עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל תמיד שאני שואלת שאלותאם מדובר על האשכול הבא:
תזונה וכושר
לא קיללו אותך. ענו לך יפה מאוד באשכול. זה שלא בנו לך תפריט תזונה ואמרו לך בדיוק מה את צריכה לעשות זה לא אומר שמתעללים בך מילולית. זה פורום ייעוץ חינמי ואנשים עונים בו בהתנדבות.
פעם הבאה תשתמשי בבקשה בכותרות אינפורמטיביות ולא ״תזונה וכושר״
אשמח לקבל קישור לתגובה שבה כתבו לך שאת סתומה. לא ראיתי אחת כזו.אבל תמיד שאני שואלת שאלות
אומרים לי שאני סתומה ושאני בוטית
ולא בן אדם אמיתי
ויורדים עליי
זה כל כך מבאס
הם מעט מזלזלים במי שמנסה לענות לך כי בסופו של דבר כמו שהזכרתי חברי הפורום עונים בהתנדבות ולא חייבים דבר. זה די ברור שלא יענו לך לשאלות שלך אם את כותבת ״נו״ עם מספר סימני שאלה.נו
מוצרים
מאכלים
ירקות
שייקים מירקות / פירות
שאתם מכינים
בעלי ערך קלורי גבוה ??
אבל את צריכה לראות מה קדם לתגובה הזאתחייב לציין שממה שראיתי עושה רושם שאת מצפה לתשובות שמתאימות לך...
מפגינה זלזול כלפי חברי פורום ותיקים שתרמו פה הרבה יותר ממך..
קבלי עצה בחינם ממני, 5קילו יותר או 5קילו פחות הרבה פחות רלוונטי... במקומך הייתי משפר את התקשורת הבין אישית.
אשמח לקבל קישור לתגובה שבה כתבו לך שאת סתומה. לא ראיתי אחת כזו.
לכתוב הודעות כמו:
הם מעט מזלזלים במי שמנסה לענות לך כי בסופו של דבר כמו שהזכרתי חברי הפורום עונים בהתנדבות ולא חייבים דבר. זה די ברור שלא יענו לך לשאלות שלך אם את כותבת ״נו״ עם מספר סימני שאלה.
אנשים לא מפסיקים לנסות לענות ולעזור לך בצורה יפה, ואת ממשיכה לפרש את זה כהתעללות מילולית.אני שואלת בפורום הזה די הרבה שאלות
אנשים כאן לא מפסיקים להתעלל בי מילולית
ולקלל אותי.
תצרפי קישור או שתלחצי על "דיווח" בתחתית אותה הודעה ונטפל
זו לא הודעה אלא הערות מוניטין. המוניטין נמחק והמשתמשים קיבלו אזהרה.אבל את צריכה לראות מה קדם לתגובה הזאת
אני במציאות
כל מי שרואה אותי ישר חושב שאני הכי חברותית שיש.
כן תגובה שלי שאני לא רואה שום בעיה איתה.
רק מניח את זה כאן...תצרפי קישור או שתלחצי על "דיווח" בתחתית אותה הודעה ונטפל
זו לא הודעה אלא הערות מוניטין. המוניטין נמחק והמשתמשים קיבלו אזהרה.