הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוח מרוג

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אני מעוניין לקנות מוט מרוג והתכוונתי להזמין דרך אתר ישראלי (לא זוכר כרגע איזה, יושיפ נראה לי) שאמור לעלות בערך 280-300 דולר כולל הכל - מיסים ומכס
ראיתי שדרך רוג להזמין לישראל יעלה 320+- וכתוב שזה כולל הכל ומישהו אמר לי שזה כנראה כולל מכס, השאלה שלי היא אם מישהו הזמין אותו דבר ובאמת לא לקחו לו על זה עוד כסף?
@yanivgoft @Whale
דרך אגב, אם מישהו יודע על אוהיו פאוורבר סטיינלס סטיל למכירה בארץ בפחות כסף ממה שעולה לי להזמין מרוג (2300 בערך) אשמח שיגיד לי
תודה

אני מעוניין לקנות מוט מרוג והתכוונתי להזמין דרך אתר ישראלי (לא זוכר כרגע איזה, יושיפ נראה לי) שאמור לעלות בערך 280-300 דולר כולל הכל - מיסים ומכס
ראיתי שדרך רוג להזמין לישראל יעלה 320+- וכתוב שזה כולל הכל ומישהו אמר לי שזה כנראה כולל מכס, השאלה שלי היא אם מישהו הזמין אותו דבר ובאמת לא לקחו לו על זה עוד כסף?
@yanivgoft @Whale
דרך אגב, אם מישהו יודע על אוהיו פאוורבר סטיינלס סטיל למכירה בארץ בפחות כסף ממה שעולה לי להזמין מרוג (2300 בערך) אשמח שיגיד לי
תודה
ההזמנה מרוג לא כוללת את המכס ואת דמי השחרור מהמכס של ups. יעלה לך סביבות 3000. ממליץ להימנע מחברות שילוח כי זה פוגע באחריות שיש לך על המוט. עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולהזמין ישירות מups. מניסיון. לגבי מוט דבר איתי בפרטי אני יכול לקשר אותך למוט.

• פותח/ת השרשור
תלוי במכס ובups. כנראה 2900 אם יש לך מזל ואין הרבה עמלות מכס ועד 3200 אם זיינו אותך יותר

ממליץ להימנע מחברות שילוח כי זה פוגע באחריות שיש לך על המוט
אז נשמע שזה יוצא זול משמעותית דרך חברת שילוח
יוצא הבדל של מאות עד אלף שקל!!

אז נשמע שזה יוצא זול משמעותית דרך חברת שילוח
יוצא הבדל של מאות עד אלף שקל!!
אבל אם קורה משהו למוט (וקורה...) דיי נדפקת וזאת הבעיה בלהזמין מחברות שילוח. מה שנקרא מה שקונים בזול עולה ביוקר. דרך חברות שילוח משתלם להזמין דברים יותר מסיביים כמו ספות, כלובים וכו' אם קונים אותם מחול. פחות סיכוי לנזק כמו מכות בציפוי של המוט והשרוולים - מה שקורה הרבה המשלוחים של מוטות.

בחברת דלתא אתה יכול להכניס את המוט למטען של המטוס בתור מזוודה ולשלם 100$ על מזוודה נוספת.

אם יש לך חבר טוב שטס, זה יכול להיות שווה.

או אם תשלם לחבר פחות טוב עוד 100$ לטובה הזאת, זה גם נחמד.

פעם האחרונה שטסתי זה לא היה דלתא, והייתי עמוס עם מסור דיסק כבד וכל הקניות של אישתי (תאמין לי שבקלות שטויות כאלו יכולים להצטבר לכמה מזוודות).

אבל היה לי חבר שהביא ככה מוט במטוס.

תתכנן טיול סביב המוט הזה:37mv:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית