הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

10K Calorie Challenge

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
אהלן, אז עשיתי את אתגר ה10,000 קלוריות והחלטתי לצלם אותו תוך כדי על מנת לשתף את החוויה ואיך זה מרגיש ונראה, האמת שהופתעתי מהרבה מאוד דברים כמו כמה משקל עליתי והרבה דברים ש"למדתי מחדש" לגבי אוכל.
אשמח אם תצפו ותרגישו חופשיים להגיב על כל דבר, בין אם זה רעיונות לסרטונים הבאים/תוכן שהייתם רוצים לראות או אפילו פידבק "שלילי"!!
מקווה שתהנו מהסרטון ובלי יותר מידי חפירות הנה הלינק 😁 ואם נהנתם אשמח אם תשאירו לייק ותירשמו לערוץ כדי שאדע איזה סרטונים גם להכין לכם לפעם הבאה!!!

דרך אגב, אם זה לא הפורום המתאים, אשמח אם תעבירו את הפוסט ;)

אהלן, אז עשיתי את אתגר ה10,000 קלוריות והחלטתי לצלם אותו תוך כדי על מנת לשתף את החוויה ואיך זה מרגיש ונראה, האמת שהופתעתי מהרבה מאוד דברים כמו כמה משקל עליתי והרבה דברים ש"למדתי מחדש" לגבי אוכל.
אשמח אם תצפו ותרגישו חופשיים להגיב על כל דבר, בין אם זה רעיונות לסרטונים הבאים/תוכן שהייתם רוצים לראות או אפילו פידבק "שלילי"!!
מקווה שתהנו מהסרטון ובלי יותר מידי חפירות הנה הלינק 😁 ואם נהנתם אשמח אם תשאירו לייק ותירשמו לערוץ כדי שאדע איזה סרטונים גם להכין לכם לפעם הבאה!!!

אני העפתי מהתפריט שלי מתוקים והחלפתי ב- פרי או שתיים, ואני משתדל להכניס עכשיו קלוריות מכוסמת ופחמימות מורכבות בלבד (אני מרגיש הרבה יותר אנרגטי במהלך היום ואני לא מרגיש עייף בכלל).
כשהייתי אוכל דברים כמו שוקולד וסניידרס, הייתי מרגיש עייפות במהלך היום(כתוצאה מהפיק והדרופ של האינסולין).

• פותח/ת השרשור
עשית לי צרבת, אבל סחטיין
חחחחחח תאמין לי שאצלי היה יותר גרוע 🤣
אני העפתי מהתפריט שלי מתוקים והחלפתי ב- פרי או שתיים, ואני משתדל להכניס עכשיו קלוריות מכוסמת ופחמימות מורכבות בלבד (אני מרגיש הרבה יותר אנרגטי במהלך היום ואני לא מרגיש עייף בכלל).
כשהייתי אוכל דברים כמו שוקולד וסניידרס, הייתי מרגיש עייפות במהלך היום(כתוצאה מהפיק והדרופ של האינסולין).
כן מסכים לגמרי, לא אכלתי דברים כאלו באזור השנה כמו שאמרתי, זה נורא הפתיע אותי כמה רע הרגשתי אחרי זה...

ענק.
אישית הייתי מוותר על הקפה בבוקר, הוא מדכא תאבון רציני בשבילי.
וגם הייתי מתפרע על הבן אנד ג'ריס בלבד, אני חושב שאני יכול לקבל 80% מהקלוריות שלי מבן אנד ג'ריס בלבד. הוא כנראה אחד המאכלים האהובים עלי.

איזה יום של שחיתות, גם פיצה וגם בן אנד ג'ריס והרבה מהכל.
ואתה לא אדם גדול, 75 ק"ג לא פשוט.
🥰🙌

• פותח/ת השרשור
ענק.
אישית הייתי מוותר על הקפה בבוקר, הוא מדכא תאבון רציני בשבילי.
וגם הייתי מתפרע על הבן אנד ג'ריס בלבד, אני חושב שאני יכול לקבל 80% מהקלוריות שלי מבן אנד ג'ריס בלבד. הוא כנראה אחד המאכלים האהובים עלי.

איזה יום של שחיתות, גם פיצה וגם בן אנד ג'ריס והרבה מהכל.
ואתה לא אדם גדול, 75 ק"ג לא פשוט.
🥰🙌
חחחחח תודה תודה מקווה שנהנת ואם כן אשמח לסאב על הדרך 😉
שמע אני לא אשקר שזה לא קשור לגודל האדם אלא לגודל הקיבה ושכל האתגר היה יכול להיות יותר קל... בחרתי בכוונה דברים שהם טיפה יותר קשים לאכול גם בשביל הגיוון וגם התוכן.😃

זה מסוג הסרטונים שאני הכי אוהב לראות נראה לי , יותר מהכל , במיוחד שאני בחיטוב ועוד תוכן ישראלי זה מבורך . יישר כוח כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
נראה כמו התעללות בקיבה ובגוף:suicide:
חחחח טיפה אבל זה היה די קליל חוץ מהסוף באמת..
זה מסוג הסרטונים שאני הכי אוהב לראות נראה לי , יותר מהכל , במיוחד שאני בחיטוב ועוד תוכן ישראלי זה מבורך . יישר כוח כל הכבוד
תודה רבה אחי, מקווה שנהנת, במידה ויש לך עוד תוכן שאתה אוהב, אשמח לשמוע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית