הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני נמוך מה אפשר לעשות בשביל לגבוהה

אופק123

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום אני בן 15 וחצי מטר שישים
יש לי כבר זקן ושיערות בגוף ובבדיקת יד שעשיתי גיל העצמות תואם את גילי.

אני עוד אגבהה?
שווה לי לקחת את ההורמון gh?

תוכל להתייעץ עם רופא כדי לראות מה הגובה החזוי שלך וגם להסתכל על עקומות הגדילה (גרפים בהם דפוס הגדילה שלך מתועד מבחינת משקל וגובה) על מנת לוודא שאין בעיה מיוחדת. אם קיימת בעיה - תוכל לנסות לפתור אותה בעזרת צוות המרפאה. למשל, אם אתה לא אוכל מספיק - תופנה לדיאטנית, אם זה בגין מחלה מסוימת שתתגלה - תופנה לרופא מומחה.
עם זאת, במידה ו"הקלפים הגנטיים" שקיבלת הם לא קלפים של בחור גבוה (הורים/משפחה נמוכה) - כנראה שתאלץ להתספק במה שיש כי אין תרופות קסם או תוספים שיוכלו לעזור לך באופן מופלא.

נטילת GH (הורמון גדילה) תהיה בהוראת רופא בלבד כאשר צפויה מכך תועלת ובהתאם לתנאים מסוימים שהמטופל עונה עליהם (למשל חסר בהורמון גדילה). הזרקת GH בהעדר הוראה מרופא עלולה לגרום לנזקים, זה לא תוסף תזונה אלא תרופה לכל דבר ועניין.

כרגע הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות הוא לפנות לרופא, מכיוון שכך מכלול הסיבות שיכולות לגרום לך להגיע לגובה מסוים נבחנות.
אתה צריך להבין, לפעמים GH נמוך הוא רק חלק אחד מהבעיה - מתן GH בלבד לא יפתור אותה או יגרום לך להיות גבוה יותר. במקרים אחרים GH הוא כלל לא הבעיה כך שנטילה שלו רק יכולה להזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית