הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופסיה נוזלית (למריחה על הראש) - מישהו ניסה?

מניסיון..
הייתי מכין את החומר בצורה נוזלית לבד, לקחתי 15 כדורי פרופסיה ובעזרת שובר כדורים הפכתי אותם לאבקה. לקחתי בקבוק מינוקסידיל של 60 מל אליו שפכתי את האבקה. ערבבתי חזק במשך 5 דק ונתתי לאבקה לשבת ביחד עם הנוזל 24 שעות.
לפי הכמות כדורים ששמתי יצא שיש לי 0.25 מג של פרופסיה על כל 1 מל של מינוקסידיל. מינון נמוך ונסבל לכל הדעות בהתחשב בזה שאנשים בולעים כדור של 1 מג בכל יום לפי ההוראות שימוש.
לתרופת ההתקרחות פרופסיה יש זמן מחצית חיים של בין 6 ל8 שעות, משמע בהנחה שהכדור מצליח להיספג דרך העור בצורה יעילה, הוא נכנס למערכת הדם והתרופה עם זמן מחצית חיים כזו תעשה טיול ארוך בתוך המערכות בגוף שלך, לכן התופעות לוואי הן בלתי נמנעות.

נערך לאחרונה:
כן זהו גם כאן בפורום הדיבור היה על אנשים שמשתמשים בזה על הזקן. טוב אבדוק את הנושא בכל מקרה.

שמעתי על אחת כמו שכתבתי למעלה, זה מספיק מבחינתי בשביל לא לגעת בזה. אבל מעניין אם בנוזל זה שונה.

אני לא קירח (עדיין) אבל אני רואה שהשיער דליל יותר, זה תהליך איטי של המון זמן כבר, אז אם אפשר לעצור את התהליך בלי תופעות לוואי זה טוב, אם להפוך אותו אז זה בכלל מושלם
יש לדרק(more plates more dates) המון סרטונים על מינוקסידיל ועוד כמה דברים דומים שעוזרים בנושא.
ממליץ ללכת לראות אותו ביוטיוב ועל מה הוא ממליץ.

החומר הפעיל במינוקסי,לא יצמיח שיער מקסימום ישמר את המצב הקיים,וכאשר תפסיק להשתמש המצב ימשיך להיות כמו לפני השימוש.
החומר מינוקסיל מרחיב את כלי הדם ומגרה את זקיק השיערה.
יוצר קצת כאבי ראש,סחרחורות,ובחילות אלא הכי שכיחות,יכול להיות שיפסח מעליך.
שטויות אתה מדבר אני משתמש כבר שנה פעמיים ביום וגדל לי שיער ואין שום תופעות לוואי החיסרון היחיד שאסור להפסיק את הטיפול אחרת השיער ינשור,בכל אופן אחלה תכשיר אני מרוצה.

שטויות אתה מדבר אני משתמש כבר שנה פעמיים ביום וגדל לי שיער ואין שום תופעות לוואי החיסרון היחיד שאסור להפסיק את הטיפול אחרת השיער ינשור,בכל אופן אחלה תכשיר אני מרוצה.
אחלה הקפצה עשית לפוסט שנפתח לפני שנתיים.

מינקוסדייל לא מצמיח שיערות חדשות, אלא פשוט מרחיב את את כלי הדם סביב הזקיקי שיער מה שגורם לשיערה לצמוח בצורה חזקה יותר.

על פרופסיה בכדורים שמעתי דברים רעים שזה גורם לבעיות בזיקפה, כולל חבר שסיפר לי את זה מניסיונו האישי.
לפני כמה ימים שמעתי שיש פרופסיה בנוזל שמורחים על הראש, הבחור שסיפר לי על זה אמר שזה עוצר את נשירת השיער ולא עושה את הבעיות הנ"ל.
מישהו ניסה ויכול לשתף חוות דעת?
רוצה גם לדעת

• פותח/ת השרשור
רוצה גם לדעת
בול 5 שנים מכתיבת הפוסט 😁 לא השתמשתי בסוף בשום תכשיר/תרופה, השיער די דליל נראה לי כמו שהיה לפני 5 שנים אולי טיפה יותר דליל וטיפה יותר מפרצים (לא בטוח אם בכלל, אולי בדיוק כמו אז)
שני חבר'ה בעבודה הקודמת השתמשו במינוקסידיל לא נראה שזה עזר להם, אחד היה מקריח והשני בכלל כמעט בלי שיער למעלה וזה כשהוא שנה השתמש בזה, בסוף עשה השתלת שיער.
חוץ מזה אין לי מידע לתת, אם המצב יהיה גרוע מקסימום אעשה גלח אבל מאמין שיש לי לפחות עוד כמה שנים עד אז, אני בן כמעט 43 ונשוי פלוס אז אם לקראת 50 אצטרך גלח לא כזה אכפת לי 😁

בול 5 שנים מכתיבת הפוסט 😁 לא השתמשתי בסוף בשום תכשיר/תרופה, השיער די דליל נראה לי כמו שהיה לפני 5 שנים אולי טיפה יותר דליל וטיפה יותר מפרצים (לא בטוח אם בכלל, אולי בדיוק כמו אז)
שני חבר'ה בעבודה הקודמת השתמשו במינוקסידיל לא נראה שזה עזר להם, אחד היה מקריח והשני בכלל כמעט בלי שיער למעלה וזה כשהוא שנה השתמש בזה, בסוף עשה השתלת שיער.
חוץ מזה אין לי מידע לתת, אם המצב יהיה גרוע מקסימום אעשה גלח אבל מאמין שיש לי לפחות עוד כמה שנים עד אז, אני בן כמעט 43 ונשוי פלוס אז אם לקראת 50 אצטרך גלח לא כזה אכפת לי 😁
אולי צריך להתחיל לחשוב על קרחת ?

PP450 הולך לגרום לכל שוק השתלות השיער להימחק!
בקרוב לכולם תהיה בלורית כמו לג'יימס דין 🤣

PP450 הולך לגרום לכל שוק השתלות השיער להימחק!
בקרוב לכולם תהיה בלורית כמו לג'יימס דין 🤣
ראיתי סרטון קצר על זה
אי אפשר לדעת עדיין מה יהיה עם זה, השנה או ב2027 יהיה תוצאות של phase 3 במחקר שלהם שבודקים את היעילות ועוקבים אחר ריאקציות שונות עם בין 300 ל3000 משתתפים. אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל נשמע יחסית נכון. אצרף תמונה ולינק לסרטון שראיתי(ראיתי רק אחד). מקווה שיצליח לעבור עם תוצאות חיוביות ונראה סוף לחלק מהאוכלסייה הרלוונטית.

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=uX0UZSDdM9g
1771777112992.png

ממליץ על דג פטיש, דג חרב ודג חשמל. לערבב הכל ביחד, לוקחים מיס מרה של חיה, מה בלילה של ירח מלא עושה גורו גורו
תוך יומיים יש לך שערות ארוכות כמו שמשמון ודלילה

ניסיתי פרופסיה נוזלית עם מינוקסי
מייבש את הקרקפת בגלל שהנוזל הוא אלכוהול, מלא קשקשים, יובש.
גם במינון נמוך זה משפיע על הליבידו .

רק חלב אריות.
קשה לחלוב אותם, אבל זה שווה את המאמץ.
אם לא מצליחים להשיג, אז גם מיץ נמרים לא רע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית