הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Propecia

• פותח/ת השרשור dizzy
  • פורסם בתאריך

dizzy

משתמש מתחיל
47
11
נק' מוניטין:
11
47
11
מה קורה חברה, אני כבר כמה חודשים טובים לוקח פרופיסה כדי למנוע נשירה שדרך אגב ממש תרופת קסם .
אני מתאמן כבר שנתיים פלוס (טבעי) לא מרגיש איזשהו שינוי באימונים אבל בכל זאת מנקר לי בראש להתייעץ לגבי הכדור.
האם זה יכול לפגוע בביצועים ? עליית מסת שריר ?
כפי שקראתי בפורום חלק אומרים שכן וחלק שלא , אשמח לחוות דעת מסודרת מחברה שמבינים.
תודה ושבת שלום :D

מה קורה חברה, אני כבר כמה חודשים טובים לוקח פרופיסה כדי למנוע נשירה שדרך אגב ממש תרופת קסם .
אני מתאמן כבר שנתיים פלוס (טבעי) לא מרגיש איזשהו שינוי באימונים אבל בכל זאת מנקר לי בראש להתייעץ לגבי הכדור.
האם זה יכול לפגוע בביצועים ? עליית מסת שריר ?
כפי שקראתי בפורום חלק אומרים שכן וחלק שלא , אשמח לחוות דעת מסודרת מחברה שמבינים.
תודה ושבת שלום :D

זה פוגע באנדרוגניות של הסייקל
תחשוב שזה חוסם dht שזה הורמון שחזק פי 8 מטסטוסטרון רגיל .
ואתה תרגיש ליבידו נמוך ושמעתי פה בפורום שאפילו Ed
אאא אתה טבעי בכלל, לא קראתי טוב.
אין לי מושג מה להגיד לך

• פותח/ת השרשור
זה פוגע באנדרוגניות של הסייקל
תחשוב שזה חוסם dht שזה הורמון שחזק פי 8 מטסטוסטרון רגיל .
ואתה תרגיש ליבידו נמוך ושמעתי פה בפורום שאפילו Ed
אאא אתה טבעי בכלל, לא קראתי טוב.
אין לי מושג מה להגיד לך

אתה ליצן אתה אה

פרופסיה מבצעת חסימה של מעבר מטסטוסטרון ל-DHT שהוא הורמון ש"חונק" את זקיקי השיער בקרקפת. מה שכן, ישנם מחקרים המראים השפעה שלילית על זקפה וייצור זרע

אז כן, מחסור בdht יכול לפגוע בליבידו (ותיסוף שלו יכול לשפר ליבידו דוגמת פרווירון ןמסטרון) באיזשהו שלב
אבל מבחינת מסת שריר ושות, היא לא חוסמת את הטסט עצמו, אלא רק את ההמרה ממנו לdht אז לא אמור להיות פגיעה במסת שריר ושות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית