הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Taylor atwood

בipf מבצעים בדיקות סמים דבר ראשון
דבר שני אל תשכח שהוא (ועוד מלא מתחרים) מתחרה במשך המון שנים , אז יחסית לפאוורליפטר ברמה עולמית זה הגיוני.

• פותח/ת השרשור
דבר שני אל תשכח שהוא (ועוד מלא מתחרים) מתחרה במשך המון שנים , אז יחסית לפאוורליפטר ברמה עולמית זה הגיוני.
הבנתי שהוא מטר 65 שוקל 74 נותן 200 בנצ 300 סקוואט 340 דד גם באולמפיאדה עושים בדיקות סמים

בכל מקום מבצעים בדיקות סמים, אז...?
גם בטור דה פראנס ביצעו בדיקות סמים, אבל זה לא הפריע ללאנס לזכות ב7 רצופים כאשר הוא היה מפוצץ ואף אחד לא תפס אותו.

אם זה טוב מכדי להיות אמיתי…זה כנראה לא אמיתי
האם יש סיכוי שהוא טבעי? כן.
האם סביר שהוא טבעי? לא.

כמו כולם בטופ של הipf, יש כאלה שהם טבעיים ויש כאלה שלא. ג'ון האק למשל היה בטופ העולמי בipf טבעי, יצא מהipf והתחיל חומרים ועכשיו הוא בכמה סדרי גודל מעל כולם.
עם כמה שלהרבה אנשים כואב להודות - גנטיקה משחקת תפקיד הרבה יותר גדול מחומרים בפווארליפטינג.

• פותח/ת השרשור
כמו כולם בטופ של הipf, יש כאלה שהם טבעיים ויש כאלה שלא. ג'ון האק למשל היה בטופ העולמי בipf טבעי, יצא מהipf והתחיל חומרים ועכשיו הוא בכמה סדרי גודל מעל כולם.
עם כמה שלהרבה אנשים כואב להודות - גנטיקה משחקת תפקיד הרבה יותר גדול מחומרים בפווארליפטינג.
בוא נשווה אותו לאטווד הוא 90 קילו לעומת 74 אבל מרים "רק" 27 קילו יותר ממנו בסקוואט ודד ו37 בבנצ' זה לא נשמע כמו סדרי גודל

בוא נשווה אותו לאטווד הוא 90 קילו לעומת 74 אבל מרים "רק" 27 קילו יותר ממנו בסקוואט ודד ו37 בבנצ' זה לא נשמע כמו סדרי גודל
ג'ון עשה 350 סקוואט (במכון) לעומת 303 של טיילור. 47 קילו הבדל.
בבנץ ג'ון לחץ 265 לעומת ה199 של טיילור. ג'ון משך 405 לעומת ה340 של טיילור.
טוטאל בתחרות - השיא של טיילור זה 838.5 לעומת 970 של האק. מבחינת נוסחאות לג'ון יש 627 דוטס ולטיילור יש 608. וזה עוד לפני התחרות של ג'ון שבוע הבא שבה הוא צפוי לתת טוטאל של מעל 1000.

• פותח/ת השרשור
ג'ון עשה 350 סקוואט (במכון) לעומת 303 של טיילור. 47 קילו הבדל.
בבנץ ג'ון לחץ 265 לעומת ה199 של טיילור. ג'ון משך 405 לעומת ה340 של טיילור.
טוטאל בתחרות - השיא של טיילור זה 838.5 לעומת 970 של האק. מבחינת נוסחאות לג'ון יש 627 דוטס ולטיילור יש 608. וזה עוד לפני התחרות של ג'ון שבוע הבא שבה הוא צפוי לתת טוטאל של מעל 1000.
אתה באמת חושב שהוא טבעי?

אתה באמת חושב שהוא טבעי?
טיילור? אין לי באמת דעה עליו כי למען האמת אני לא עוקב אחריו מעבר לביצועים שלו בתחרויות. עם כמה שהוא מרשים קשה לי להנות מעד 75 לא משנה כמה הוא חזק באופן יחסי.

• פותח/ת השרשור
טיילור? אין לי באמת דעה עליו כי למען האמת אני לא עוקב אחריו מעבר לביצועים שלו בתחרויות. עם כמה שהוא מרשים קשה לי להנות מעד 75 לא משנה כמה הוא חזק באופן יחסי.
הטוטאל שלו יותר גבוה ממקום ראשון ב82
אתה חושב שבאייםיאף טבעיים?

הטוטאל שלו יותר גבוה ממקום ראשון ב82
אתה חושב שבאייםיאף טבעיים?
הוא מאד קרוב לעד 83 של ipf אבל לא יותר ממנו. אני בטוח בזה שלא כל המתחרים בipf טבעיים אבל מנגד יש לא מעט מתחרים טבעיים, גם בטופ.

אוקיי טעיתי ועדיין 5 קילו הבדל זה כלום
מסכים, כמו שאמרתי הוא חזק מאד ויותר מרשים מראסל. זה לא אומר שבהכרח מישהו מהם על חומרים והשני לא. באותה מידה אולי שניהם טבעיים ואולי שניהם על חומרים, ופשוט טיילור יותר מוכשר. הפואנטה שוב היא שלמען האמת פשוט לא איכפת לי יותר מדי מי טבעי ומי לא, וספציפית לגבי טיילור אני לא עוקב אחריו מספיק לעומק בשביל להחזיק בדעה כלשהי לכאן או לכאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית