בן 16 מטר שישים עם הרבה שיער גוף

אופק123

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום אני בן 16 מטר שישים ואני חייב ליגבוהה אני מפחד שאני אשאר ככה כל החיים אני מכיתה ו אותו גובה וזה מחרפן אותי כולם גדלים ואני עדיין באותו גובה

אני מאוד שעיר יש לי כבר שיערות בפנים (זקן )
שפם משהו רציני יש לי כבר מכיתה ה אני מאוד שעיר ויש לי גוף סבבה אחוז שומן בין 20-25 מסת שריר סבירה שוקל 65ניראה שריר לא נראה שמן בכלל יש לי קוביות ושהייתי בחדר כושר הייתי מרים הרבה מאוד משקל הלכתי רק כמה פעמים והייתי מרים 50 קילו לחיצות חזה על ההתחלה אפילו יותר עד 10 חזרות

יש משהו שיכול להגביהה אותי? חומר כלשהו
אשמח מאוד שתענו

זה ששינית כותרת זה לא סיבה לפתוח את אותו נושא בדיוק בקטגוריה אחרת,

בכל מקרה אעתיק את התשובה שלי משם,

קודם כל אתה רושם לא ברור בעליל.

דבר שני אין שום דרך להיות 25 א.ש עם קוביות, לא שאני מכיר לפחות.

וזה לא משנה כמה אתה מרים, אגו ליפטינג לא עושה קוביות.

אפשר לגבוה עד גיל 18-20, תהיה סבלני. חומרים זה לא בשבילך

620px-Human_height_growth_per_month%2C_United_States.png

עבר למרכז,מדי פעם הוא קופץ פה לבקר

נעלמו עקבותיו..
אדבר עם אלעד לגבי חזרה לפורום.
מורן עדיין לא ראיתי:confused001:
@White Walker
@nlr666
בואנה רק עכשיו ברפרוף קצרצר בשנים קודמות, המון אנשים כאן הושעו אני בהלםo_O

מאז 2016 שהתגייסתי עזבתי את הפורום לגמרי.. הדבר האחרון שאני זוכר זה הריב הגדול בין ביסט לבין אלעד על הכת של ריפט1 שהלכה פה בפורום..

זה כמו הריב בין עופרה לירדנה..
זה הרס את המדינה!

שלום אני בן 16 מטר שישים ואני חייב ליגבוהה אני מפחד שאני אשאר ככה כל החיים אני מכיתה ו אותו גובה וזה מחרפן אותי כולם גדלים ואני עדיין באותו גובה

אני מאוד שעיר יש לי כבר שיערות בפנים (זקן )
שפם משהו רציני יש לי כבר מכיתה ה אני מאוד שעיר ויש לי גוף סבבה אחוז שומן בין 20-25 מסת שריר סבירה שוקל 65ניראה שריר לא נראה שמן בכלל יש לי קוביות ושהייתי בחדר כושר הייתי מרים הרבה מאוד משקל הלכתי רק כמה פעמים והייתי מרים 50 קילו לחיצות חזה על ההתחלה אפילו יותר עד 10 חזרות

יש משהו שיכול להגביהה אותי? חומר כלשהו
אשמח מאוד שתענו
מוצא האדם הוא מאב קדמון שהתפצלו ממנו שני ענפים . האחד הם הקופים הענף השני הוא הבני אדם. בהשוואה לקופים אתה בטח לא כזה שעיר. לכן קח בקטנה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית