עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא טוענת שלכאבי גב אין באמת מה לרפואה הסינטטית איך לעזור מלבד משככי כאבים לא מזיקים, לעומת כירופרקטיקה שאמנם עוזרת אבל יקרה יותר.
תגידו, רק לי זה נשמע טענה מטומטמת? משככי כאבים מאוד מסוכנים ואפילו ממכרים. ולמי איכפת על מה הפצינט רוצה להשקיע את הכסף שלו. איך אוהבים להגיד בפורום כאן "זו התעסקות בקקי".
הם מדברים על הסיכונים שיכולים לקרות לאחד מתוך מליון מטופלים כירופרקטים, בזמן שכל אחד שיסתכל הרשימה של הסיכונים של משככי כאבים יוכל להבין לבד את עוצמת הנזק שלהם.
הסיבה היחידה שכירופרקטיקה לא מוגדרת קונבנציונלי ופיזיותרפיה לדוגמה כן, זה נטו עניין עסקי בעיני. הקלה על כאב בצורה דרמטית ללא סמים זהו נזק עצום לרפואה.
לדעתי זה לא הונאה ושטויות.
בעיניי זה טיפול לגיטימי.
אתה יכול ללמוד על דבר מסוים דרך הביקורת עליה. ספר Trick or treatment הוא ספר מדעי שמגיע לבקר ולהפריך רפואה אלטרנטיבית על כל סוגיה.
הביקורת שלהם על כירופרקטיקה שהיא עוזרת לכאבי גב במידה דומה למשככי כאבים. ועדיף לקחת משככי כאבים כי זה זול יותר מכירופרקט.
טענה עלובה לדעתי, במיוחד אם נצא מנקודת הנחה שמשככי כאבים מזיקים, דבר שבעבר חלקים מהרפואה המודרנית ניסתה להסתיר בצורה פושעת, עד שיצא קלונה ברבים.
לדעתי כירופרקטיקה עוזרת, לא לכל בעיה, אבל לבעיות רבות.
הייתי אצל כירופרקטיים שונים, לדברים שונים.
הנה התשובה לשאלה שלך, אני מהפתים שמאמנים בזה.
אתה יכול לקרוא על הדיון שלנו כאן פציעה בשכמה שגורמת לכאבי גב תחתון וכאבי כפות רגליים
הנה ציטוט שלי על העניין שם