הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SBD-USHOPS

• פותח/ת השרשור dizzy
  • פורסם בתאריך

dizzy

משתמש מתחיל
47
11
נק' מוניטין:
11
47
11
מה קורה חברה
מישהו פה הזמין לכתובת באנגליה דרך USHOPS ?
משלוח לארץ של KNEE SLEEVES מSBD עולה מאות שקלים וזה עוד בלי שנדבר על מכס וכו .
דרך USHOPS אני שולח לכתובת באנגליה והזה יורד לכמה שקלים , השאלה עד כמה זה בטוח ? מישהו פה התנסה ?
יש להם איזשהו זמן התחייבות ?

לא לכתובת אנגליה אבל כן הזמנתי מהם המון

ספק שירד לכמה שקלים, תחשב עלויות משלוח ותראה

בכל מקרה אני עכשיו תקוע איתם כי יש לי מוט וחבילה מרוג שתקועה בדואר ישראל שבוע ואין לי מענה לטפל בבעיה. מוזיל זה כן אבל יש המון בירוקרטיה בלהתעסק איתם, נגיד כבר יומיים אין להם מוקד שירות בכלל:97:

• פותח/ת השרשור
לא לכתובת אנגליה אבל כן הזמנתי מהם המון

ספק שירד לכמה שקלים, תחשב עלויות משלוח ותראה

בכל מקרה אני עכשיו תקוע איתם כי יש לי מוט וחבילה מרוג שתקועה בדואר ישראל שבוע ואין לי מענה לטפל בבעיה. מוזיל זה כן אבל יש המון בירוקרטיה בלהתעסק איתם, נגיד כבר יומיים אין להם מוקד שירות בכלל:97:

אני בדקתי . עדיין יוצא יותר זול
משלוח בינלאומי לישראל עולה בסיבות 55 לירות ומשלוח לאנגליה (משם יוצאים המלוחים) עולה 5 לירות .
בגלל ה אני מתלבט ... או שאני אזמין כבר של מרק בל בכמעט אותו מחיר ...

אני בדקתי . עדיין יוצא יותר זול
משלוח בינלאומי לישראל עולה בסיבות 55 לירות ומשלוח לאנגליה (משם יוצאים המלוחים) עולה 5 לירות .
בגלל ה אני מתלבט ... או שאני אזמין כבר של מרק בל בכמעט אותו מחיר ...
כמה עולה משלוח מאנגליה לישראל?

בדקתי לך בסביבות 25 דולר

אז אתה חוסך פה איזה מאה שקל שזה סבבה, מוסיף המון התעסקות וזמן משלוח בתמורה, עזוב שככל הנראה אחראיות לא תהיה לך על המוצר בגלל השימוש בחברת צד ג' ואם כן, אתה מוכר כלקוח מקומי ותתבקש להחזיר מוצר במקום לקבל חדש פשוט

אני חולק פה על יובל, שרוולי ברכיים זה מוצר שבאמת נדיר שתרצה להפעיל בו את האחריות ולכן אם יושופס חוסכים לך 100 שקל ואתה סבבה עם לחכות יותר זמן שזה יגיע ולשבור את הראש קצת בבירוקרטיה שלהם כשהם יפשלו לך בהזמנה (ותאכלס... דיי 50/50 שיהיה משהו שבשבילו תצטרך להתקשר אליהם ולחכות חצי שעה שיענו במוקד [אם הוא עובד בכלל]).

• פותח/ת השרשור
כמה עולה משלוח מאנגליה לישראל?

בדקתי לך בסביבות 25 דולר

אז אתה חוסך פה איזה מאה שקל שזה סבבה, מוסיף המון התעסקות וזמן משלוח בתמורה, עזוב שככל הנראה אחראיות לא תהיה לך על המוצר בגלל השימוש בחברת צד ג' ואם כן, אתה מוכר כלקוח מקומי ותתבקש להחזיר מוצר במקום לקבל חדש פשוט

חוסך הרבה יותר ממאה שקל אחי , משלוח מSBD ישירות לפה דרך DHL שזאת האופציה היחידה עולה בין 55 ל 64 לירות (לא בטוח במספר המדויק) .
גם אם נלך על המינימום 55 לירות זה כמעט 240 שקל זה כמו זוג נוסף של KNEE SLEEVES ... אתה מבין

חוסך הרבה יותר ממאה שקל אחי , משלוח מSBD ישירות לפה דרך DHL שזאת האופציה היחידה עולה בין 55 ל 64 לירות (לא בטוח במספר המדויק) .
גם אם נלך על המינימום 55 לירות זה כמעט 240 שקל זה כמו זוג נוסף של KNEE SLEEVES ... אתה מבין
אל תשכח שיש לך אבל את מחיר המשלוח בתוך בריטניה למחסן של יושופס+המחיר של המשלוח של יושופס לארץ. חלק נכבד מה240 שקל האלה הולכים להתקזז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית