עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ציוד עוזר בסקוואט הרבה יותר בסקוואט ובנץ מאשר בדדליפט.יותר גבוה מציוד
אז השיא של raw באמת יותר גבוה מהשיא בציוד? אין דדליפט בציוד יותר גבוה מ457.5?למה האתר מחשיב 457.5 ככבד יותר? אני מנחש שפשוט לא עודכן כראוי.
אומנם התנועה שלו יעילה בטירוף, אבל מבחינה אומנותית (יעני דדליפט שנראה יפה גם אם בפועל הוא פחות יעיל) אני מת על של גאורג לימאן, נראה דדליפט פשוט אחד היפים לדעתי.הוא פריק מבחינת מסת שריר,מנופים ויכולת פשוט אומנותית לזוז בצורה מאוד יעילה בדדדליפט
לא זכור לי מה הדדליפט הכי גבוה שנעשה בציוד בתחרות PL או דדליפט אונלי (שים סטרונגמן בצד).מ457.5
ללא ספק הייתה תקופה שלימאן היה בפסגה של הדדליפט, אבל לא קורא לדדליפט שלו יפה.גאורג לימאן
וואו.אבל הדדליפט של דן גריגס בוודאות גבוה יותר מכל דדליפט אחר שנעשה עם ציוד תחת חוקי PL.
אני לא דיברתי על המשקל, כי אין ספק שיש חזקים ממנו. ויופי זה כבר סובייקטיבי, אני אישית מאוד אוהב.ללא ספק הייתה תקופה שלימאן היה בפסגה של הדדליפט, אבל לא קורא לדדליפט שלו יפה.
חוץ מזה, זה מרגיש ממש אבסורד לומר את זה אבל למשוך 900 כSHW או עד 308 פאונד אז כבר לא 'cool' כשיש לך אנשים כמו גן גריגסבי, ג'ון האק, דרק ת'יסלוויט, שיין האנט ועוד עשרות שמושכים 900+ פאונד במשקלי גוף הרבה יותר נמוכים
נתת לי שיעורי ביתמבחינת דדליפטים יפים, לדעתי לפחות, בקונבנציונלי ג'ון האק וKK בטופ מבחינת 'יופי'
ובסומו זה דן גריגסבי ודן גרין
. יכול להיות שהסיבה לקפיצה המטורפת בשיאים, שכן השיא של מגנסון עמד איתן במשך שנים ואף אחד לא התקרב אליו, ולפניו גם בולטון, היא בסך הכל תוצאה של התקדמות טכנולוגית בעולמות המוטות?בנוסף לזה הוא מצליח לנצל ולעשות אביוז למוט דדליפט של קבוקי, אבל גם במוט טקסס לדעתי הוא היה רמה אחת מעל כולם.
הקפיצה בשיאים או 'האינפלציה של מושכי 900+' באה לידי ביטוי גם בטקסט דדליפט שבמשך שנים היה הסטנדרט למוט דדליפט בתחרות (חוץ מIPF והשלוחות שלהם).. יכול להיות שהסיבה לקפיצה המטורפת בשיאים, שכן השיא של מגנסון עמד איתן במשך שנים ואף אחד לא התקרב אליו, ולפניו גם בולטון, היא בסך הכל תוצאה של התקדמות טכנולוגית בעולמות המוטות?
בזמן האחרון נהיים יותר ויותר "סומו הוק גריפ" והם גם אלה שמביאים את המספרים המטורפים, אין ספק שמדובר באנשים חזקים מאוד אבל יכול להיות שבמוט רגיל זה לא היה מתקרב למשקלים האלה?
ואולי זו גם הסיבה שפעם הטופ של הדדליפט היה נראה אחרת?
מה שכן, אתה לא יכול להשוות שיא דדליפט מ2022 עם מוט ספגטי לשיאים הישנים עם מוטות קשיחים.שורה תחתונה:
אם אתה חזק אתה חזק, בלי קשר למוט כזה או אחר
כן, זה לא בר השוואה.מה שכן, אתה לא יכול להשוות שיא דדליפט מ2022 עם מוט ספגטי לשיאים הישנים עם מוטות קשיחים.
מאמין שגם בלי המוטות הגמישים יותר היינו רואים עליה במשקלים.עד לא מזמן אלופי הדדליפט בקטגוריות הנמוכות משכו בעיקר סומו, כשבקטגוריות הכבדות יותר משכו בעיקר קונבנציונלי. היום גם בקטגוריות הגבוהות, יותר ויותר מושכים סומו בגלל מוטות הספגטי שמזכיר יותר ראק פול עם טווח תנועה של בנץ' פרס בקטגוריית teens נשים במשקל גוף 40 ק"ג.
נראה לי שהכימיה מתפתחת בקצב לא פחות מהיר מהלמידה להיות יעיל יותר.מאמין שגם בלי המוטות הגמישים יותר היינו רואים עליה במשקלים.
ספורט הוא דבר שמתפתח וגודל כל הזמן, וכמו שבMMA אנחנו רואים לוחמים חדשים עם סטייל וטכניקה שלא ראינו בעבר, גם בPL שגודל אנחנו רואים אנשים חזקים יותר, בנויים טוב יותר ולמדו להיות יעילים יותר בכל אחד מהתרגילים.
הכי רחוק מהמציאות שיכול להיות.נראה לי שהכימיה מתפתחת בקצב לא פחות
כימיה זה באמת לא התחום שאני מבין בה.הכי רחוק מהמציאות שיכול להיות.
מחקר ופיתוח של כימיה ספורטיבית או תכלס, סטרואידים תקוע בעידן האבן.
כל הכימיה שנעשה בה היום שימוש בספורט כזה או אחר קיימת כבר עשורים.
אין 'פיתוחים' או אפילו מחקרים חדשים בתחום כי זה נתפס כטאבו וחברות התרופות לא רוצות להתעסק בזה.
תצא מנקודת הנחה שכל השיאנים העולמיים השתמשו בחומרים. היחיד שעוד אפשר להתווכח עליו זה ריי וויליאמס ששבר שיא עולם עם 490 קילו סקוואט, כי הוא ביצע את הסקוואט הזה בipf שזה תחרות עם בדיקות סימום, אבל תכלס די ברור שהוא מוזרק שלא עלו עליו.לרוב כל אלה שעושים דדליפט,עם משקלים אסטרונומים,השתמשו בחומרים?
טוב כנראה שאין ברירה.. 😃תצא מנקודת הנחה שכל השיאנים העולמיים השתמשו בחומרים. היחיד שעוד אפשר להתווכח עליו זה ריי וויליאמס ששבר שיא עולם עם 490 קילו סקוואט, כי הוא ביצע את הסקוואט הזה בipf שזה תחרות עם בדיקות סימום, אבל תכלס די ברור שהוא מוזרק שלא עלו עליו.
ריי וויליאמס be like:תצא מנקודת הנחה שכל השיאנים העולמיים השתמשו בחומרים. היחיד שעוד אפשר להתווכח עליו זה ריי וויליאמס ששבר שיא עולם עם 490 קילו סקוואט, כי הוא ביצע את הסקוואט הזה בipf שזה תחרות עם בדיקות סימום, אבל תכלס די ברור שהוא מוזרק שלא עלו עליו.
עושה רושם שיש התפתחות רצינית,עם הידע של שימוש בחומרים..נראה כמו דפוס של ירידה מחומרים כדי לשחזר פוריות.