הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקום להתאמן במודיעין / אזור מודיעין

DaniDam

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר במודיעין מין סטודיו אימון במחיר לאמ שוגע שאפשר להתאמן בו בזמן הקורונה
בוכה כבר מזה שאי אפשר

מזה מחיר לא משוגע לך?

סטודיו זה לא חדר כושר והעלות של אימון בו לא תהיה שווה למנוי חודשי בהולמס פלייס..

• פותח/ת השרשור
תגיע לסקייט פארק בעמק זבולון, יש שם מתח ומקבילים. אני אראה לך איך לעשות אימון מצוין לכל הגוף.

ניסיתי להתאמן בחוץ, אני ממש כבד יחסית למה שאני יכול להרים, כל פעם שאני מתאמן בחוץ (ברמת השלושה סטים של שני מתח) אני לא מצליח להחלי ויורד ביכולת
מזה מחיר לא משוגע לך?

סטודיו זה לא חדר כושר והעלות של אימון בו לא תהיה שווה למנוי חודשי בהולמס פלייס..

שמע אני לא מצפה שב300 שקל יתנו לי גישה חופשית, אבל גם לא יותר מ-100 שקל לאימון (גם זה לא מעט) , אולי משוגע זה לא הגדרה נכונה, יותר משהו שאני יכול לכלכל

ניסיתי להתאמן בחוץ, אני ממש כבד יחסית למה שאני יכול להרים, כל פעם שאני מתאמן בחוץ (ברמת השלושה סטים של שני מתח) אני לא מצליח להחלי ויורד ביכולת

שמע אני לא מצפה שב300 שקל יתנו לי גישה חופשית, אבל גם לא יותר מ-100 שקל לאימון (גם זה לא מעט) , אולי משוגע זה לא הגדרה נכונה, יותר משהו שאני יכול לכלכל

משקל/גובה?

אני מוכן להיפגש איתך בפארק באחד הערבים ולעשות אימון משותף. אני בטוח שאתה רק צריך קצת הכוונה. כמתחיל אימון בחוץ יכול להיות לא פחות יעיל מאימון בחדכ.

• פותח/ת השרשור
משקל/גובה?

אני מוכן להיפגש איתך בפארק באחד הערבים ולעשות אימון משותף. אני בטוח שאתה רק צריך קצת הכוונה. כמתחיל אימון בחוץ יכול להיות לא פחות יעיל מאימון בחדכ.

1.83 / 91 קילו, לא הצלחתי לשלוח לך הודעה פרטית, אתה יכול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית