הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעת לוואי מוזרות של gh

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
אני על gh כבר בסביבות 9 חודשים
רוב הזמן על 3iu .
היה תקופה של 2iu והיה גם 4.5.
לא משלב אינסולין רק סטרואידים

לאחרונה , בחודש האחרון מתחיל להרגיש שכפות הידיים "נרדמות" לי , תחושה של נימול.

קראתי פה ושם שזה תופעת לוואי אופיינית.

בעצם זה קרה לי כאשר הגעתי ל4.5 iu ואז החלטתי לרדת שוב ל3.

אל אף שירדתי במינון תחושת הנימול/הרדמות באצבעות/כפות ידיים לא פסק .

מדובר בחודש וחצי בערך.

השאלה שלי :

1. האם זה משהו שיחלוף במידה ואני אפסיק לגמרי עם gh ?

2. האם כדאי לרדת מזה כבר עכשיו או אפשר לרוץ עוד כמה חודשים ואז להפסיק וזה יפסק ?

אני יודע שרוב החברה הפעילים פה ללא ניסיון בgh אבל אשמח לשמוע דעה או עצה או מידע שמישהו קרא איפה שהוא.

כמובן עם יש פה חברה שעוקבים אבל לא פעילים עם ניסיון אשמח לקבל תגובה

תודה לעונים

תחושת הנמלול/הירדמות של כפות הידיים היא תופעה מאוד ידועה של שימו בהורמון, אין לזה איזה ״רף כניסה״ שאומר : ״החל ממינון כזה או אחר התופעה הזאת תקרה״ זה יכול להגיע ב2iu , 3iu ויש שיגידו גם 1iu.
ככל שהמינון עולה כמובן ככה הסיכוי שתתקל בתופעה הזאת גבוהה יותר.

התופעה הזאת נוצרת כתוצאה מלחץ שנגרם בתעלה הקרפלית במפרק שבתורה לוחצת על עצב שגורם לתחושה של נמלול באצבעות ואפילו כאבים בשורש כף היד.

החדשות הטובות הם שזה לא קבוע:
1. זה יכול לעבור מעצמו.
2. ברגע שתפסיק להשתמש בהורמון זה כמעט וודאי יעלם.

אם אתה רוצה להמשיך להשתמש בהורמון תנסה להוריד מינון ל2iu ותראה אם זה פותר את הבעיה.

נורדיטרופין
gh רפואי זה לא ug.
אם יש לך תקציב לgh רפואי למשך 9 חודשים אתה מסודר...

מעניין...
זו תקופה לא מבוטלת.
מה אתה יכול לספר לנו על האימפאקט במונחים של מסה...גדילה...השפעה על פיזור שומנים בגוף ובאימונים?

• פותח/ת השרשור
מה אני אגיד לך...
מקבל משכורת כמו של מנכ"ל בנק הפועלים

לפעמים אתה כל נחמד ומועיל 😍
ולפעמים מדבר שטויות 🤬
שמח לשמוע שמצאת אותי מועיל זה אחד חח.

שתיים, ביום שתרצה לנסות ולהיווכח שאין שום הבדל (או הבדל מינימלי) אתה יודע איפה למצוא אותי ;)

כשבדיקת מעבדה אומרת לך שזה סמטורפין עם אחוז purity של 95%-98% אז מה ההבדל בין זה לבין רפואי ? כי זה נמכר מבית מרקחת וזה לא ? כי רפואי זה 99% פיוריטי ? על האחוז או שלוש הקטנים האלה זה לא מה שיעשה את ההבדל ואם זה אומר אלף שקל פחות במחיר אז אני בכלל בעד.
חומר כימי הוא חומר כימי לא משנה איך תהפוך את זה ✌️

מה אני אגיד לך...
מקבל משכורת כמו של מנכ"ל בנק הפועלים
מסודר זה גם אחד שיודע להשיג רפואי פעיל במחיר סביר
שמח לשמוע שמצאת אותי מועיל זה אחד חח.

שתיים, ביום שתרצה לנסות ולהיווכח שאין שום הבדל (או הבדל מינימלי) אתה יודע איפה למצוא אותי ;)

כשבדיקת מעבדה אומרת לך שזה סמטורפין עם אחוז purity של 95%-98% אז מה ההבדל בין זה לבין רפואי ? כי זה נמכר מבית מרקחת וזה לא ? כי רפואי זה 99% פיוריטי ? על האחוז או שלוש הקטנים האלה זה לא מה שיעשה את ההבדל ואם זה אומר אלף שקל פחות במחיר אז אני בכלל בעד.
חומר כימי הוא חומר כימי לא משנה איך תהפוך את זה ✌️
כאחד שמאוד סקפטי לגבי הנחיות לצרכן של חברות תרופות בינלאומיות שפועלות על פי התקנים הבינלאומיים המחמירים.
קצת מוזר לראות כמה אתה הרבה פחות סקפטי כאשר מדובר בחברות ומעבדות שלא באמת יש לך מושג מה הן ומי...
אז סבבה...גם אני קניתי לא פעם מכאלה...
קנית...עבד...אתה מרוצה..סבבה!

אמונה היא לא דבר שניתן להתווכח עליו.
אשרי המאמין.

מסודר זה גם אחד שיודע להשיג רפואי פעיל במחיר סביר

כאחד שמאוד סקפטי לגבי הנחיות לצרכן של חברות תרופות בינלאומיות שפועלות על פי התקנים הבינלאומיים המחמירים.
קצת מוזר לראות כמה אתה הרבה פחות סקפטי כאשר מדובר בחברות ומעבדות שלא באמת יש לך מושג מה הן ומי...
אז סבבה...גם אני קניתי לא פעם מכאלה...
קנית...עבד...אתה מרוצה..סבבה!

אמונה היא לא דבר שניתן להתווכח עליו.
אשרי המאמין.
אני מאמין לבדיקות מעבדה, אם בדיקה אומרת לי שבואיל יש 10iu באיכות של 95%-98% פיוריטי זה לא משנה למה אני מאמין זה הוכחות, שחור על גבי לבן.

עצם זה שזה מעבדה שאני לא מכיר ואין לי מושג זה משהו אחר.
לשם כך שולחים ואיילים לבדיקות מעבדה.

gh רפואי זה לא ug.

מעניין...
זו תקופה לא מבוטלת.
מה אתה יכול לספר לנו על האימפאקט במונחים של מסה...גדילה...השפעה על פיזור שומנים בגוף ובאימונים?
מחכה לתגובה?
אני מאמין לבדיקות מעבדה, אם בדיקה אומרת לי שבואיל יש 10iu באיכות של 95%-98% פיוריטי זה לא משנה למה אני מאמין זה הוכחות, שחור על גבי לבן.
איזו מעבדה? מטעם מי? אתה בדקת? או שקראת באיזה אתר או פורום שאנונימי בדק?

מחכה לתגובה?

איזו מעבדה? מטעם מי? אתה בדקת? או שקראת באיזה אתר או פורום שאנונימי בדק?

פה בארץ, יש לך אמינולאב, המכון לחקר הכשל.
תשלח להם כל חומר שאתה רוצה ותקבל תוצאות מעבדה.
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח גם לחו״ל למעבדה בשם janoshik lab testing

משם אני מקבל את הבדיקות.
וכן, בדוק, מטעמי.

אנאבר, HGH, פרימו.

אתם חיים בעידן של ״פארמה בלבד״ , משלמים אלפי שקלים רק כדי לדעת שהכל ״אמיתי״ וזה בסדר בחירה שלכם.
אבל יש הרבה יותר אפשרויות בהרבה פחות כסף באיכות שלא נופלת מהרפואי וברגע שתבינו את זה ותחליטו לעשות את המעבר אתם תודו לי.

נערך לאחרונה:
פה בארץ, יש לך אמינולאב, המכון לחקר הכשל.
תשלח להם כל חומר שאתה רוצה ותקבל תוצאות מעבדה.
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח גם לחו״ל למעבדה בשם janoshik lab testing

משם אני מקבל את הבדיקות.
וכן, בדוק, מטעמי.

אנאבר, HGH, פרימו.

אתם חיים בעידן של ״פארמה בלבד״ , משלמים אלפי שקלים רק כדי לדעת שהכל ״אמיתי״ וזה בסדר בחירה שלכם.
אבל יש הרבה יותר אפשרויות בהרבה פחות כסף באיכות שלא נופלת מהרפואי וברגע שתבינו את זה ותחליטו לעשות את המעבר אתם תודו לי.
אז יופי...
בדקת באיזה מעבדה בחו"ל ויצא אותנטי.
איך בדיוק שלחת את החומר לחו"ל?

תרשה לי להישאר מיושן..לא מתקדם ולהאמין שgh (בלי קשר למעבדה x או y) זה לא משהו שמאפשר לי לסמוך על גוף מחתרתי שידע ליצר.
ואם חברות תרופות מהגדולות בעולם טרם מצאו דרך להתגבר על האיכסון הבעייתי שלו (קירור) זה "גאוני" מידי בשבילי לחשוב שחברות ug כן.
בכל מקרה
שיהיה לך בהצלחה..המשך להנות מפפטידים אותנטיים אקטיביים וזולים

נערך לאחרונה:
אז יופי...
בדקת באיזה מעבדה בחו"ל ויצא אותנטי.
איך בדיוק שלחת את החומר לחו"ל?
אתה מסתלבט עלי או שאתה רציני ? על דואר ישראל שמעת ?

תרשה לי להישאר מיושן..לא מתקדם ולהאמין שgh (בלי קשר למעבדה x או y) זה לא משהו שמאפשר לי לסמוך על גוף מחתרתי שידע ליצר.
ואם חברות תרופות מהגדולות בעולם טרם מצאו דרך להתגבר על האיכסון הבעייתי שלו (קירור) זה "גאוני" מידי בשבילי לחשוב שחברות ug כן.
בכל מקרה
שיהיה לך בהצלחה..המשך להנות מפפטידים אותנטיים אקטיביים וזולים
הבעיה היחידה באחסון שלו זה במצב נוזלי נקודה, תתחילו להפנים את זה.
בחירה שלך, תהנה מהמחיר המופקע.
שבוע טוב.

נערך לאחרונה:
אתה מסתלבט עלי או שאתה רציני ? על דואר ישראל שמעת ?
על דואר ישראל דווקא שמעתי...
על אחד ששולח הורמון גדילה לבדיקה במעבדה באמצעות הדואר..על זה עוד לא שמעתי, אבל תמיד יש פעם ראשונה 😃
הבעיה היחידה באחסון שלו זה במצב נוזלי נקודה, תתחילו להפנים את זה.
ברור!
איך יכולתי לשכוח...רק אחרי שמערבבים צריך קירור.
(חבל שבחברות התרופות הגדולות שמייצרות שלא באופן מחתרתי עוד לא הפנימו את זה..זה בוודאי יכול היה לחסוך להן לא מעט כסף בעלות ההובלה..להגדיל את הרווחים ולהיות נגיש יותר לפציינטים)

ואם להיות לרגע פחות ציני...
לא בטוח שתאמין לי..אבל יש לי גם חברים טובים שחושבים יותר כמוך מאשר כמוני...באמת.
אני ממש לא מתווכח איתם...אומר את דעתי מתי ששואלים וזהו.
מבחינתי אם אתה והם מסופקים..מרוצים אז היתר לא אישיו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית