הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגבלת ארצ

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אז לאור הדיון של ipf על בנץ עניין אותי לשמוע רעיונות שלכם לניסוח של חוק/ חוקים להגבלת הארצ. אני אישית לא חושב שכדאי ללכת על הרעיון של הגבלת הארצ לגמרי, אני חושב שגב צמוד לגמרי לבנץ זה רעיון לא טוב, אבל כן בעד להגביל את הארצ שלא יהיו מתחרים שינצלו את החוקים לעשות טכניקה מגוחכת (אין לי בעיה עם המתחרים האלה, אני אפילו מעריך אותם על הניצול של החוקים, יש לי בעיה עם החוקים).

גם עם מוט קשיח נראה שבקטגוריות הנמוכות על פי רוב סומו הרים יותר לעומת הקטגוריות הגבוהות.
אבל מ83 ק"ג ומעלה נראה שהרוב העדיף קונבנציונלי.
מה שמוט טקסס עשה, שנהיה יותר מושכי סומו בקטגוריות הגבוהות גם. פתאום רק מ125 ק"ג ומעלה יותר נוח קונבנציונלי, זה כמעט למחוק את הקונבנציונלי מפאוורליפטינג.
ואז הכניסו גם מוט קבוקי כדי למחוק קונבנציונלי לחלוטין מהתחרות.

אי אפשר להתווכח, שקונבנציונלי זה תרגיל כוח אולטמיבי, כאשר הסומו עם מוט קשיח מפגר רק מעט מאחוריו. האתגר של הגדולים למשוך סומו זה לא מגבלת כוח, אלא גמישות.
ברגע שהכנסת מוט קבוקי, גרמת לכך שדדליפט זה לא הצגת כוח בלבד, אלא גם גמישות אפילו בקטגוריות הגבוהות.

מוט טקסס זה אותו בעיה בכמות נמוכה יותר, אכן, אבל רק בגלל הטקסט יש לנו קבוקי.
נאלץ להסכים שלא להסכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית