הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמתחרה בפאוורליפטינג

…….

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
מישהו יודע במקרה את המשקלים בערך של קטגוריה גיל 16-19 משקל עד 75 ו75-82?

יש פה מישהו שמתכוון ללכת להתחרות בארגון ilp?

מישהו יודע במקרה את המשקלים בערך של קטגוריה גיל 16-19 משקל עד 75 ו75-82?

יש פה מישהו שמתכוון ללכת להתחרות בארגון ilp?
אל תסתכל על התוצאות של אחרים, במיוחד אם זאת התחרות הראשונה שלך. בוא לצבור ניסיון, להנות ולעשות שיאים אישיים. תדאג לכל השאר בתחרויות עתידיות

שמעתי יהיה סושי אז אני בא
הגיוני שתגיע בשביל הסושי, אתה גם מושך סומו 😆
upload_2021-8-16_14-0-34.png

כן
אפשר לתת הערכה לפי תחרויות קודמות למשל סקוואט 180
מעניין אותי למה אתה רוצה לדעת.

אם אתה רוצה לשבור שיא ישראל, כל מה שאתה צריך לדעת, זה מה היה השיא, ולכוון לשם, ולקוות שאף אחד לא יעקוף אותך שם.

אם אתה רוצה לנצח את הקטגוריה שלך בתחרות הזה, תצטרך לשכור בלש שיבדוק מי המתחרים שלך וכמה הם מסוגלים להרים.

בתחרות בלי פרס כספי, בלי בדיקות סימום, תחרות ראשונה שלך, אני באמת לא מבין את ההתעסקות שלך בזה. תן את המקסימום שלך בלי קשר לאף אחד.

תגיד @yanivgoft יש גביעים למנצחים של כל קטגוריה? או לפי נוסחה מסוימת?

מעניין אותי למה אתה רוצה לדעת.

אם אתה רוצה לשבור שיא ישראל, כל מה שאתה צריך לדעת, זה מה היה השיא, ולכוון לשם, ולקוות שאף אחד לא יעקוף אותך שם.

אם אתה רוצה לנצח את הקטגוריה שלך בתחרות הזה, תצטרך לשכור בלש שיבדוק מי המתחרים שלך וכמה הם מסוגלים להרים.

בתחרות בלי פרס כספי, בלי בדיקות סימום, תחרות ראשונה שלך, אני באמת לא מבין את ההתעסקות שלך בזה. תן את המקסימום שלך בלי קשר לאף אחד.

תגיד @yanivgoft יש גביעים למנצחים של כל קטגוריה? או לפי נוסחה מסוימת?
יש מדליות לכל קטגוריה ואבסולוטי לכל קטגורית גיל לפי dots. וסלח לי רגע, למה רלוונטי החלק של תחרות בלי בדיקות סמים? אם היא הייתה עם בדיקות סמים, ללא פרסים כספיים, ותחרות ראשונה שלו היית מציע לו לעשות אחרת?

יש מדליות לכל קטגוריה ואבסולוטי לכל קטגורית גיל לפי dots. וסלח לי רגע, למה רלוונטי החלק של תחרות בלי בדיקות סמים? אם היא הייתה עם בדיקות סמים, ללא פרסים כספיים, ותחרות ראשונה שלו היית מציע לו לעשות אחרת?
בדיקות סימום לבד זה לא האישיו.
אני לא רואה סיבה שצריך לעניין מתחרה המשקלים של המתחרים האחרים אלא אם כן הוא כבר מנוסה בתחרויות, יש פרס כספי, והוא מוזרק בתחרות מוזרקת, או טבעי בתחרות טבעית.

אם הוא מתחרה בתחרות בלי בדיקות והוא טבעי, יש לו חיסרון גדול מול המתחרים שלו, ולכן לבוא בשביל לנצח צריך להיות פחות בראש שלו מאשר לבוא להנות.

בדיקות סימום לבד זה לא האישיו.
אני לא רואה סיבה שצריך לעניין מתחרה המשקלים של המתחרים האחרים אלא אם כן הוא כבר מנוסה בתחרויות, יש פרס כספי, והוא מוזרק בתחרות מוזרקת, או טבעי בתחרות טבעית.

אם הוא מתחרה בתחרות בלי בדיקות והוא טבעי, יש לו חיסרון גדול מול המתחרים שלו, ולכן לבוא בשביל לנצח צריך להיות פחות בראש שלו מאשר לבוא להנות.
הפואנטה היא שאם זאת התחרות הראשונה שלו וזאת תחרות ללא פרסים כספיים זה פשוט לא משנה אם המתחרים שלו מוזרקים או לא. שיבוא לצבור ניסיון ולהינות.

הפואנטה היא שאם זאת התחרות הראשונה שלו וזאת תחרות ללא פרסים כספיים זה פשוט לא משנה אם המתחרים שלו מוזרקים או לא. שיבוא לצבור ניסיון ולהינות.
עם זה אני מסכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית