקות חלבון איכותיות של whey שידועות בערכים הטובים שלהם וכנראה שקצת סמכתי יותר מידי על תעשיית האבקות. קשה לי להגיע למאזן היומי שלי שהוא 2500 קלוריות, מאוכל אני מגיע ביום ל2000 ורוב האוכל שאני אוכל הוא בכוח (תקופה שאלתי מעט ביום ורזיתי מאוד ואני משער שלכן גם קשה לי לאכול עכשיו).
בניתי על הגיינר כ"חיזוק" ליום יום זאת אומרת להשלים את צריכת הקלוריות שלי בצורה פשוטה של לשתות גיינר.
כל מה שאתה אומר אני עושה ואוכל פשוט לא מגיע לכמות.
השאלה היא האם 100 גרם ביום מהחרא הזה "שווה" את זה או לא. אני לא רופא או מבין בתזונה אבל כשראיתי את הערכים של הסוכר בגיינר קיבלתי חום ולכן הגעתי לפה...

אין וויכוח על זה אוכל הרבה יותר טוב מכל אבקה מלאכותית. אבל השתמשתי בעבר באבקות חלבון איכותיות של whey שידועות בערכים הטובים שלהם וכנראה שקצת סמכתי יותר מידי על תעשיית האבקות. קשה לי להגיע למאזן היומי שלי שהוא 2500 קלוריות, מאוכל אני מגיע ביום ל2000 ורוב האוכל שאני אוכל הוא בכוח (תקופה שאלתי מעט ביום ורזיתי מאוד ואני משער שלכן גם קשה לי לאכול עכשיו).
בניתי על הגיינר כ"חיזוק" ליום יום זאת אומרת להשלים את צריכת הקלוריות שלי בצורה פשוטה של לשתות גיינר.
כל מה שאתה אומר אני עושה ואוכל פשוט לא מגיע לכמות.
השאלה היא האם 100 גרם ביום מהחרא הזה "שווה" את זה או לא. אני לא רופא או מבין בתזונה אבל כשראיתי את הערכים של הסוכר בגיינר קיבלתי חום ולכן הגעתי לפה...
אם אתה שואל אותי לא שווה את זה , שמע באמת שזה לא בעיה כמו שאתה חושב רק תנסה מאכלים שהם מלא קלוריות בכלום נפח , תחשוב שבכפית מסכנה של חמאת בוטנים היא כמעט איזה 100 קלוריות , בהתחלה הייתי חי על זה הייתי מגיע הביתה חסר לי איזה 300 קלוריות אתה יכול למרוח את זה או לשים עם שיבולת שועל בחיי זה טעים רצח או להוסיף ליוגורט ובשניה אתה מקבל בין 300-500 קלוריות בלי להרגיש בכלל . תנסה . גם עוד טיפ שיכול לעזור לך תתחיל לאכול מוקדם ממש שאתה קם , למשל קמת ב8 9 תאכל אחרי חצי שעה תארוחת בוקר שלך ואז בין לבין עוד משהו וצהריים ארוחה גדולה ככה כל כמה שעות תאכל . בהתחלה גם לי היה קשה לדחוף קלוריות שהייתי אוכל איזה 2400 היום אני מגיע גם ל3 אלף בימים של אימון ולפעמים שבע מזה ולפעמים נשאר רעב ולא מזיז לי . הגוף התרגל לכמות של האוכל שכבר לא בעיה בשבילו . אם תסדר לך מאכלים וככה תשלב מכל דבר קצת תגיע לקלוריות בקלות , צריך להתנהל חכם זה לא כזה בעיה אתה תראה שתתרגל תתרחק מהגיינר הזה לדעתי זבל ועדיף מבחינה בריאותית לאכול אוכל עם ערך תזונתי טוב יותר , אשמח אם תכתוב לי כאן בערך תאוכל שאתה אוכל במהלך היום יום ? סתם תזרוק מאכלים אני יוכל לתת לך עוד אופציות שאולי תעדיף ויעזרו לך להגיע לסך קלורי בקלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית