הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות באימון, די עם זה!

Screenshot_20210829-194111.jpg

נעמדו לי עם הגב מול הפנים או המצלמה באמצע סט וכשהערתי הם אפילו לא שמעו, וזה קורה יותר לאחרונה כי כווולם מגניבים ויש להם אוזניות ממש
אתה לא במכון פרטי, כל אחד שם משלם בדיוק מה שאתה משלם..למה מגיע לך לעשות בוק בחדכ?

אתה לא במכון פרטי, כל אחד שם משלם בדיוק מה שאתה משלם..למה מגיע לך לעשות בוק בחדכ?
מה הבעיה שיעשה תמונה בחדר כושר, השקיע בעצמו הגיע לתוצאות, שיהנה
כל עוד הוא לא מפריע לאנשים לעשות את התרגילים שלהם אין בעיה, 5 דקות בלי חולצה לא יפריעו לאף אחד
אם הוא יסתובב כל האימון בלי חולצה זה כבר סיפור אחר

מה הבעיה שיעשה תמונה בחדר כושר, השקיע בעצמו הגיע לתוצאות, שיהנה
כל עוד הוא לא מפריע לאנשים לעשות את התרגילים שלהם אין בעיה, 5 דקות בלי חולצה לא יפריעו לאף אחד
אם הוא יסתובב כל האימון בלי חולצה זה כבר סיפור אחר
אני מדבר על זה שהוא עושה סרטון ומישהו נכנס לו מול המצלמה באמצע סט..(אני חושב לזה הוא התכוון..?)

אנשים מנותקים לגמרי במהלך האימון. זה סבבה אם הם צריכים מוסיקה בזמן הסט אבל בחייאת.. הם מסתובבים כמו זומבים בחדר כושר ועושים שטויות ולא שומעים כשמעירים להם. מעצבן ואפילו מסוכן.
לקחו לי ציוד (כולל להוריד לי פלטות מהמוט), השתלטו לי על מכשירים, נעמדו לי עם הגב מול הפנים או המצלמה באמצע סט וכשהערתי הם אפילו לא שמעו, וזה קורה יותר לאחרונה כי כווולם מגניבים ויש להם אוזניות ממש מגניבות.
מה זה השיט הזה? כל ניסיון לתקשר עם בן אדם נהיה טקס נפנופים או טפיחות על הכתף, דבילי לגמרי.
אפילו להזהיר אותם אם קורה משהו כבר אי אפשר.
איףףף...

זהו, פרקתי

עריכה:
אם אתם כותבים פה אז זה כנראה לא מתייחס אליכם.
מדובר בחבורת שוקיסטים פעורים וצעירים שלא מבינים התנהלות בסיסית במכון וכנראה היו מעצבנים גם בלי אוזניות
אוי ואבוי אם לא היה אוזניות,אוזניות אני שם מהאגע שאני יוצא מהבית עד שאני מסיים את האירובי,ממש לא באלי שאנשים ידברו איתי באימון ויוציאו אותי מהריכוז,כולנו רוצים להיות אגוז פקאן,שרדד טו דה בון,כל דיבור מוריד מהגיינז.
עכשיו ברצינות,אוזניות זה מאסט
הפיתרון הוא מאוד פשוט, פעם הבאה שמישהו עם אוזניות מוריד לך את הפלטות מהמוט ולא שומע את ההערות שלך, תוריד לו בוקס לפנים.
מצד שני, זה סניף מקומי של ספייס (בעיר מנותקת בפני עצמה) וכולם מכירים את כולם, אז שיהיה בהצלחה
אחשלי אנחנו לא חיות,לא מרימים ידיים,תייצג את האסטטיקנו נטורלו בכבוד
אשכרה עם הראש תקוע בתחת.. המכון הרבה פעמים מאלץ תקשורת ושיתוף פעולה, לך תעשה את זה עם הדושבגים האלה

מתחבר מאוד למה שכתבת, אני מדבר עם החברים די הרבה במהלך האימון, במיוחד שמדובר באנשים שיש לי מה ללמוד מהם.
ובכלל אני מתייחס למכון כמקום חברתי ונהנה לפגוש שם את החברים. לא זוכר מתי התאמנתי עם אוזניות אם בכלל..
איזה כיף שיש לך חברים במכון איתי אף אחד לא מדבר שם חושבים שאני אילם

הפיתרון הוא מאוד פשוט, פעם הבאה שמישהו עם אוזניות מוריד לך את הפלטות מהמוט ולא שומע את ההערות שלך, תוריד לו בוקס לפנים.
מצד שני, זה סניף מקומי של ספייס (בעיר מנותקת בפני עצמה) וכולם מכירים את כולם, אז שיהיה בהצלחה
סבבה אבו עלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית