הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיהנום של דנטה (DNP) ( פרק 5 )

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
הגיהנום של דנטה (DNP)

And if you need a light
I'll be the match to your candle
My darling, I'm ready, to burst
into flames for you

Vance Joy

תוכן עניינים :

פרולוג + אזהרת מסע
פרק א’ - מה הקשר עקרב?
פרק ב’ - מכניקה
פרק ג’ אני וצ’כוב

פרולוג -

זנחו כל תקווה אתם הנכנסים בשעריי ,זהו המשפט שמופיע בכניסה לגיהנום לפי ספרו של דנטה – הקומדיה האלוהית

בספר , דנטה וורגוליוס יוצאים למסע בין כל מעגלי הגיהנום וכור המצרף במטרה להציל את חברתו של דנטה. יצירה עתיקה ומהממת , חובבי הגיימינג שביניכם מכירים וודאי את dantes inferno שמבוסס על הספר הזה.

אז אתם החושקים בDNP , זנחו כל תקווה וברוכים הבאים לגיהנום.
אצלי, זה הגיע ללהסתובב בחוץ עם בוקסר וגופיה כשיורד שלג. זה חם , מאוד.

ברוכים הבאים לפרק חמש בסדרה שלי :

השנה היא 2016 – וככה קניתי DNP , מסקורפיון\SCORPION.

“אני אמות תוך שעה” - אלו מילותיו של צעיר לונדוני בן 21 לאבא שלו.
Builder killed by toxic DNP diet pills told his dad 'I'll be dead in an hour'

“הדופק שלה היה 190 וקצב הנשימה כפול מהרגיל" Young woman died from diet pill overdose

“נותרו רק כמה שעות לחיות לבן 25 שצרך מנת יתר והתבשל מבפנים” -
Father, 25, who was desperate for a 'beach body' was given just hours to live after overdosing on diet pills DNP that 'cooked' his body from the inside

“פישלתי , אני מרגישה שאני הולכת למות” - British student who died after taking lethal diet pills sent text reading ‘I think I’m going to die’

אני אחרוג ממנהגי הפעם ואפתח באזהרה.
אזהרה אמיתית וכנה מכל הלב.
3 מתוך 4 הכתבות שלמעלה נגמרו במוות.
יש עוד עשרות מקרים מדווחים וכנראה שמאות לא מדווחים.
מכל הדברים בעולם שאתם יכולים להכניס לגוף שלכם, זה באמת יכול להרוג.
אני לא טוען שDNP = מוות. ממש לא. בהמשך עוד תגלו שזה יכול גם להיות בריא.
אבל מינון יתר שלו , או מחשבה תמימה של “אני לא מרגיש כלום אני אקח עוד אחד” זה יכול להיגמר באסון.
עכשיו אחרי שהפחדתי אתכם, נצלול להמשך הסיפור.

DNP יעיל , מאוד. אני ירדתי 5 קילו בשבועיים.
שימוש מבוקר ונכון לפי המינון המומלץ לא אמור לפגוע ולהסב שום נזק. להיפך, יש עדויות ממחקרים על חיות (קחו בערבון מוגבל , זה חיות) שזה משפר את אורח החיים,משפר את מאזן השומנים,משפר תפקוד מוטורי ויכול להילחם במחלות נוירולוגיות.. DNP בטוח מאוד במינון הנכון. בכל המקרים שנגרם מוות היה מדובר על OVERDOSE רציני וקטלני. זה לא סטייה של כדור או שתיים, זה הרבה מעל.

DNP הראה יכולת להגן על המוח
rats treated intraperitoneally with DNP showed significant protection against brain damage

. DNP should be explored as a lead compound for the development of novel therapeutic approaches for AD and, possibly, for other devastating and as yet incurable neurological disorders - DNP צריך להמשיך ולהיחקר כתרופה פורצת דרך נגד אלצהיימר,פרקינסון,ומחלות חשוכות מרפא נוספות,דגש על הפרעות נוירולוגיות

DNP can protect neurons and improve functional outcome in animal models of Alzheimer's and Parkinson's diseases - DNP יכול להגן על נוירונים ולשפר תפקוד לאחר אלצהיימר ופרקינסון

Banned weight-loss drug could combat liver disease, diabetes – DNP יכול להילחם במחלות כבד וסכרת.

רוצח המונים או המשיח?
פורץ דרך בריפוי מחלות חשוכות מרפא או מחולל אסונות בקנה מידה בינלאומי?
אלו שהתבשלו למוות בחום גוף 45 אל מול אלו שקיבלו הזדמנות לחזור לחיים.
בDNP,יותר מכל דבר אחר בחיים,יש שני צדדים למטבע.

פרק א’ – מה הקשר עקרב? (סקורפיון \ scoprion)

אני זוכר שהאדמה רעדה. היה שוק. המון התלחששויות , המון כעס וציפייה. אף אחד לא ידע מה קורה ומתי נשמע ממנו עוד פעם.
מתי הוא יצוץ מהמחבוא ויכתוב שהכל בסדר, אולי הוא סך הכל החליף משתמש, אולי יצא לנופש.
מה שבטוח , לאדם במעמדו אין שום סיבה להפסיק לענות או לסגור את העסק. הוא בפער גדול מספר אחד בתחום. אחד האנשים הכי דיסקרטיים וחשדנים בעולם.
הרי רק בשביל שהוא יענה לי הייתי צריך לפתוח מייל שלא ניתן לאיתור בשם משתמש שהוא ייבחר בשבילי. מה שבטוח,בלעדיו אין לי איך למצוא DNP.
IMG_20210416_091224.jpg

(תגובות אמיתיות שנלקחו מררדיט ותורגמו)

“למה לעזאזל הוא לא עונה לי"
“כולם מכירים אותו! , יש לו אחלה עסק!! למה הוא נעלם ככה!!!!
“מאיפה אני אמור למצוא DNP עכשיו???”
“מישהו יודע מה קרה לסקורפיון?”
“הבן אדם היה גאון,קרה לו משהו?”

בשביעי לפברואר 2018. העיתון המקומי בפורטלנד פותח בבשורה הבאה: (ולאחר מכן תרגום שלי)

Until recently, ScorpionDNP was the most trusted name in the online black market DNP game. Few knew his real identity, where he lived, or how he got his stuff, but he’s the guy to whom physique freaks would turn for the precious pills and advice on how to consume them. To many in the online DNP-consuming community, “Scorp” was a go-to scientist, makeshift physician, and their most trusted supplier. They used his online dosage calculator, read his guides, and asked him questions. He was the king of DNP.

עד לאחרונה, ScorpionDNP היה השם המהימן ביותר בתחום הDNP בשוק השחור.
מעטים ידעו את זהותו האמיתית, היכן הוא גר, או כיצד השיג את הדברים שלו, אך הוא הבחור אליו יפנו בשבילו לקנות את הכדורים היקרים והייעוץ כיצד לקחת אותם. בעיני רבים בקהילה , "סקורפיון (עקרב)" היה רופא אליל והספק האמין ביותר. הם השתמשו במחשבון המינונים שלו, קראו את המדריכים שלו ושאלו אותו שאלות. הוא היה המלך של DNP.

בהמשך הכתבה מופיע החלק הזה –"לפני חודשיים בוצעה פשיטה על ביתו של ג’ונתן מקגראו . הידוע גם כסקורפיון.”
https://www.portlandmercury.com/feature/2018/02/07/19659980/the-scorpion

The feds—the DEA and FDA—have been on to Scorpion for nearly a year. One of the country’s most prominent illicit DNP dealers, it turns out, is a 29-year-old Oregon man named Jonathan McGraw. He operated in Southwest Portland, federal records show, before moving his enterprise to his home in Newberg last fall.

סקורפיון נעצר. לאחר מעקב של קרוב לשנה , נעצר אחד מסוחרי הDNP הגדולים

The FDA acquired a search warrant for McGraw’s house.

The raid took place on December 5. The DEA and FDA found a bona fide laboratory inside his garage and house, containing five-gallon drums, bottles of chemicals, a dozen bags of a banned powdered anabolic steroid, three cell phones, six computers, fake IDs, an assault rifle and other loaded guns, and more than $8400 in cash. The feds seized it all, and destroyed the chemicals.

בחמישי לדצמבר 2017 הFBI והמנהל לתרופות ומזון פושט על ביתו של ג’ונתן מקגראו \ SCORPION
הם מוצאים שם מעבדה מאובזרת,כימיקלים,אבקות שונות,3 טלפונים,6 מחשבים,תעודות זהות מזוייפות ורובה סער יחד עם אקדחים נוספים.
בנוסף 8400$ במזומן
הם משמידים את הכל

החקירה החלה לאחר שצעיר כבן 20 התבשל למוות ממנת יתר.
בהתבשל למוות אני מתכוון … שחם, חם מאוד!

חבר’ה.... אני עשיתי ניווטים בדרום. שעות של הליכה בהרים תחת השמש עם מדים מלאים,ציוד ומשקל.
את הניווטים האלה עושים בחצי ריצה, כי ככל שתסיים מהר יותר יהיה לך יותר זמן ללמוד בעל פה את הניווט הבא בשביל שתוכל לסיים אותו יותר מהר וללמוד בעל פה את הניווט הבא וכו’ וכו’ וכו’ המעגל נמשך כחודש.חודש של הליכה מהירה,מעט מאוד שינה והרבה חטיפים
הנקודה היא - אני יודע מתי חם לי,אני יודע מה זה עייפות ואני יודע מה זה להיות מותש.
DNP מייבש,מעייף,מרוקן את הגוף מאנרגיה ויוצר חום מטורף.יותר מכל דבר אחר שחוויתי.
אם זה משתלם? אולי –בכל זאת ירדתי 5 קילו בשבועיים

פרק ב’ - מכניקה
אז מה בעצם קורה, ולמה זה קורה?
כל חלק משפיע על הבא אחריו

DNP 2’4 זה כימיקל מפר צימוד.
הוא משבית את הייצור של ATP בתוך המיטוכנדריה על ידי יצירת תעלה שמונעת מפרוטונים להשתתף בתהליך יצירת האנרגיה בגוף, זאת אומרת שכל פעולה שנרצה לבצע,בין אם זה הליכה למטבח,עליית מדרגות,נהיגה או אימון, הולכת לצרוך מאיתנו הרבה מאוד אנרגיה בגלל חוסר היכולת של המיטוכונדריה לתפקד כראוי. כל דבר שתעשו(יותר נכון תנסו לעשות) ירגיש קשה מאוד ומעייף,גם האתלטים שביניכם יעצרו לנוח מהליכה קצרה של 5 דקות.
אבל, כל פעולה שתבצעו גם שורפת עשרות אחוזים קלוריות יותר ממצב רגיל.
לא תלוש מהמציאות לאבד חצי קילו שומן ביום.
מכיוון שאנרגיה לא יכולה להיעלם,אלא רק להחליף צורה זה מתבטא באנרגיית חום.
ככל שצורכים יותר DNP , יש פחות אנרגיית תנועה ויותר אנרגיית חום.
הערכות הן ש100 מג DNP מעלה את המטבוליזם ב11%
מינון סביר נחשב עד 400 מ’ג
500 ומעלה כבר יפריע משמעותית לתפקוד היומיומי! מזגן כבר לא עוזר,ואמבטיות קרח יהיו הדבר האהוב עליכם,אתם תתעוררו רטובים בלילה ,ספוגים מזיעה והמצעים ייראו כאילו השפריצו עליהם מים.
מזיעים המון!!!!מעבר לחום, יש סכנת התייבשות ממשית.

DNP מייבש מאוד,סופח המון נוזלים ומקשה על כל פעולה בחיים. יחד עם זאת הוא הופך את כל נוזלי הגוף לצהובים. (כן. גם זרע)
לא עברתי מעולם את ה750, וגם זה היה ליום אחד או יומיים, לא ממליץ לאף אחד לנסות להגיע לזה.
אמנם מקרי המוות התחילו ב2500מ’ג ומעלה אבל לא הייתי מציע לעבור את ה500 בשום צורה.

DNP שימש בעברו כדשן,כחומר נפץ וכצבע תעשייתי, אך גם שווק כתרופה להשמנה בשלהי 1930 בארצות הברית

הרוסים השתמשו בו במלחמת העולם השנייה כדי לשמור על חום גוף במהלך הקרבות הקשים בקור
This is the drug Russians took to beat the Nazis during World War II - We Are The Mighty

פרק ג’ - אני וצ’כוב

צ’כוב אמר פעם שאקדח המופיע במערכה הראשונה, מוכרח לירות במערכה השלישית.
ולכן, בפרק ג’ חוזרים לאימייל שלי לסקורפיון ולשימוש האישי שלי באותה תקופה.
אצרף צילומי מסך מהווצאפ שלי, ומשפטים אמיתיים שרשמתי לחבר קרוב באותה תקופה.

אוקי , הכדורים הגיעו.
ויש לי כוח רצון מטורף,אני הרי אחד שממשיך להתאמן עם אצבעות שבורות. כאב לא עצר אותי אף פעם.
אז אני לא מאמין לכל השטויות האלה שממש חם ואין כוח ואי אפשר להתאמן.
אצלי זה יהיה אחרת כי אני יודע מה אני עושה ויש לי אופי של לוחם!
אני אקח DNP ואני אמשיך להתאמן כרגיל ואני אמשיך לאכול כרגיל! ( כאן אעצור רגע להגיד שככל שתאכלו יותר פחמימות יהיה לכם יותר חם. כדאי להימנע מפחמימה\להפחית)

ב16.4
לקחתי מנה ראשונה - “זהו? זה כל העניין? יאללה אז קצת חם,מה כולם מזיינים תמוח"

17.4

נהיה יותר חם,אבל לא משהו רציני מדי. ממשיכים עם עוד כדור

18.4
פה התחלתי להבין שמדובר במשהו אחר לגמרי ממה שדמיינתי.
מהיום הזה ואילך,פשוט הייתי רטוב 24\7. מאוור ומזגן ביחד ועדיין לא מסוגל לישון.
כל כמה זמן הייתי מתעורר סחוט לגמרי מזיעה,כריות רטובות ומגבת מלוכלכת.(הייתי פורס על הכריות מגבת שהרטבתי במים קרים בשביל לנסות לישון)
1.jpg

הייתי רעב בצורה בלתי רגילה ,
DNP מגביר תיאבון ברמה היסטרית. ככה שאכלתי פחמימות בידיעה שאני אשרף בגללם(אציין שוב, פחמימות מגבירות את אפקט החום)

2.jpg

ניסיתי להתאמן, פשוט לא הייתי מסוגל. אני מרגיש כאילו אני לוחץ על הגז אבל הקלאץ’ גם כן לחוץ.
כאילו אני משתמש בהמון אנרגיה אבל שום דבר לא יוצא לפועל.
הייתי עולה את המדרגות בבית ויושב לשתות כוס מים. זה היה מתיש.
3.jpg

אבל המשקל נזל ממני .

IMG_20210413_114902.jpg IMG_20210413_114938.jpg
.

המסקנה שלי -
אני לא נגד DNP . אני נגד הטמטום האנושי. ומכיוון שהוא לא מתכוון לחלוף מהעולם, גם מקרי המוות,המנות יתר,המרדף אחרי החיטוב המושלם והסמים לא ייעלמו מהעולם.
אני יכול לראות את עצמי משתמש בזה בעתיד, מינונים נמוכים מאוד שייעזרו לעבור את החורף בחיוך

נקודה אחרונה ודי קריטית שאני רוצה לציין ,
לDNP יש זמן חיים ארוך יחסית בגוף. את הכדור שתיקחו היום אתם תרגישו גם עוד 4 ימים, ושלוקחים כדור כל יום מגיעים ליום הרביעי עם 4 כדורים שחלקם עדיין פעילים במינון כזה או אחר. קחו את זה בחשבון.

נערך לאחרונה:
פרוזן כבר סיים את התקרית והעביר דיווח. איפה אתה היית אחי?
הדבר האחרון שאתה רוצה זה אותי ואת @Allāh The Great עושים סריקות בבית שלך תאמין לי.
חינכו אותנו לא לקחת שבויים אם אתה מבין למה אני מתכוון

פרוזן כבר סיים את התקרית והעביר דיווח. איפה אתה היית אחי?

זה העניין, שאתה לא צריך לדעת ולא תדע מה עשיתי ומה ראיתי.
הדבר האחרון שאתה רוצה זה אותי ואת @Allāh The Great עושים סריקות בבית שלך תאמין לי.
חינכו אותנו לא לקחת שבויים אם אתה מבין למה אני מתכוון

גם אם הוא יגיד בעל פה את כל הגמרא הוא לא יצא מיזה חי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית