הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שימוש ראשוני ב gh וטסטוסטרון

• פותח/ת השרשור Momoli
  • פורסם בתאריך

Momoli

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
מתעניין להתחיל שימוש ב gh וטסטוסטרון
לא לקחתי בעבר סיקל כולשהו
ומתאמן די ממוצע של 3-4 פעמים בשבוע
המטרה היא הגדלת שריר ירידה באחוז שומן סיפוק אישי לא תחרויות וכדומה
אני מבין שלכל הפחות יש לקחת את ה gh חצי שנה ומעלה כדי לראות תוצאות
השאלה היא קודם עד כמה נפוצות התופעות לוואי ומה מהם בעיקר נפוצות?
מה טווח המחרים בחוץ ל gh ומה הטווח מחירים לטסטוסטרון ?
מה המינון המומלץ למתחיל בשניהם?
ואיזה בדיקות דם אצטרך לבקש מהרופא משפחה טרם התחלה של השימוש ואילו אחרי או באמצע?
שאלה אחרונה לא הכי נפוצה אולי אבל כן חשוב לי לדעת
שילוב של זה עם סמים כימים כגון md ואקטהזי מה הסיכון? ואיך זה עובד עם אלכוהול?
הרבה שאלות אבל רוצה לדעת האם זה באמת שווה את זה

תודה מראש

א. אסור לדבר פה על מחירים
ב. ממליץ בתור סייקל ראשון לא לשקול אפילו GH ו לקחת טסט - 400-500 בשבוע + אוראלי כמו דיבול או טורינבול, אפשר גם טסט בלבד
ג.בדיקת דם - פרופיל הורמונלי - אך מכיוון שלא מקבלים זאת בקלות עדיף לשמור את הבדיקה לאחר הסייקל לבדוק התאוששות
ד. אם אתה צורך סמים ואלכוהול אז אתה לא חי חיים ספורטיבים וסייקל זה לא בשבילך, לגבי שילוב? לא מבין בזה, לגבי שילוב עם אלכוהול - אם תעשה טסט בלבד אז אין בעיה מידי פעם כוסית או שתיים, אם תחליט לקחת אחד מהאוראלים אז מומלץ להתרחק
ה. לא להתחיל סייקל לפני שאתה מסודר בהכל, כולל פרגניל ו PCT
ו. לגבי תופעות לוואי - אינדיוידאולי וכל אחד מקבל אחרת - חרמנות, עצבים, רגשי, אקנה, הקרחה, שיעור יתר בחלקים שלא הכרת בגוף ויכול להיות גם שלא יהיה כלום, מומלץ להצטייד גם ב AI למקרה הצורך

• פותח/ת השרשור
א. אסור לדבר פה על מחירים
ב. ממליץ בתור סייקל ראשון לא לשקול אפילו GH ו לקחת טסט - 400-500 בשבוע + אוראלי כמו דיבול או טורינבול, אפשר גם טסט בלבד
ג.בדיקת דם - פרופיל הורמונלי - אך מכיוון שלא מקבלים זאת בקלות עדיף לשמור את הבדיקה לאחר הסייקל לבדוק התאוששות
ד. אם אתה צורך סמים ואלכוהול אז אתה לא חי חיים ספורטיבים וסייקל זה לא בשבילך, לגבי שילוב? לא מבין בזה, לגבי שילוב עם אלכוהול - אם תעשה טסט בלבד אז אין בעיה מידי פעם כוסית או שתיים, אם תחליט לקחת אחד מהאוראלים אז מומלץ להתרחק
ה. לא להתחיל סייקל לפני שאתה מסודר בהכל, כולל פרגניל ו PCT
ו. לגבי תופעות לוואי - אינדיוידאולי וכל אחד מקבל אחרת - חרמנות, עצבים, רגשי, אקנה, הקרחה, שיעור יתר בחלקים שלא הכרת בגוף ויכול להיות גם שלא יהיה כלום, מומלץ להצטייד גם ב AI למקרה הצורך

קודם תודה על המענה
מדוע לא ממליץ בסיקל ראשון gh ? מאיזה בחינה

קודם תודה על המענה
מדוע לא ממליץ בסיקל ראשון gh ? מאיזה בחינה

עוד לא עשית סייקל אחד בחיים ולא הכנסת מחט אחת לגוף, לא קופצים ישר לארסנל של המקצוענים.
תראה קודם כל איך אתה מקבל את זה, איך אתה עם הזריקות, איך אתה עם תופעות לוואי, אם אתה נותן 100 אחוז באימונים ובתזונה ואז

• פותח/ת השרשור
עוד לא עשית סייקל אחד בחיים ולא הכנסת מחט אחת לגוף, לא קופצים ישר לארסנל של המקצוענים.
תראה קודם כל איך אתה מקבל את זה, איך אתה עם הזריקות, איך אתה עם תופעות לוואי, אם אתה נותן 100 אחוז באימונים ובתזונה ואז

מדוע לא ״קופצים ישר לארסנל״ ?
מאיזה בחינה ?
עם יש לי את היכולת הכלכלית לזה
וזה כמו שאתה מציין הארסנל.. מדוע להתחיל במשהו אחר?
שואל ברצינות

מדוע לא ״קופצים ישר לארסנל״ ?
מאיזה בחינה ?
וזה כמו שאתה מציין הארסנל.. מדוע להתחיל במשהו אחר?
שואל ברצינות

אין שום קשר ליכולת כלכלית ... אתה לא יכול לקפוץ ככה במדרגה רצוי מאוד
לעבור שלב שלב
תעבור על הנעוצים
בדיקות דם למתחילים

נערך לאחרונה:
אז לך על זה
לי אישית אין את היכולת לזה (או רצון)
אבל כן היה לי סטוק מוכן ליותר מחצי שנה ובסוף ירדתי מזה

אבל קח עצה,תתחיל בקטן ואז תוסיף
בהצלחה

וואלה חולק על כולכם זה אחד החומרים הכי עדינים שיש אם מתחילים לאט ומטפסים למעלה ,למי שיש כסף ומחליט להכנס לתחום ברצינות הייתי ממליץ אחרי הרבה מחקר וקריאה מעמיקה להתחיל עם GH מהרגע הראשון .
לכותב הפוסט ,מציע לך לעשות עוד הרבה שיעורים .

אז לך על זה
לי אישית אין את היכולת לזה (או רצון)
אבל כן היה לי סטוק מוכן ליותר מחצי שנה ובסוף ירדתי מזה

אבל קח עצה,תתחיל בקטן ואז תוסיף
בהצלחה

טרן

אנשים פה לא משכילים
אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר
דרך נהדרת לשרוף את הרצפטורים על ההתחלה ולקבל יותר סיידס מתוצאות
בחומרים צריך להוציא מכמה שפחות חומר כמה שיותר אפקט ולא להעמיס עוד ועוד על הרצפטורים ואז להגיד פה דברים כמו אולי אתה מה5% שhigh responders
כל בנאדם שידחפו לו טסט יגיב לזה יפה מאוד עד שהרצפטורים יגיעו לרוויה
ואז לבנאדם יש 2 אפשרויות או לתת להם מנוחה ואז להמשיך לעבוד איתם כמו שצריך או להכניס ועוד ועוד מינון כדי לשחוק אותם כדי להמשיך להרגיש את החומר עד הסוף שאני ממש לא בעד הגישה הזאת

זה גם בדרך כלל החברה שאומרים פחות מגרם טסט ועוד מלא חומרים אחרים ליד זה לא מזיז לי

מי שיודע יודע

@JewTRT
@frozen דעתך?

בחומרים צריך להוציא מכמה שפחות חומר כמה שיותר אפקט ולא להעמיס עוד ועוד על הרצפטורים ואז להגיד פה דברים כמו אולי אתה מה5% שhigh responders
ואז לבנאדם יש 2 אפשרויות או לתת להם מנוחה ואז להמשיך לעבוד איתם כמו שצריך או להכניס ועוד ועוד מינון כדי לשחוק אותם כדי להמשיך להרגיש את החומר עד הסוף שאני ממש לא בעד הגישה הזאת

זה גם בדרך כלל החברה שאומרים פחות מגרם טסט ועוד מלא חומרים אחרים ליד זה לא מזיז לי

מי שיודע יודע

@JewTRT
@frozen דעתך?

מסכים ב100 אחוז לגבי מינונים, לא רואה שום פואנטה לדחוף כמויות על ההתחלה, כל בן אדם שטבעי 100% שיתחיל חומרים יקבל תוצאות יפות מאוד, אז למה לא להתחיל הכי נמוך שתוכל ולעלות משם ? אם תתחיל גרם טסט מהתתחלה לאן תגיע ?

לפי דעתי סייקל ראשון צריך להיות 300 טסט + אוראלי קל כמו אנאבר
סייקל שני 300 טסט + פרימו
וכן הלאה ...

טסט הוא חומר בסיס הוא לא הסוכן האנאבולי הראשי, 250-350 טסט והשאר להוסיף בשמנים יבשים, primo, masteron, NPP (יבשים הכוונה ללא המרה לאסטרוגן) אוראלים וכו.

בן אדם מתקדם שכבר עושה סייקלים שנים או מתחרה ונמצא במסת שריר מאוד גבוהה אז סבבה שירוץ על טסט 500+ יכול להבין את זה, אבל ל-99.9% מהאנשים פה בפורום אין שום סיבה שבעולם להגיע למינון של 500 טסט ובטח שבטח לא בתור סייקל ראשון.

שלא נדבר על החולי נפש שעולים על 700מג טרן, לאלה בכלל יש משאלת מוות.

נערך לאחרונה:

מי שיודע יודע

@JewTRT
@frozen דעתך?

אתה חייב להפסיק להפיץ את המיתוס הזה על רצפטורים,באמת כפרה ,קרא קצת מחקרים ,מייק פרסם פעם כמה שמראים שההיפך הוא הנכון .

מי שיודע יודע

@JewTRT
@frozen דעתך?
@Viking צודק.. אין דבר כזה לשרוף רצפטורים. רצפטורים לא נשרפים ואם אין מספיק בשביל לקלוט את הטסט' או כל סטרואיד אחר, הגוף ייצר עוד על מנת לקלוט אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית