הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה מביאים כלוב משקולות בזול

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
כותרת, רצוי שיהיה סגור ויכול להחזיק 200 וצפונה בלי להתהפך עליך, תמצאו לי משהו זול, תודה
חשוב שיהיו מוטות ביטחון
כלוב משקולות מקצועי

זה הכי זול שמצאתי אבל לא מצאתי מידע על כמה הוא 'עמיד'

וכמה הממדים שלו נוחים

מתחת ל1500 לא תמצא משהו מוכן.
אם אתה רוצה, לך לרתח. אבל זה לא שווה את הזמן.
זמן שווה כסף חבר תחסוך אותו ותקנה משהו נורמאלי
שבוע טוב

כותרת, רצוי שיהיה סגור ויכול להחזיק 200 וצפונה בלי להתהפך עליך, תמצאו לי משהו זול, תודה
חשוב שיהיו מוטות ביטחון
כלוב משקולות מקצועי

וכמה הממדים שלו נוחים
הכלוב שהבאת פה צעצוע. ראית בפייסבוק לא מזמן מישהו שמוכר כלוב בדיוק כמו שלי. הוא לא מדהים אבל יעשה את העבודה. בגדול בארץ אני רואה 2 אפשרויות - לשלם יותר כסף על ATX (4500-5000 שקל) או ללכת על משהו זול וסביר שלא בטוח יחזיק מעמד להרבה זמן שאפשר למצוא בפייסבוק בזול.

• פותח/ת השרשור
הכלוב שהבאת פה צעצוע. ראית בפייסבוק לא מזמן מישהו שמוכר כלוב בדיוק כמו שלי. הוא לא מדהים אבל יעשה את העבודה. בגדול בארץ אני רואה 2 אפשרויות - לשלם יותר כסף על ATX (4500-5000 שקל) או ללכת על משהו זול וסביר שלא בטוח יחזיק מעמד להרבה זמן שאפשר למצוא בפייסבוק בזול.
אמרו לי ששאלתי שזה ייצור אישי שמחזיק עד 400
מה זה בזול? רואה בכל האתרים מחירים של 2500-2900 לכלוב?
ומה פשר צעצוע, איפה התאקל בו, סליחה על הבורות

אמרו לי ששאלתי שזה ייצור אישי שמחזיק עד 400
מה זה בזול? רואה בכל האתרים מחירים של 2500-2900 לכלוב?
ומה פשר צעצוע, איפה התאקל בו, סליחה על הבורות
400 קילו סטטי אולי. תפיל על זה 150 קילו ונראה מה יקרה. אני מסתכל על הנתונים. ברגע שהכלוב כולו שוקל 50 קילו אני מבין שזה כנראה פרופיל 50/50/2 שזה צעצוע שלא יחזיק שום דבר. הכלוב שלי לצורך השוואה הוא 60/60/2 שזה גם לא חזק והוא שוקל 80.
כלוב כמו שלי עולה היום בערך 2500 לחדש. זה זול. כלוב שהוא באמת טוב כמו שאמרתי יעלה לך כפול מזה.

חשוב שיהיו מוטות ביטחון
כלוב משקולות מקצועי

וכמה הממדים שלו נוחים
אמנם כלוב טוב שווה כל שקל, וכלוב זול על פי רוב לא.
לדוגמה הכלוב שלך יתהפך בקלות (הכלוב שלך שוקל כלום), אולי המוטות ביטחון יתעקמו ולא תוכל להוציא אותם, ועוד דברים שקשה לצפות.

אבל זה גם תלוי בך.
אני מתאמן שלא מתקרב לכשלים כמעט אף פעם, לא מתכנן להשתמש במוטות ביטחון (הם שם רק לביטחון), ואני שמח לאלתר.

אני לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שילמתי 150 ש"ח על המתקן שלי, הברגתי אותו למשטח עץ שהוא יהיה מאוד יציב, הוספתי מגיני בטיחות ליתר ביטחון (הם כבר ספגו 220 ק"ג בקלות).

אם הייתי מחפש עכשיו מתקן לסקוואט, יש מצב שהייתי קונה את מה שהצעת כאן. הוא זול, ואני יודע שהצורה שאשתמש בה תחזיק לי מעמד הרבה זמן.

אבל אם כל הכנות, כנראה שהייתי מכין משהו מעץ כדי שבאמת אחסוך ויהיה לי משהו שקט שלא יפריע לשכנים.

אבל קח בחשבון, שכלוב טוב אם ימאס לך, תוכל למכור אותו בלי הרבה הפסד. לעומת משהו זול שאחרי כמה שנים אף אחד לא ישלם עליו שקל.
20210418_150221.jpg

אני חייב להגיד בנוגע לקנייה. לך על יד 2 ובאמת שכסף לא ידאיג אותך, לרוב אתה יכול לקנות במחיר טוב ולמכור בעלות ואפילן רווח

היה לי כלוב שקניתי למשל ב900 שקל ומכרתי ב1800 בשקט

היופי של ציוד כושר זה שלרוב כל מי שקונה אותו לא מגרדים את מגבלת המשקל והמצב של הציוד יד 2 בארץ ממש טוב.

תעבור על פייסבוק, תמצא כלוב טוב, אם יש הפרש הגיוני ממחיר של חדש פשוט תקנה אותו.

זה האחד שרשמתי שראיתי אתה יכול לשלוח לו הודעה. הוא ב2000 אבל עם עוד תוספות:
Aanmelden bij Facebook

לא יודע אם זה רלוונטי כי פוסט מלפני 7 שבועות, אבל זה הכלוב שלי יש ופרסמו אותו פה ב1700. אם הוא עדיין זמין המוכר בטח ירצה להיפטר ממנו גם ב1400-1500 בכיף.
Aanmelden bij Facebook

זה אותו אחד שמראש פורסם ב1500 לפני 6 שבועות:
Aanmelden bij Facebook
עכשיו ראיתי שמיכאל הפיזיו שלי העלה את הכלוב שלו ב1800. הוא מאסיבי רצח. ממליץ
Aanmelden bij Facebook

Tadeoo קניתי מהם אחלה כלוב ב1300 בערךאני חושב שמתאים ויכול לעמוד בסטנדרט שלך אל תתפוס אותי במילה תבדוק איתם

קבצים מצורפים

• IMG_20210707_124928.jpg
    IMG_20210707_124928.jpg
    KB 101.3 · צפיות: 61
וואלה כולם מוכרים את הכלוב הזה ב2.5 ומעלה
באתר שהצעת נגמר המלאי
אבל בהחלט אעיין אצלם יש להם מחירים טובים
דבר איתם בוואצאפ, בעבר דיברתי איתם והאתר לא היה מסונכרן עם המלאי, הם אמרו שיטפלו בזה אבל יכול להיות שזה עוד לא השתנה.

Tadeoo קניתי מהם אחלה כלוב ב1300 בערךאני חושב שמתאים ויכול לעמוד בסטנדרט שלך אל תתפוס אותי במילה תבדוק איתם
הייתי ממליץ להתרחק מהצעצוע הזה. לא הייתי סומך על העמידות שלו ולא הייתי מפיל עליו משהו יותר מ140 קילו (וגם זה כנראה יעקם את מוטות הביטחון שלו). מה שקונים בזול עולה ביוקר, וכשזה נוגע לבטיחות (לדעתי) זה לא המקום לחסוך כמה שקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית