עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה.חייב לתחרות
תודהבהצלחה.
מה המטרה של זה?שמים את זה בנוסף לאיזה פריטי לבוש?
החכמתני, תודה.תודה
בעיקרון זה חובה מכל מיני סיבות גם כדי שהשופטים יראו שהתחת לא עולה מהבנץ, שאתה שובר מקביל בסקוואט
שמים את זה מעל טישרט בדרך כלל
אתה משהו מיוחד חחחחחחחזה רק אני שלקח חולצה ארוכה ישנה של הילד,גזרתי את השרוולים.. והופ יש לי הגנה לעצם
😉
אתה משהו מיוחד חחחחחחח
עכשיו בדקתי הזמנתי מאמזון הגיע לי תוך שבוע פלוס מינוס.. בצבע שחור עלה לי 300 שקל..הזמנת מאתר של אינזר אחי?
כמה זמן לקח לזה להגיע?
עכשיו בדקתי הזמנתי מאמזון הגיע לי תוך שבוע פלוס מינוס.. בצבע שחור עלה לי 300 שקל..
אפשר הסבר בבקשה
לחגורה עם אבזם
וחגורה עם גומי וסקו׳ץ
אפילו ראיתי בתחרות של שואו מתחרים עם 2 חגורות??
שמע בעקרון זה נוחות אבל אם נדבר לפי עקרוןאפשר הסבר בבקשה
לחגורה עם אבזם
וחגורה עם גומי וסקו׳ץ
אפילו ראיתי בתחרות של שואו מתחרים עם 2 חגורות??
הזמנתי(מבלי לדעת) סופר קופי של חגורה עם סקו׳ץשמע בעקרון זה נוחות אבל אם נדבר לפי עקרון
סקוץ - וויטליפטינג בעיקר. יכול גם להתאים לבודיבילדינג, האמת שהיא הכי נוחה על פי דעתי.
סוג קליפס - משתמש בו עכשיו חגורה של rdx יחסית זולה גורמת לך ללחץ תוך בטני שאי אפשר לתאר אותו חחחח בהתחלה במיוחד היא צריכה קצת להתגמש.
וסוגרים - אותו עקרון כמו הקליפס פשוט יותר מסורבל להוריד ולהחזיר..
עניין של נוחות
אין על סקוץ יש לי של רוג אבל נסקוץ נהרסהזמנתי(מבלי לדעת) סופר קופי של חגורה עם סקו׳ץ
וואלה אמריקה!
בגלל שאני דב,נראה לי שזה הכי נוח
מה גם שרוחב של החגורה מאוד חשוב,ומשחק תפקיד.
למה שלא תסדר? תזמין דבק מקורי m3אין על סקוץ יש לי של רוג אבל נסקוץ נהרס
עכשיו בדקתי הזמנתי מאמזון הגיע לי תוך שבוע פלוס מינוס.. בצבע שחור עלה לי 300 שקל..