הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Openpowerlifting

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
למה כשאני בודק בopenpowerlifting דדליפט הכי כבד יוצא לי דדליפט של 487.5 קילו שנעשה בraw, אבל בunlimited רק 457.5 קילו? גם איך זה שהשיא של הraw יותר גבוה מציוד וגם איך זה שהאתר מחשיב את ה457.5 יותר כבד?

ה488 של דני גריג זה משהו יוצא דופן מטורף בכל קנה מידה, אם אני לא טועה זה גם עד 125 ק''ג.
זה התחיל מזה שהגיעו כל מיני ליפטרים של סומו + הוק גריפ, ופיצחו את השיטה.

יותר גבוה מציוד
ציוד עוזר בסקוואט הרבה יותר בסקוואט ובנץ מאשר בדדליפט.
כבר תקופה שהרף בדדליפט רק עולה ועולה ודן גריגס הוא הדוגמה הכי קיצונית לזה.
הוא פריק מבחינת מסת שריר,מנופים ויכולת פשוט אומנותית לזוז בצורה מאוד יעילה בדדדליפט.
בנוסף לזה הוא מצליח לנצל ולעשות אביוז למוט דדליפט של קבוקי, אבל גם במוט טקסס לדעתי הוא היה רמה אחת מעל כולם.

למה האתר מחשיב 457.5 ככבד יותר? אני מנחש שפשוט לא עודכן כראוי.

• פותח/ת השרשור
למה האתר מחשיב 457.5 ככבד יותר? אני מנחש שפשוט לא עודכן כראוי.
אז השיא של raw באמת יותר גבוה מהשיא בציוד? אין דדליפט בציוד יותר גבוה מ457.5?
הוא פריק מבחינת מסת שריר,מנופים ויכולת פשוט אומנותית לזוז בצורה מאוד יעילה בדדדליפט
אומנם התנועה שלו יעילה בטירוף, אבל מבחינה אומנותית (יעני דדליפט שנראה יפה גם אם בפועל הוא פחות יעיל) אני מת על של גאורג לימאן, נראה דדליפט פשוט אחד היפים לדעתי.

בכל מקרה ה487.5 נראה על אנושי, הדן הזה חייזר.

לא זכור לי מה הדדליפט הכי גבוה שנעשה בציוד בתחרות PL או דדליפט אונלי (שים סטרונגמן בצד).
אבל הדדליפט של דן גריגס בוודאות גבוה יותר מכל דדליפט אחר שנעשה עם ציוד תחת חוקי PL.
גאורג לימאן
ללא ספק הייתה תקופה שלימאן היה בפסגה של הדדליפט, אבל לא קורא לדדליפט שלו יפה.
חוץ מזה, זה מרגיש ממש אבסורד לומר את זה אבל למשוך 900 כSHW או עד 308 פאונד אז כבר לא 'cool' כשיש לך אנשים כמו גן גריגסבי, ג'ון האק, דרק ת'יסלוויט, שיין האנט ועוד עשרות שמושכים 900+ פאונד במשקלי גוף הרבה יותר נמוכים.

מבחינת דדליפטים יפים, לדעתי לפחות, בקונבנציונלי ג'ון האק וKK בטופ מבחינת 'יופי'
ובסומו זה דן גריגסבי ודן גרין.

• פותח/ת השרשור
אבל הדדליפט של דן גריגס בוודאות גבוה יותר מכל דדליפט אחר שנעשה עם ציוד תחת חוקי PL.
וואו.
ללא ספק הייתה תקופה שלימאן היה בפסגה של הדדליפט, אבל לא קורא לדדליפט שלו יפה.
חוץ מזה, זה מרגיש ממש אבסורד לומר את זה אבל למשוך 900 כSHW או עד 308 פאונד אז כבר לא 'cool' כשיש לך אנשים כמו גן גריגסבי, ג'ון האק, דרק ת'יסלוויט, שיין האנט ועוד עשרות שמושכים 900+ פאונד במשקלי גוף הרבה יותר נמוכים
אני לא דיברתי על המשקל, כי אין ספק שיש חזקים ממנו. ויופי זה כבר סובייקטיבי, אני אישית מאוד אוהב.
מבחינת דדליפטים יפים, לדעתי לפחות, בקונבנציונלי ג'ון האק וKK בטופ מבחינת 'יופי'
ובסומו זה דן גריגסבי ודן גרין
נתת לי שיעורי בית

בנוסף לזה הוא מצליח לנצל ולעשות אביוז למוט דדליפט של קבוקי, אבל גם במוט טקסס לדעתי הוא היה רמה אחת מעל כולם.
. יכול להיות שהסיבה לקפיצה המטורפת בשיאים, שכן השיא של מגנסון עמד איתן במשך שנים ואף אחד לא התקרב אליו, ולפניו גם בולטון, היא בסך הכל תוצאה של התקדמות טכנולוגית בעולמות המוטות?

בזמן האחרון נהיים יותר ויותר "סומו הוק גריפ" והם גם אלה שמביאים את המספרים המטורפים, אין ספק שמדובר באנשים חזקים מאוד אבל יכול להיות שבמוט רגיל זה לא היה מתקרב למשקלים האלה?

ואולי זו גם הסיבה שפעם הטופ של הדדליפט היה נראה אחרת?

. יכול להיות שהסיבה לקפיצה המטורפת בשיאים, שכן השיא של מגנסון עמד איתן במשך שנים ואף אחד לא התקרב אליו, ולפניו גם בולטון, היא בסך הכל תוצאה של התקדמות טכנולוגית בעולמות המוטות?

בזמן האחרון נהיים יותר ויותר "סומו הוק גריפ" והם גם אלה שמביאים את המספרים המטורפים, אין ספק שמדובר באנשים חזקים מאוד אבל יכול להיות שבמוט רגיל זה לא היה מתקרב למשקלים האלה?

ואולי זו גם הסיבה שפעם הטופ של הדדליפט היה נראה אחרת?
הקפיצה בשיאים או 'האינפלציה של מושכי 900+' באה לידי ביטוי גם בטקסט דדליפט שבמשך שנים היה הסטנדרט למוט דדליפט בתחרות (חוץ מIPF והשלוחות שלהם).
האם זה אפשרי שזה *בגלל* הקבוקי? כן.
אבל הרף שרק עולה קשור לעוד פרמטרים חוץ מזה.
פאוורליפטינג נהיה יותר ויותר פופולרי וזה בהכרח אומר שייכנסו לספורט כל מיני פריקים כאלה ואחרים.
חוץ מזה נראה שכן, אנשים למדו להיות מאוד יעילים בטווח החוקים של התחרות אבל גם אם נסתכל על מושכי קונבנציונלי אנחנו נראה שמה שפעם היה נחשב אליט היום סה הרבה יותר נפוץ.

לגבי השיא של מגנוסון, לא השתמשו שם בקבוקי אבל שמו על המוט פלטות פאונד עבות והמוט היה כנראה טקסס (או אוהיו) דדליפט שאלה מוטות גמישים. מוט גמיש + פלטות עבות = גמישות גבוהה במוט אז אני לא חושב שזה רק התקדמות טכנולוגית.

מעבר לזה, אני לא חושב שמוט גמיש יותר בהכרח שווה הרמה קלה יותר. יש על המוט הזה חא מעט ביקורות שהוא לא צפוי ב'וויפ' שלו, מקשה על ההרמה ולפעמים מושכים בו פחות או אפילו נפצעים.

שורה תחתונה:
אם אתה חזק אתה חזק, בלי קשר למוט כזה או אחר.

שורה תחתונה:
אם אתה חזק אתה חזק, בלי קשר למוט כזה או אחר
מה שכן, אתה לא יכול להשוות שיא דדליפט מ2022 עם מוט ספגטי לשיאים הישנים עם מוטות קשיחים.

עד לא מזמן אלופי הדדליפט בקטגוריות הנמוכות משכו בעיקר סומו, כשבקטגוריות הכבדות יותר משכו בעיקר קונבנציונלי. היום גם בקטגוריות הגבוהות, יותר ויותר מושכים סומו בגלל מוטות הספגטי שמזכיר יותר ראק פול עם טווח תנועה של בנץ' פרס בקטגוריית teens נשים במשקל גוף 40 ק"ג.

מה שכן, אתה לא יכול להשוות שיא דדליפט מ2022 עם מוט ספגטי לשיאים הישנים עם מוטות קשיחים.
כן, זה לא בר השוואה.
ההשוואה שלי הייתה בעיקר גריגסבי מול מגנוסון, ששם התנאים באמת לא נראים לי כאלה שונים.
עד לא מזמן אלופי הדדליפט בקטגוריות הנמוכות משכו בעיקר סומו, כשבקטגוריות הכבדות יותר משכו בעיקר קונבנציונלי. היום גם בקטגוריות הגבוהות, יותר ויותר מושכים סומו בגלל מוטות הספגטי שמזכיר יותר ראק פול עם טווח תנועה של בנץ' פרס בקטגוריית teens נשים במשקל גוף 40 ק"ג.
מאמין שגם בלי המוטות הגמישים יותר היינו רואים עליה במשקלים.
ספורט הוא דבר שמתפתח וגודל כל הזמן, וכמו שבMMA אנחנו רואים לוחמים חדשים עם סטייל וטכניקה שלא ראינו בעבר, גם בPL שגודל אנחנו רואים אנשים חזקים יותר, בנויים טוב יותר ולמדו להיות יעילים יותר בכל אחד מהתרגילים.

מאמין שגם בלי המוטות הגמישים יותר היינו רואים עליה במשקלים.
ספורט הוא דבר שמתפתח וגודל כל הזמן, וכמו שבMMA אנחנו רואים לוחמים חדשים עם סטייל וטכניקה שלא ראינו בעבר, גם בPL שגודל אנחנו רואים אנשים חזקים יותר, בנויים טוב יותר ולמדו להיות יעילים יותר בכל אחד מהתרגילים.
נראה לי שהכימיה מתפתחת בקצב לא פחות מהיר מהלמידה להיות יעיל יותר.
זה פשוט חבל שאנחנו מאבדים את קו ההשוואה של פאוורליפטינג, כבר אי אפשר להשוות שיאים מלפני שנתיים להיום.
לכן ורק לכן אני בעד מסורת כשמדובר בפאוורליפטינג, לא כל מסורת, אבל מסורת כמו קשיחות ואורך המוט, אני די בעד.

אבל זה נטו דעתי נגד דעת מגלגלי הכספים.

נראה לי שהכימיה מתפתחת בקצב לא פחות
הכי רחוק מהמציאות שיכול להיות.
מחקר ופיתוח של כימיה ספורטיבית או תכלס, סטרואידים תקוע בעידן האבן.
כל הכימיה שנעשה בה היום שימוש בספורט כזה או אחר קיימת כבר עשורים.
אין 'פיתוחים' או אפילו מחקרים חדשים בתחום כי זה נתפס כטאבו וחברות התרופות לא רוצות להתעסק בזה.

הכי רחוק מהמציאות שיכול להיות.
מחקר ופיתוח של כימיה ספורטיבית או תכלס, סטרואידים תקוע בעידן האבן.
כל הכימיה שנעשה בה היום שימוש בספורט כזה או אחר קיימת כבר עשורים.
אין 'פיתוחים' או אפילו מחקרים חדשים בתחום כי זה נתפס כטאבו וחברות התרופות לא רוצות להתעסק בזה.
כימיה זה באמת לא התחום שאני מבין בה.
אני מבין שהכימיה שהיה בתקופת ארנולד לא היה בתקופת רוני קולמן.
האם וכמה זה מתפתח, אני לא יודע. אבל יש לי תחושה שאנשים היום מצליחים לדעת איך לקחת יותר בשביל תמורה גדולה יותר מבלי להתפגר על הדרך.

אבל שוב, יכול להיות שאני טועה.

אני רק אוסיף לגבי המוט דדליפט של קאבוקי שדן גריגסבי טוען שההבדל בין טקסס לבין קאבוקי הוא כמו ההבדל בין מוט סטיף לבין טקסס. הוא מוציא המון מהמוט החדש הזה. לצערי אבל don't hate the player, hate the game. חבל לי מאד שהמוט של קאבוקי נהיה נפוץ יותר ויותר בתחרויות, ואיגודים פשוט אשכרה שינו את החוקים שלהם (הגדלת ההגבלה של אורך מוט דדליפט מ2.35 של הטקסס ל2.50 של קאבוקי). מאד קיוויתי שזה יהיה יותר דומה לפלטות 50 קילו של הרוסים שיצרו מוט גמיש יותר אבל לא התפשטו ברחבי העולם מעבר לזה.

לגבי שאלת הפוסט - השיא של דדליפט עם ציוד שייך עדיין לאנדי בולטון עם 457.5 שהוא משך ב2009. בני שבר לו את השיא לאחר מכן עם 460 ב2011 אבל עשה את זה raw. מאז אף אחד לא הצליח להתקרב לזה במוט דדליפט רגיל, ודן גריגס שבר את השיא על הקאבוקי במ.ג בדיחה. עם זאת, אני מאמין שדן גריגס מסוגל לשבור את השיא הזה גם עם טקסס ולא רק עם הקאבוקי.
ראוי מאד גם לציין שדן גריגס עושה את השיאים האלה בקרב 3 אמיתי כשהוא באמת מנסה ללכת על טוטאל גבוה ולא באירוע דדליפט אונלי כמו שעשה בני או ב"קרב 3" שבולטון עשה אבל עשה 100 סקוואט ו100 בנץ' לפני הדדליפט שלו.

• פותח/ת השרשור
לרוב כל אלה שעושים דדליפט,עם משקלים אסטרונומים,השתמשו בחומרים?
תצא מנקודת הנחה שכל השיאנים העולמיים השתמשו בחומרים. היחיד שעוד אפשר להתווכח עליו זה ריי וויליאמס ששבר שיא עולם עם 490 קילו סקוואט, כי הוא ביצע את הסקוואט הזה בipf שזה תחרות עם בדיקות סימום, אבל תכלס די ברור שהוא מוזרק שלא עלו עליו.

תצא מנקודת הנחה שכל השיאנים העולמיים השתמשו בחומרים. היחיד שעוד אפשר להתווכח עליו זה ריי וויליאמס ששבר שיא עולם עם 490 קילו סקוואט, כי הוא ביצע את הסקוואט הזה בipf שזה תחרות עם בדיקות סימום, אבל תכלס די ברור שהוא מוזרק שלא עלו עליו.
טוב כנראה שאין ברירה.. 😃
זה לא מחסיר מילמטר מההישג שלהם!
כל האמצעים כשרים כדי להגיע ל250 בנץ 👏

*אני לא מעודד שימוש כמובן*

ריי וויליאמס be like:
קובע שיא עולם > פחות או יותר משמר ביצועים למשך חודשים ספורים> יורד דרסטית בביצועים במהלך של כמה חודשים> נולד לו ילד > כמה חודשים לאחר מכן מתחיל לטפס שוב.
נראה כמו דפוס של ירידה מחומרים כדי לשחזר פוריות.

נראה כמו דפוס של ירידה מחומרים כדי לשחזר פוריות.
עושה רושם שיש התפתחות רצינית,עם הידע של שימוש בחומרים..
להשבית/לשחק עם המערכת ההורמונלית לכל כך הרבה זמן,ולהצליח בסופו של דבר להפרות ביצית,זה מדהים.!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית