הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה של myprotein מה עושים

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
Thank you very much for shopping with us, we appreciate your continuous support.

We are very sorry to inform you that your order is experiencing a delivery delay due to flight restrictions in the destination country.

However, please rest assured that we are working as fast as possible to get your order to you. You can check your order status yourself at any time by clicking on Order History via your account.

Thank you for your patience, if you have any further questions please contact our customer services team and we will be happy to help.

קיבלתי בתחילת השבוע את המייל הזה מmy protein אחרי כמה דחיות על ההזמנה של הBlack Friday (לפני כן שלחו מיילים שמבטיחים שיהיה אצלי ב13 בדצמבר, 15 בדצמבר, 20 בדצמבר וכו׳) וזה אחרי שכבר קיבלתי הודעה מbuzzr למלא פרטי משלוח. מישהו יודע למה בדיוק הכוונה (המשלוח בכלל לא בישראל?) ומה אפשר לעשות?

תצור קשר עם ECargo ישראל באתר שלהם ותבקש מידע על המספרי מעקב שלך.

ככה אני עשיתי וגיליתי שהטיסות רק נחתו/נוחתות בקרוב (יש לי כמה הזמנות פשוט)

מה אפשר לעשות? לחכות. מבאס רצח, אבל מיי פרוטאין לא כל כך אשמים בזה

גם לי זה קרה יצרתי קשר עם ecargo והתשובה שלהם שהטיסה לא נחתה בארץ בגלל עיכובים למרות שאצלי מופיע ששוחרר מהמכס

גם לי זה קרה יצרתי קשר עם ecargo והתשובה שלהם שהטיסה לא נחתה בארץ בגלל עיכובים למרות שאצלי מופיע ששוחרר מהמכס
ecargo זה המקור הכי אמין, הם ת'כלס הספק ואחראים על המשלוח
יש לי חבילה ש-7 ימים נמצאת במכס וממתינה ל"מיון". מבאס.

• פותח/ת השרשור
ecargo זה המקור הכי אמין, הם ת'כלס הספק ואחראים על המשלוח
יש לי חבילה ש-7 ימים נמצאת במכס וממתינה ל"מיון". מבאס.

קיבלתי תשובה

שלום רב,
המשלוח שלך הגיע למחסנים של חברת ההפצה באזר וצפוי להגיע אליך בימים הקרובים.

תישלח אליך הודעת סמס עם כל הפרטים .

תודה רבה והמשך יום נעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית